סרט ב USENET מפוצל להרבה חלקים
בד"כ ב USENET יורדים הרבה חלקים של קיבוץ RAR.
פשוט תפתח את אחד הקבצים עם WINRAR ותעשה EXTRACT. ה WINRAR ישתמש כבר בכל הקבצים.
בעיקרון התוכנה שאיתה אתה מוריד אמורה לעשות זאת אוטומטית, שים לב בסטטוס אם התוכנה לא באמצע תהליך של EXTRACT.
בעיקרון התוכנה שאיתה אתה מוריד אמורה לעשות זאת אוטומטית, שים לב בסטטוס אם התוכנה לא באמצע תהליך של EXTRACT.
התוכנה חילצה לי את החלקים אוטומטית אבל הבעיה שהסרט עצמו מפוצל להרבה חלקים.guyellen כתב:בד"כ ב USENET יורדים הרבה חלקים של קיבוץ RAR.
בעיקרון התוכנה שאיתה אתה מוריד אמורה לעשות זאת אוטומטית, שים לב בסטטוס אם התוכנה לא באמצע תהליך של EXTRACT....
נגיד חלק אחד בסרט שוקל 30 ג'יגה והחלק השני שוקל 5 ג'יגה ושאר החלקים שוקלים ג'יגה וכמה מאות מגה.
הבעיה היא שאני צופה בסרט אני כל כל כמה דקות צריך להחליף לחלק אחר של הסרט.
כל החלקים ביחד שוקלים 50 ג'יגה.
איך אני מאחד את כל החלקים של הסרט לחלק אחד?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
הוא מדבר על משהו אחר הוא פשוט הוריד סרט של בלוריי שלא קיבצו אותו ולא ערכו אותו, פשוט העלו אותו איך שהוא.
ויש שמה המון המון קבצים.
100 קבצים++. בכל אופן אמור להיות שמה קבצים שהם ממש גדולים שזה בעצם הסרט, ככה אתה מפעיל אותם.
ויש שמה המון המון קבצים.
100 קבצים++. בכל אופן אמור להיות שמה קבצים שהם ממש גדולים שזה בעצם הסרט, ככה אתה מפעיל אותם.
יש 100 קבצים בערך.הגדול ביותר שוקל 29 ג'יגה,יש עוד כמה ששוקלים ג'יגה אחד ועוד כמה עשרות ששוקלים כמה מאות מגה,ועוד כמה עשרות ששוקלים כמה עשרות מגה.guyellen כתב:crispi, אתה יכול לתת קצת יותר מידע על מבנה הקבצים של מה שהורדת?...
וכל אחד מהם חלק אחר מהסרט.
אחי עכשיו הורדתי שני סרטים אחד THE TERMINATOR SALVATION ששוקל 26 ג'יגה באיכות בלו ריי,Class889 כתב:כמו שאמרתי, זה סרט בלו ריי שלא קידדו אותו כמקובל, הדרל שלך לראות את הסרט זה לראות את הקבצים הממש גדולים. אלה ששוקלים גיגה זה סתם משהו....
והשני ג'אקאס 3D שוקל 40 ג'יגה באיכות בלוריי,ובשניהם לא היה חלק אחד גדול.
היו איזה 10 חלקים שכל אחד שוקל 1-3 ג'יגה,והם היו חלק מהסרט אבל לא היה חלק אחד גדול ואי אפשר לראות ככה את הסרט כי כל החלקים מפוזרים ולא מסודרים.
מה יכולה להיות הסיבה שהסרט מפוצל ככה לחלקים לא מסודרים ואין חלק אחד גדול?
איך אני יכול לדעת אם הסרט הבא שאני אוריד לא יהיה מפוצל ככה?