מחירים של סטרימרים בארץ - Popcorn מול Dune
משהו שאני לא מבין:
באנגליה, מחירו של ה-Popcorn A-210 הוא 200 פאונד.
מחיר ה-Dune Smart HD D1 הוא זהה - גם 200 פאונד.
(המחיר הכי זול של שניהם מגוגל שופינג).
בארץ מחיר ה-Popcorn A-210 הוא 880 שקלים (המחיר הכי זול בזאפ).
לעומת זאת, ה-Dune Smart HD D1 עולה 1820 שקלים! (שוב, המחיר הכי זול בזאפ).
יש למישהו הסבר להבדל העצום במחיר?!
Batnun
.
באנגליה, מחירו של ה-Popcorn A-210 הוא 200 פאונד.
מחיר ה-Dune Smart HD D1 הוא זהה - גם 200 פאונד.
(המחיר הכי זול של שניהם מגוגל שופינג).
בארץ מחיר ה-Popcorn A-210 הוא 880 שקלים (המחיר הכי זול בזאפ).
לעומת זאת, ה-Dune Smart HD D1 עולה 1820 שקלים! (שוב, המחיר הכי זול בזאפ).
יש למישהו הסבר להבדל העצום במחיר?!
Batnun
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אין יבואן רישמי לפופקורן.Batnun כתב:אני מעדיף את ה-Popcorn על ה-Twix, אבל זה העדפה אישית...
בכל מקרה, הם עולים אותו מחיר בחו"ל, ואני מניח שהיבואן של ה-Popcorn לא מפסיד במחיר הזה.
נראה שהיבואן של Dune פשוט מגזים עם אחוזי הרווח שלו...
Batnun
....
Ksp מוכרים הכי זול
אז אני מניח של-Dune יש רק יבואן רשמי אחד, והוא קובע את המחירים?...istarmini כתב:אין יבואן רישמי לפופקורן.Batnun כתב:אני מעדיף את ה-Popcorn על ה-Twix, אבל זה העדפה אישית...
בכל מקרה, הם עולים אותו מחיר בחו"ל, ואני מניח שהיבואן של ה-Popcorn לא מפסיד במחיר הזה.
נראה שהיבואן של Dune פשוט מגזים עם אחוזי הרווח שלו...
Batnun
....
Ksp מוכרים הכי זול...
Batnun
.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
יש יבואנים של ציוד מחשב המייבאים את המוצר בעצמם וגם משווקים אותם ללקוחות באופן ישיר בחנויות שלהם
אין להם שום תמיכה במכשיר מלבד במקרה הטוב תיקון חומרה או יותר נכון החלפת חומרה במקרים קיצוניים.
נסה פעם לשאול יבואן מסוג זה איך מחברים את המכשיר לרשת מתקינים JUKEBOX וכו"
SG מוכרים באמצעות חנויות מתמחות ורשתות חשמל, ומעמידים לרשות הלקוחות שרותי מעבדה במקרה הצורך,
מענה טלפוני באולם התצוגה,בדוא"ל וגם כאן בפורום הכוללת תמיכה מעבר למקובל גם בתחום מוצרי החשמל, האופרציה והעלות שלה ליבואן שונה לגמרי מיבואן שלא מספק שרותים אלו ללקוחות.משום כך קשה מאוד לעמוד במחירים של רשתות המחשב.
אגב בחלק מהחנויות ניתן למצוא מחירים מעט יותר זולים מאשר המפורסמים ב ZAP.
אין להם שום תמיכה במכשיר מלבד במקרה הטוב תיקון חומרה או יותר נכון החלפת חומרה במקרים קיצוניים.
נסה פעם לשאול יבואן מסוג זה איך מחברים את המכשיר לרשת מתקינים JUKEBOX וכו"
SG מוכרים באמצעות חנויות מתמחות ורשתות חשמל, ומעמידים לרשות הלקוחות שרותי מעבדה במקרה הצורך,
מענה טלפוני באולם התצוגה,בדוא"ל וגם כאן בפורום הכוללת תמיכה מעבר למקובל גם בתחום מוצרי החשמל, האופרציה והעלות שלה ליבואן שונה לגמרי מיבואן שלא מספק שרותים אלו ללקוחות.משום כך קשה מאוד לעמוד במחירים של רשתות המחשב.
אגב בחלק מהחנויות ניתן למצוא מחירים מעט יותר זולים מאשר המפורסמים ב ZAP.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אריה, אני מאוד מעריך אותך, ואת התמיכה שלך לפורום בכלל וללקוחות שלך בפרט.
