קולי קפה במחיר "שפוי" behmor 1600 vs Iroast 2
-
danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כנראה מתישהו בחודשיים הקרובים אני נוסע להלונד ואני ממש רוצה להתקדם מן התנור שמשמש אותי למטרה הנ"ל לקולה יעודי.
אני מאוד מתלבט בין שני הקולים הללו מכיוון שהם נמצאים פחות או יותר באותו טווח מחיר. אשתף אתכם בהתלבטות.
צריכת הקפה שלי היא לא גדולה, מה שאומר שאני קולה כמויות קטנות יחסית 150-200 גר' לשבועיים סה"כ.
מצד אחד, נראה שה Iroast יאפשר לי לקלות כמויות קטנות של מספר זנים בנפרד די בקלות עם תוצאה טובה, ואילו הבהמור לא יתן את האפשרות הזו אלא יצריך קלייה משולבת של התערובת כולה. דבר נוסף, ה Iroast מאפשר שליטה ידנית בזמן ובטמפ' ליצירת פרופילי קלייה שונים משלך תוך כדי למידה שזה נראה פלוס רציני, ואילו הבהמור מגיע עם חמש תוכניות מובנות בהן ניתן רק לשנות את הזמנים.
מצד שני, הבהמור הוא קולה תוף ויתכן שהקלייה שלו יותר איכותית מאשר קולה אויר (השערה שלי).
אדי ומני אשמח אם תשתפו מהידע והניסיון שלכם.
למען הדורות הבאים לאחר המחקר, אשתף מהיכן לקנות את המוצרים הנ"ל לכל מי שיהיה מעוניין.
Iroast 2 230 volt
ארה"ב
Invalsa 260$
משלוח ארה"ב 22$
משלוח ישראל 67$
הולנד
Ongebrand 185 euro
משלוח הולנד 8 euro
משלוח ישראל 40 euro
behmor 1600 230 volt
ארה"ב - נשלח מבריטניה
chocolatealchemy 345$
כולל משלוח לאחת ממדינות אירופה (לא ישראל)
בריטניה
hasbean 205 GBP
משלוח לאחת ממדינות אירופה (לא ישראל) 25 GBP
אני מאוד מתלבט בין שני הקולים הללו מכיוון שהם נמצאים פחות או יותר באותו טווח מחיר. אשתף אתכם בהתלבטות.
צריכת הקפה שלי היא לא גדולה, מה שאומר שאני קולה כמויות קטנות יחסית 150-200 גר' לשבועיים סה"כ.
מצד אחד, נראה שה Iroast יאפשר לי לקלות כמויות קטנות של מספר זנים בנפרד די בקלות עם תוצאה טובה, ואילו הבהמור לא יתן את האפשרות הזו אלא יצריך קלייה משולבת של התערובת כולה. דבר נוסף, ה Iroast מאפשר שליטה ידנית בזמן ובטמפ' ליצירת פרופילי קלייה שונים משלך תוך כדי למידה שזה נראה פלוס רציני, ואילו הבהמור מגיע עם חמש תוכניות מובנות בהן ניתן רק לשנות את הזמנים.
מצד שני, הבהמור הוא קולה תוף ויתכן שהקלייה שלו יותר איכותית מאשר קולה אויר (השערה שלי).
אדי ומני אשמח אם תשתפו מהידע והניסיון שלכם.
למען הדורות הבאים לאחר המחקר, אשתף מהיכן לקנות את המוצרים הנ"ל לכל מי שיהיה מעוניין.
Iroast 2 230 volt
ארה"ב
Invalsa 260$
משלוח ארה"ב 22$
משלוח ישראל 67$
הולנד
Ongebrand 185 euro
משלוח הולנד 8 euro
משלוח ישראל 40 euro
behmor 1600 230 volt
ארה"ב - נשלח מבריטניה
chocolatealchemy 345$
כולל משלוח לאחת ממדינות אירופה (לא ישראל)
בריטניה
hasbean 205 GBP
משלוח לאחת ממדינות אירופה (לא ישראל) 25 GBP
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
Ongebrand שולחים גם את הבהמור לישראל בעלות של 65 אירו סה"כ כ1700שח לפני מיסים
נראה כדאי ביותר
נראה כדאי ביותר
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
הייתי בוחר בבהמור ללא שום ספק, סביר להניח שהוא יתן תוצאות טובות יותר וגם לטווח הארוך נראה שמדובר בבחירה נכונה יותר.
אגב האם המחיר שצוין (1700) באתר ההולנדי כולל vat? אם כן צריך לקזזו ואז המחיר כולל מיסים יהיה בסביבות המחיר שצוין...
אגב האם המחיר שצוין (1700) באתר ההולנדי כולל vat? אם כן צריך לקזזו ואז המחיר כולל מיסים יהיה בסביבות המחיר שצוין...
-
danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
הם שולחים. הוא אמר לי אתמול.pup26 כתב:כשאני בדקתי הם לא שלחו. אני אבדוק שוב.docfeelgood כתב:Ongebrand שולחים גם את הבהמור לישראל בעלות של 65 אירו סה"כ כ1700שח לפני מיסים![]()
נראה כדאי ביותר......
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אין מה להשוות בין הבהמור לבין ה-iRoast. מדובר בשני קולים מסוגים אחרים לגמרי, כשה-iRoast הוא יותר "היכרות עם עולם הקליה" בעוד שהבהמור הוא קולה מהטובים ביותר שניתן למצוא לבית. אם כבר, אז יש להשוות בין הבהמור לג'ין קפה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני לא שילמתי מכס עלהקווסט והוא עלה לי כמעט 1000$. שילמתי מע"מ ועמלות דואר באיזה 700 ש"ח
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הלו Pup חכה אולי תקנה קווסט אחרי מחר...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
moti_r כתב:אין מה להשוות בין הבהמור לבין ה-iRoast. מדובר בשני קולים מסוגים אחרים לגמרי, כשה-iRoast הוא יותר "היכרות עם עולם הקליה" בעוד שהבהמור הוא קולה מהטובים ביותר שניתן למצוא לבית. אם כבר, אז יש להשוות בין הבהמור לג'ין קפה....
האיירוסט הוא כמו רכב אוטומטי, תמיד עושה את העבודה (ומה עם הכיף?), אבל האיכות לא מקסימלית. לי זה התחיל להפריע אחרי כשנה של שימוש בו
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אני הזמנתי נראה כמה זמן זה יקח וכמה יעלו המיסים