תצוגה חלקה מדי - פני חרסינה ועיוותים בתמונה
לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה : toshiba 29vh59 זאת טלוויזיה 29 אינץ CRT.
הטלוויזיה מחובת לממיר של הוט טומסון דרך כבל SCRAT (לא שיש יותר מדי אפשרויות).
התמונה חלקה נקיה ואיכותית אך יש בעיה עם פנים של אנשים בהרבה מיקרים - הפנים נראות חלקות מדי וכאילו אילו פנים של בובות חרסינה פחות או יותר. רציתי לשמוע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה - אולי כיוון הפרמטרים של התצוגה - ניסיתי לא כל כך הצלחתי.
הטלוויזיה מחובת לממיר של הוט טומסון דרך כבל SCRAT (לא שיש יותר מדי אפשרויות).
התמונה חלקה נקיה ואיכותית אך יש בעיה עם פנים של אנשים בהרבה מיקרים - הפנים נראות חלקות מדי וכאילו אילו פנים של בובות חרסינה פחות או יותר. רציתי לשמוע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה - אולי כיוון הפרמטרים של התצוגה - ניסיתי לא כל כך הצלחתי.
נערך לאחרונה על ידי Oran ב 17/06/2006 13:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
פני חרסינה
יתכן והפעלת פונקציה של סינון רעשים NR, לעיתים הפונקציה הזאת מנקה גם את הפרטים שהופכים את הפנים לחדים וברורים יותר.
mobi
גם אני חשבתי על זה וניסתי להוריד את הסינון רעשים. זה לא כל כך קשור.
אבל מה שמצאתי שנראה לי שקשור זה
שמתי לב למשהו מוזר בלוגו של ערוץ חמש - ערוץ הספורט הלוגו הוא עם אותיות וקווים מפרידים בינם. כאשר איכות התמונה ירודה ורואים פני חרסינה אז אותם הפסים שאמורים להיות ישרים נמוצגים שכמעוגלים ומשובשים. כאשר הפסים ישרים ונורמלים איכות התמונה טובה מאוד !!! לא הצלחתי להבין למה פעם זה טוב ופעם לא. ניסתי לשחק במגעים של החיבורים- נראה לי שהכל יושב טוב.
מישהו יכול להסביר את התופעה?
צירפתי תמונה להמחשה:
http://img122.imageshack.us/my.php?imag ... 0157pb.jpg
גם אני חשבתי על זה וניסתי להוריד את הסינון רעשים. זה לא כל כך קשור.
אבל מה שמצאתי שנראה לי שקשור זה
שמתי לב למשהו מוזר בלוגו של ערוץ חמש - ערוץ הספורט הלוגו הוא עם אותיות וקווים מפרידים בינם. כאשר איכות התמונה ירודה ורואים פני חרסינה אז אותם הפסים שאמורים להיות ישרים נמוצגים שכמעוגלים ומשובשים. כאשר הפסים ישרים ונורמלים איכות התמונה טובה מאוד !!! לא הצלחתי להבין למה פעם זה טוב ופעם לא. ניסתי לשחק במגעים של החיבורים- נראה לי שהכל יושב טוב.
מישהו יכול להסביר את התופעה?
צירפתי תמונה להמחשה:
http://img122.imageshack.us/my.php?imag ... 0157pb.jpg
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
נראה לי שזה איזה פילטר של הערוץ עצמו ולא בעיה אצלך.
מישהו אחר רואה את זה?
מישהו אחר רואה את זה?