אבל מוצר שנמכר במחיר זהה למוצר אחר בחו''ל ובארץ נמכר ב500 ש''ח הבדל ויותר זה כבר בעייתי...אני אישית הייתי מעדיף לקנות מכשירים של DUNE על פני כל חברה אחרת (גם מבחינת האיכות של המכשיר וגם השירות)
אבל הבדלי המחירים האלו לא נותנים לי את האופציה.
אז אני מבין למה זה יעלה יותר, אבל ההבדל לא צריך להגיע ליותר מ20 אחוז (וזה גם הגזמה)
אבל מוצר שנמכר במחיר זהה למוצר אחר בחו''ל ובארץ נמכר ב500 ש''ח הבדל ויותר זה כבר בעייתי...אני אישית הייתי מעדיף לקנות מכשירים של DUNE על פני כל חברה אחרת (גם מבחינת האיכות של המכשיר וגם השירות)
אז אני מבין למה זה יעלה יותר, אבל ההבדל לא צריך להגיע ליותר מ20 אחוז (וזה גם הגזמה)
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
תודה knaziknazi כתב:אריה, אני מאוד מעריך אותך, ואת התמיכה שלך לפורום בכלל וללקוחות שלך בפרט.
אז אני מבין למה זה יעלה יותר, אבל ההבדל לא צריך להגיע ליותר מ20 אחוז (וזה גם הגזמה)...
העבודה שלי כאן נעשית גם כחבר בפורום ואני יענה תמיד גם לכאלה שלא רכשו דרכנו, לגני התמחור אני מעדיף לא להכנס שוב פעם לוויכוח הזה, לי אין שליטה על כך בחברה.
אגב באירופה המחיר הרבה פעמים לא כולל את ה מע"מ שמשלמים בחלק מהמדינות ובד"כ לא כוללות מס על נגנים בסך 15 אחוז המשולם למדינת ישראל, כך שההבדל במחיר נמוך יותר...
- knazi
-
- חבר מביא חבר

אריה, אני כמובן לא מצפה ממך להוריד את המחיר
לא דיברתי כמובן על ההבדלים בין המחיר בין אירופה לארץ. דיברתי על שני מוצרים שנמכרים באירופה בX שקל ובארץ אחד עולה X+100 והשני X+600
אני פשוט חושב שהתמחור בארץ הופך את המוצר למוצר לשכבות הגבוהות וזה חבל, אם ניתן היה למכור אותו באיזור שיותר מזכיר את הA210 למשל זה היה יכול להפוך אותו לדעתי למוצר מוביל בשוק.
אני אישית לא הייתי חושב פעמיים ובוחר בו (במקום זה יש לי A110 ובוקסי)
לא דיברתי כמובן על ההבדלים בין המחיר בין אירופה לארץ. דיברתי על שני מוצרים שנמכרים באירופה בX שקל ובארץ אחד עולה X+100 והשני X+600
אני פשוט חושב שהתמחור בארץ הופך את המוצר למוצר לשכבות הגבוהות וזה חבל, אם ניתן היה למכור אותו באיזור שיותר מזכיר את הA210 למשל זה היה יכול להפוך אותו לדעתי למוצר מוביל בשוק.
אני אישית לא הייתי חושב פעמיים ובוחר בו (במקום זה יש לי A110 ובוקסי)
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
כפי שציינתי הדבר לא ממש תלוי בי אבל להערכתי זה פשוט לא כלכלי לספק שרותי מעבדה ותמיכה אפליקטיביתknazi כתב:אריה, אני כמובן לא מצפה ממך להוריד את המחיר![]()
אני אישית לא הייתי חושב פעמיים ובוחר בו (במקום זה יש לי A110 ובוקסי)...
במרווחי מכירה של ציוד מחשב, בחנות מחשב אנו משלמים על כל שרות הכי קטן.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

ייתכן שעדיף שתיקונים מסויימים יכילו השתתפות עצמית והמחיר עצמו של המכשיר יהיה נמוך יותר (או שניתן לרכוש אותו במחיר כיום עם אחריות מורחבת)
בכל מקרה השרשור הזה פקח את עיניי חשבתי שגם בחו''ל יש הבדלים במחיר בין המכשירים. אולי פעם הבאה נביא DUNE מחו''ל
בכל מקרה השרשור הזה פקח את עיניי חשבתי שגם בחו''ל יש הבדלים במחיר בין המכשירים. אולי פעם הבאה נביא DUNE מחו''ל
קודם כל, ההבדל במחיר בארץ בין ה-Popcorn וה-Dune הוא קרוב ל-1000 שקלים - הבדל של כמעט 110 אחוז...arotman כתב:תודה knaziknazi כתב:אריה, אני מאוד מעריך אותך, ואת התמיכה שלך לפורום בכלל וללקוחות שלך בפרט.
