מה עושים עם הpopup-ים המעצבנים של YNET ?
לאחרונה YNET מעלים חלונות פרסומת שלא ברור לי איך לכנותם. הם לא pop under כי הם מופיעים למעלה והם הם גם לא popup קלאסי , שאני חוסם בקינפוג הדפדפן. אולי צריך לקורא להם pop over ?
בכל אופן, איך אני מונע את הרעה החולה הזו?
קורה גם בFF וגם בכרום.
בכל אופן, איך אני מונע את הרעה החולה הזו?
קורה גם בFF וגם בכרום.
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה מעצבן נורא, אני כמעט הפסקתי לגמרי לקרוא שם בגלל השטות הזו. מסרב לשים ad blocker בפרנציפ.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא רק ה popups מעצבנים שם ..
האתר הזה הוא בושה לתחום העיתונת בכלל והעיתונאות בפרט.
האתר הזה הוא בושה לתחום העיתונת בכלל והעיתונאות בפרט.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני גם ניסיתי להימנע מכך אך אתרים מסוג YNET "אילצו" אותי.oferlaor כתב:זה מעצבן נורא, אני כמעט הפסקתי לגמרי לקרוא שם בגלל השטות הזו. מסרב לשים ad blocker בפרנציפ....
זה פשוט בלתי סביר מה שקורה שם, וזה בלי קשר לחלונות שהתלוננתי עליהם עכשיו.
משה
אני אגיד לך למה אני ניסיתי להימנע, למרות שהתקנתי בסוף.rfe7 כתב:גם אני ממליץ על Ad-Block Plus
למה יש כאן משתמשים שמסרבים לשים ad blocker? התוסף הזה זה הדבר הראשון ששמים לדפדפן אחרי התקנה...
הפרסומות זה התשלום שלנו עבור התוכן שאנו צורכים. זה ברור מאליו וזה בדיוק המודל של עיתון מודפס.
זה שאפשר להתקין ad blocker ולחסום פרסומות, אך עדיין לצרוך את התוכן, זה מצליח אך ורק כי כיום רק מיעוט עושה זאת אבל ברור שאם נתח ניכר מהאוכלוסיה עושה זאת אז פשוט לא יהיו אתרי תוכן, או שרק בתשלום.
אז כל עוד הפרסומות לא מפריעות לקריאה, אני מעדיף שיהיו, וכמובן לפעמים נתקלים בפרסומת שמועילה לך.
הסיבה שהתקנתי בסוף, זה שיש אתרים , וYNET זו דוגמא מובהקת, שחוויית הקריאה שם היא פשוט גורמת לסבל.
YNET בכלל זה אתר ירוד גם ברמת התוכן עצמו, אבל העובדה היא שהוא פופולארי והרבה פעמים נתקלים בלינקים אליו.
משה
admuncher אינה חינמית ועולה כסף לאחר חודש שימוש ניסיון. לא עשית כלום בזה. גם לא תוכל להסיר ולהתקיו מחדש. לא יעבוד.
BFilter בחינם, קוד פתוח.
היתרון של 2 תוכנות אלו שאתם לא מוגבלים לגלשן שאתם רגילים לגלוש איתו ולא צריכים להחליף גלשן בגלל שבגלשן X יש תוסף ובגלשן Y אין.
http://www.hometheater.co.il/vt148969.% ... 7%91%D7%94
BFilter בחינם, קוד פתוח.
היתרון של 2 תוכנות אלו שאתם לא מוגבלים לגלשן שאתם רגילים לגלוש איתו ולא צריכים להחליף גלשן בגלל שבגלשן X יש תוסף ובגלשן Y אין.
http://www.hometheater.co.il/vt148969.% ... 7%91%D7%94
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 05/09/2011 11:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

moco
מסכים לחלוטין עם הגישה הזו - כמו שלא הייתי רוצה שאנשים יחסמו פרסומות באתר שלי, לא אחסום לאחרים את הפרסומות שלהם. זה כמו לקחת עיתון, לגזור החוצה את כל הכתבות ולקרוא רק אותן. נכון שזה אולי נעים יותר למראה, אבל בעצם לא עשינו כלום כי הם יצרטכו לפרסם עוד פרסומות בשביל להגיע לרמת ההכנסה שתאפשר להם להכניס פחות מאמרים...
אני אישית קורא הרבה יותר באתר כלכליסט ובעיתון הארץ (עיתון פיזי, לא באתר שלהם שאין לי מושג איך הוא נראה אפילו).
מסכים לחלוטין עם הגישה הזו - כמו שלא הייתי רוצה שאנשים יחסמו פרסומות באתר שלי, לא אחסום לאחרים את הפרסומות שלהם. זה כמו לקחת עיתון, לגזור החוצה את כל הכתבות ולקרוא רק אותן. נכון שזה אולי נעים יותר למראה, אבל בעצם לא עשינו כלום כי הם יצרטכו לפרסם עוד פרסומות בשביל להגיע לרמת ההכנסה שתאפשר להם להכניס פחות מאמרים...
אני אישית קורא הרבה יותר באתר כלכליסט ובעיתון הארץ (עיתון פיזי, לא באתר שלהם שאין לי מושג איך הוא נראה אפילו).
כשהאתר מתחיל להציק עם פרסומות קופצות כל הזמן, השהיות בטעינת הדף, כל הזמן - זה מצווה לחסום את הפרסומות האלו באתר הזה.oferlaor כתב:moco
אני אישית קורא הרבה יותר באתר כלכליסט ובעיתון הארץ (עיתון פיזי, לא באתר שלהם שאין לי מושג איך הוא נראה אפילו)....
אם לו לא אכפת מהגולשים למה שלי יהיה אכפת ממנו?
פרסומות מובנות בתוך הדף ולא מציקות ופוגעות בחוויית הגלישה - אף פעם לא הפריעו לי.
- oferlaor
- מנהל

mosheg
לא הבנת אותי. אני לא מתכוון שתפתח אותי כ-Exception אלא שכל המודל הכלכלי של האתרים הללו נפגע בגלל ה-Ad blockers הללו...
זו אחת הסיבות להדרדרות בתוכן ולהגדלת מספר הפרסומות. לא בגלל שהם יותר greedy (טוב, בעצם אין לי מושג) אלא שיותר משתמשים חוסמים...
לא הבנת אותי. אני לא מתכוון שתפתח אותי כ-Exception אלא שכל המודל הכלכלי של האתרים הללו נפגע בגלל ה-Ad blockers הללו...
זו אחת הסיבות להדרדרות בתוכן ולהגדלת מספר הפרסומות. לא בגלל שהם יותר greedy (טוב, בעצם אין לי מושג) אלא שיותר משתמשים חוסמים...