בעיה עם HPNA של יס
קיבלתי ללא התקנה שתי יחידות HPNA. ניסיתי להשתמש בהן ולא הצלחתי. לאחר בדיקות רבות הבנתי שאם אני עוקף את המפצל שנמצא בארון התקשורת, זה עובד. המפצל נראה סטנדרטי, ללא פילטר מיוחד.
תיאור המבנה של החיבורים בבית:
צלחת בקומה שלישית, מקבלת מתח מממיר שנמצא בקומה שלישית (התקנה קצת מעצבנת - אם הממיר לא בחשמל, אין קליטה בבית!). מהצלחת מגיע כבל לארון תקשורת, מחובר למגבר 10DB, ולמפצל עם 3 יציאות. כרגע למפצל מחוברים שני ממירים.
יש למישהו רעיון למה זה לא עובד?
תודה!
תיאור המבנה של החיבורים בבית:
צלחת בקומה שלישית, מקבלת מתח מממיר שנמצא בקומה שלישית (התקנה קצת מעצבנת - אם הממיר לא בחשמל, אין קליטה בבית!). מהצלחת מגיע כבל לארון תקשורת, מחובר למגבר 10DB, ולמפצל עם 3 יציאות. כרגע למפצל מחוברים שני ממירים.
יש למישהו רעיון למה זה לא עובד?
תודה!
היחידות מחוברות ביניהן רק דרך המפצל והשקעים של יס. אין שום דבר נוסף.elor-bj כתב:לא כתבת איפה אתה שם את היחידות..... אולי בגלל המגבר?
תכתוב איפה אתה שם את היחידות, איפה הראוטר...
מאחורי הממירים לפני הכבל של יס אין איזה רכיב? חוסם מתח?...
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
יש לך אולי יותר מידע?mottile כתב:אפשר לחבר access point ל-HPNA.elor-bj כתב:איך אנטנה WIFI?
אנטנה WIFI לא באה בUSB?
הHPNA משמש כסוויצ, אף פעם לא ראיתי שמחברים אנטנה לסוויצ'..
צריך לשאול את המומחים..........
HPNA משמש כמעביר תקשורת מחשבים על גבי כבל אנטנה. בכל HPNA יש חיבור אחד או 2 של רשת. לחיבור הרשת אפשר לחבר כל התקן שמתחבר לרשת מחשבים - מחשב, ראוטר וכו'. יש התקן שנקרא access point שמאפשר הגדלת הטווח של רשת אלחוטית. הוא מתחבר לרשת באמצעות כבל, מגדירים אותו בדומה לראוטר.guyyg כתב:יש לך אולי יותר מידע?mottile כתב:אפשר לחבר access point ל-HPNA.elor-bj כתב:איך אנטנה WIFI?
אנטנה WIFI לא באה בUSB?
הHPNA משמש כסוויצ, אף פעם לא ראיתי שמחברים אנטנה לסוויצ'..
צריך לשאול את המומחים.............
לגבי השאלה שלי מישהו יודע למה HPNA לא עובד?
יש מגבר, אחרי המגבר מפצל- ומהמפצל כבל לHPNA 1 וכבל לHPNA 2 ועוד כבל לממיר נוסף?
אני יודע שיש גם בעיה בשקעים מסויימים.... שמפריעים.. השקעים של פעם...
שים לב שאין מגבר ביניהם..
אם זה ככה לא צריכה להיות בעיה... מוזר..
אני יודע שיש גם בעיה בשקעים מסויימים.... שמפריעים.. השקעים של פעם...
שים לב שאין מגבר ביניהם..
אם זה ככה לא צריכה להיות בעיה... מוזר..