אז אני מבין למה זה יעלה יותר, אבל ההבדל לא צריך להגיע ליותר מ20 אחוז (וזה גם הגזמה)...
העבודה שלי כאן נעשית גם כחבר בפורום ואני יענה תמיד גם לכאלה שלא רכשו דרכנו, לגני התמחור אני מעדיף לא להכנס שוב פעם לוויכוח הזה, לי אין שליטה על כך בחברה.
אגב באירופה המחיר הרבה פעמים לא כולל את ה מע"מ שמשלמים בחלק מהמדינות ובד"כ לא כוללות מס על נגנים בסך 15 אחוז המשולם למדינת ישראל, כך שההבדל במחיר נמוך יותר......
ושנית, המחיר שציינתי הוא בבריטניה, וכולל מע"מ (ובבריטניה מע"מ זה 20 אחוז) ומשלוח:
http://my-htpc.co.uk/shop/article_36-00 ... layer.html
199 פאונד זה 1152 שקלים (לעומת 1820 שקלים בארץ). יש לציין שאם קונים בבריטניה ומביאים לארץ, אפשר גם להזדכות על המע"מ...
דרך אגב, המחיר בבריטניה הוא יחסית יקר. אם רוצים, אפשר לרכוש בגרמניה ב-195 יורו - קצת פחות מ-1000 שקלים (גם כאן המחיר כולל מע"מ ומשלוח, וגם אז ניתן להזדכות על המע"מ בשדה התעופה):
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B ... 1314820192
אם ממש מתעקשים, אפשר גם לרכוש בארצות הברית, שם אפשר להשיג את ה-Dune ב-260 דולר, שזה 926 שקלים:
http://www.mediaplayersolutions.com/Dun ... _p_10.html
Batnun
.
לחברים כאן בבריטניה תמיד המלצתי על ה-Dune. לדעתי הוא עדיף מה-Popcorn, וכיוון שהמחיר כאן זהה כולם לוקחים את ה-Dune ומאוד מרוצים.
כשחבר בארץ התלבט אם לרכוש את ה-Popcorn, המלצתי לו מייד לקחת את ה-Dune - "זה הרבה יותר טוב, ועולה אותו דבר"...
הייתי מאוד מופתע לגלות את הפרשי המחיר בארץ.
כמובן שהוא עומד לרכוש את ה-Popcorn עכשיו, הוא לא כזה עשיר.
Batnun
.
כשחבר בארץ התלבט אם לרכוש את ה-Popcorn, המלצתי לו מייד לקחת את ה-Dune - "זה הרבה יותר טוב, ועולה אותו דבר"...
הייתי מאוד מופתע לגלות את הפרשי המחיר בארץ.
כמובן שהוא עומד לרכוש את ה-Popcorn עכשיו, הוא לא כזה עשיר.
Batnun
.
ארוטמן ידידי - כל מה שאתה מתאר הוא לא יותר משירות אלמנטרי שמקום שמכבד את עצמו נותן + קצת ADDED VALUE של משוגעים לדבר שעובדים אצל היבואן.
ההפרש במחיר כפי שצוין הוא ברמת הלא הגיוני (עם כל ה"אופרציה השונה" - סה"כ אלא אם אתה מתחייב בכתב לתת שירות X + Y + Z אתה לא נותן ADDED VALUE - כמו גירסאות תוכנה מיוחדות , מכשיר חלופי בזמן תיקון , איסוף בבית הלקוח וכו ואלו סה"כ מוצרים אמינים יחסית שמי שקונה אותם הוא די TECH SAVVY) לטעמי.
ליביו
ההפרש במחיר כפי שצוין הוא ברמת הלא הגיוני (עם כל ה"אופרציה השונה" - סה"כ אלא אם אתה מתחייב בכתב לתת שירות X + Y + Z אתה לא נותן ADDED VALUE - כמו גירסאות תוכנה מיוחדות , מכשיר חלופי בזמן תיקון , איסוף בבית הלקוח וכו ואלו סה"כ מוצרים אמינים יחסית שמי שקונה אותם הוא די TECH SAVVY) לטעמי.
