שלום לכולם
לאחר צלילה בפורום הזה אני מבין שכדי לרכוש reciver טוב במחיר של 3000 ש"ח כדאי לי לייבא מארה"ב ?
אל המכשיר אני מחבר:
SONY PS3 ,מחשב ביתי, ממיר דיגיטלי.( בחיבורי HDMI)
סט רמקולים אני מתכוון להחליף מאוחר יותר.
סאב-וופר אין לי עדיין כך שאני צריך לקנות - גם אותו כדאי לי לייבא ??
nirchn כתב:שלום לכולם
לאחר צלילה בפורום הזה אני מבין שכדי לרכוש reciver טוב במחיר של 3000 ש"ח כדאי לי לייבא מארה"ב ?
אל המכשיר אני מחבר:
SONY PS3 ,מחשב ביתי, ממיר דיגיטלי.( בחיבורי HDMI)
סט רמקולים אני מתכוון להחליף מאוחר יותר.
סאב-וופר אין לי עדיין כך שאני צריך לקנות - גם אותו כדאי לי לייבא ??
אשמח לקבל המלצות.....
...
נו צללת ולא הצלחת לדוג כלום?
יש פה שרשורים שלמים על אונקיו,ימאהה,פיוניר שיובאו מארה"ב. בחר לך אחד לפי התקציב ותתחדש.
לגבי הסאב זה בדיוק כמו הרסיבר. בודאי שכדאי השאלה מה התקציב עבורו וכמה אתה חוסך בייבוא מחו"ל ללא אחריות לעומת קנייה בארץ כולל אחריות?
אם עניין האחריות חשוב לך וייבוא הוא לא אופציה מבחינתך אז תלך על רסיבר מרמת פתיחה של ימאה (367) או פיוניר (לדוגמא ה520) בתקציב של עד 2000 שקל ואת הכסף שתשמור תשקיע במערכת כי הם הכי חשובים לדעתי בק"ב.
ת'אמת - יש עוד אפשריות חוץ מאונקיו.
תעשה בדק בין החברות המובילות ותבחר לך דגם שאתה מתחבר אליו ואז תתחיל לפשפש מאיפה להביא מחו"ל. יש לא מעט אופציות...
ככה אני עשיתי וקניתי את היממה 710 ב 2,950 שקל בערך עד הבית כולל שנאי מוריד מתח.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
אני מבין שכדי לבחור דגם מסוים עדיף ללכת אל מס' חנויות ולשמוע מס' דגמים.....
אפשר להתרשם שיש כאן הרבה אנשים בפורום שבדקו ובודקים תמיד דברים חדשים כך שאשמח אם תכוונו אותי לשלושה דגמים ספציפיים אותם שמהם התרשמתם.... ולגביהם אני אתחיל לחפש חנות לייבוא
דבר נוסף.. ..האם מישהו יכול לתאר את ההבדלים המהותיים בין 3-4 החברות(denon onkyo yamaha )שכולם מדברים עליהם כאן
אילו יתרונות/חסרונות בולטים קיימים בכל אחד מהם (נניח ומדובר המכשירים מאותו סדר גודל של מחיר 3000 ש"ח )
תודה...
אני מבין שכדי לבחור דגם מסוים עדיף ללכת אל מס' חנויות ולשמוע מס' דגמים.....
אפשר להתרשם שיש כאן הרבה אנשים בפורום שבדקו ובודקים תמיד דברים חדשים כך שאשמח אם תכוונו אותי לשלושה דגמים ספציפיים אותם שמהם התרשמתם.... ולגביהם אני אתחיל לחפש חנות לייבוא
דבר נוסף.. ..האם מישהו יכול לתאר את ההבדלים המהותיים בין 3-4 החברות(denon onkyo yamaha )שכולם מדברים עליהם כאן
אילו יתרונות/חסרונות בולטים קיימים בכל אחד מהם (נניח ומדובר המכשירים מאותו סדר גודל של מחיר 3000 ש"ח )
תודה...
...
איזה רמקולים יש לך? הדעה הרווחת היא שהרמקולים יותר חשובים מהרסיבר..!
ההבדלים העיקרי בין החברות השונות הוא באיך המוצרים שלהן נשמעים לאוזניך וטעמך האישי, וכן איף הם הולכים עם דגמי רמקולים שונים - לכן אין מנוס מללכת לחנות עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב, ולהקשיב לדגם או שניים מכל יצרן, משודכים לרמקולים שיש לך (או שאתה רוצה שיהיו לך )