ליביו
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
HERE WE GO AGAIN
הנגנים נושא השרשור מייצגים 2 גישות הפוכות זה מיזה לשיווק של נגני מזרימדיה ולכן גם ההבדל במחיר.
יש את הגישה של יבואני מוצרי החשמל והגישה של רשתות חנויות המחשב, כל אחד מאיתנו מוזמן לעשות את החשבון שלו ולקנות מה שהוא רוצה והיכן שהוא רוצה.הגישה הרווחת פה בפורום של הרבה חברים היא שיבואן צריך למכור במחיר הזול ביותר ול***ל עם השרות והתמיכה ורוב החברים פה בד"כ יסתדרו לבד או עם עזרה של שאר החברים.
לעומת זאת רוב האוכלוסייה הרוכשת נגני מזרימדיה בחנויות החשמל עדיין מצפה לקבל הסברים והדרכות, לעיתים זה מגיע גם למצב של השתלטות מרחוק על המחשב של הלקוח והסברים טלפוניים רבים, אנו דואגים גם לחוברות הסבר פשוטות בעברית ומנסים להעביר את הידע למוכרים בחנויות, חברות מחשבים אינם מסוגלות או רוצות להתמודד עם לקוחות באופן הזה והרבה פעמים פשוט מפנים פה לפורום לתמיכה, אני הייתי עד לכך באופן אישי שרציתי לרכוש מוצר הנמכר על ידי חברת מחשבים כזאת עבור חבר.
liviur
אני חלק ממערכת שלמה של שרות ומכירה למוצרי צריכה טכנולוגיים בארץ, חוץ מימני יש את עובדי אולם התצוגה ועובדי המעבדה שנמצאים בפרונט ומסייעים לאנשים ואני הייתי מבקש ממך לציין מוצרים אחרים הנמכרים בארץ וזוכים לתמיכה מסוג זה שלא בתשלום נפרד, אני אשמח ללמוד שאנחנו לא המשוגעים היחידים בענף
כמו כן אנו לא מאמינים בגרסאות ייחודיות רק ללקוחות שלנו ,זה לא הגיוני ולא מתאים לתפישת השרות שלנו.
ולראייה את התרגום של מכשירי ה DUNE ואת החבילה ל TVIXIE המותאמת ל DUNE שהיא תוצאה של עבודת חברי הפורום ובין השאר גם שלי ואת קובץ תחנות הרדיו הישראליות פרסמתי באופן חופשי בפורום למרות שבעלי נגנים אחרים גם נהנים מהם, מה שכן חוברות הדרכה בעברית להפעלה של ה DUNE ומדריך התקנה ושימוש ל ZAPPITI יופצו רק בחנויות המוכרות את הנגנים מייבוא שלנו.
הנגנים נושא השרשור מייצגים 2 גישות הפוכות זה מיזה לשיווק של נגני מזרימדיה ולכן גם ההבדל במחיר.
יש את הגישה של יבואני מוצרי החשמל והגישה של רשתות חנויות המחשב, כל אחד מאיתנו מוזמן לעשות את החשבון שלו ולקנות מה שהוא רוצה והיכן שהוא רוצה.הגישה הרווחת פה בפורום של הרבה חברים היא שיבואן צריך למכור במחיר הזול ביותר ול***ל עם השרות והתמיכה ורוב החברים פה בד"כ יסתדרו לבד או עם עזרה של שאר החברים.
לעומת זאת רוב האוכלוסייה הרוכשת נגני מזרימדיה בחנויות החשמל עדיין מצפה לקבל הסברים והדרכות, לעיתים זה מגיע גם למצב של השתלטות מרחוק על המחשב של הלקוח והסברים טלפוניים רבים, אנו דואגים גם לחוברות הסבר פשוטות בעברית ומנסים להעביר את הידע למוכרים בחנויות, חברות מחשבים אינם מסוגלות או רוצות להתמודד עם לקוחות באופן הזה והרבה פעמים פשוט מפנים פה לפורום לתמיכה, אני הייתי עד לכך באופן אישי שרציתי לרכוש מוצר הנמכר על ידי חברת מחשבים כזאת עבור חבר.
liviur
אני חלק ממערכת שלמה של שרות ומכירה למוצרי צריכה טכנולוגיים בארץ, חוץ מימני יש את עובדי אולם התצוגה ועובדי המעבדה שנמצאים בפרונט ומסייעים לאנשים ואני הייתי מבקש ממך לציין מוצרים אחרים הנמכרים בארץ וזוכים לתמיכה מסוג זה שלא בתשלום נפרד, אני אשמח ללמוד שאנחנו לא המשוגעים היחידים בענף
כמו כן אנו לא מאמינים בגרסאות ייחודיות רק ללקוחות שלנו ,זה לא הגיוני ולא מתאים לתפישת השרות שלנו.
ולראייה את התרגום של מכשירי ה DUNE ואת החבילה ל TVIXIE המותאמת ל DUNE שהיא תוצאה של עבודת חברי הפורום ובין השאר גם שלי ואת קובץ תחנות הרדיו הישראליות פרסמתי באופן חופשי בפורום למרות שבעלי נגנים אחרים גם נהנים מהם, מה שכן חוברות הדרכה בעברית להפעלה של ה DUNE ומדריך התקנה ושימוש ל ZAPPITI יופצו רק בחנויות המוכרות את הנגנים מייבוא שלנו.
הדיון הזה באמת חוזר על עצמו אבל לדעתי הוא קשור לנושא הגישה בארץ של חלק מהיבואנים ,אשר לא מסתפקים ברווח של 20% ,אלא רוצים
להרוויח כמה שיותר בכמה שפחות ,arotman לצערי " לא שווה להחזיק מעבדה עבור מוצרים ...... " זו גם הגישה בארץ של חלק מהיבואנים אשר רוצים רק למכור ללא שום התעסקות לאחר מכן לא ברמת תמיכה ולא ברמת שרות בסיסי שהם אמורים לספק כפי שקורה בחול . בארץ במקרה הטוב יבואן פשוטו כמשמעו עושה לך טובה אם הוא מתייחס אליך - עוד פעם תפיסת השרות כחלק מהמוצר היא גישה בכל העולם ,רק לא אצלינו כי לא מרווחים עליו מספיק .
כמה פעמים יצא לך לטלפן למוקד שרות - ובכנות ספר לי כמה זמן המתנת עד שענה לך נציג שבאותו הרגע נתן לך מענה לבעיה אליה פנית באתו הרגע ..או שזמני ההמתנה הם ארוכים מאוד ,או שאם ענו לך - "מסור לי את הפרטים ונציג יחזור אליך" - בד"כ כשלא תהיה זמין או לא תוכל לדבר איתו .
להרוויח כמה שיותר בכמה שפחות ,arotman לצערי " לא שווה להחזיק מעבדה עבור מוצרים ...... " זו גם הגישה בארץ של חלק מהיבואנים אשר רוצים רק למכור ללא שום התעסקות לאחר מכן לא ברמת תמיכה ולא ברמת שרות בסיסי שהם אמורים לספק כפי שקורה בחול . בארץ במקרה הטוב יבואן פשוטו כמשמעו עושה לך טובה אם הוא מתייחס אליך - עוד פעם תפיסת השרות כחלק מהמוצר היא גישה בכל העולם ,רק לא אצלינו כי לא מרווחים עליו מספיק .
כמה פעמים יצא לך לטלפן למוקד שרות - ובכנות ספר לי כמה זמן המתנת עד שענה לך נציג שבאותו הרגע נתן לך מענה לבעיה אליה פנית באתו הרגע ..או שזמני ההמתנה הם ארוכים מאוד ,או שאם ענו לך - "מסור לי את הפרטים ונציג יחזור אליך" - בד"כ כשלא תהיה זמין או לא תוכל לדבר איתו .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ארתור שאלה טכנית ברשותךarotman כתב:HERE WE GO AGAIN
liviur
ולראייה את התרגום של מכשירי ה DUNE ואת החבילה ל TVIXIE המותאמת ל DUNE שהיא תוצאה של עבודת חברי הפורום ובין השאר גם שלי ואת קובץ תחנות הרדיו הישראליות פרסמתי באופן חופשי בפורום למרות שבעלי נגנים אחרים גם נהנים מהם, מה שכן חוברות הדרכה בעברית להפעלה של ה DUNE ומדריך התקנה ושימוש ל ZAPPITI יופצו רק בחנויות המוכרות את הנגנים מייבוא שלנו....
האם יש כוונה לאפשר הצמדת תרגום חיצוני לתכני BD מלאים במכשירי ה DUNE ,בדומה לאפשרות שקיימת בפופקורן?
תודה