בוקסי VS אקסטרימר פרו

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
levy333 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אהלן,
צריך עזרה בבחירה בין שני הנ"ל כשהמחיר הוא לא פקטור (מבדיקה קצרה בחנות BUG בדיוטיפרי, ההבדל במחיר הוא 20$. )
במרתף של הבית קיים חדר קולנוע יעודי. המטרה של הנבחר היא ניגון סרטים באיכות הגבוהה ביותר.
מערכת הסאונד גם היא מתקדמת ויש להתחשב גם בסאונד שמוציא המכשיר.

יכולת הבוקסי בצפיה של תכנים מהאינטרנט פחות רלוונטיות. מעוניין בסטרימר הכי טוב (המלצות נוספות בטווח המחיר יתקבלו בברכה)

תודה!

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מנגן מהרשת? מכונן חיצוני? מעדיף כונן פנימי?

levy333 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מנגן מהרשת לא.
כונן פנימי או חיצוני- מה עדיף? שתי האופציות באות בחשבון למרות שכונן חיצוני כבר יש ככה שאם ניתן לחסוך בנושא ללא פגיעה באיכות אז עדיף.

תודה על התגובה המהירה

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

שלושת המתחרים בטווח המחירים הזה (לטעמי) הם ה Boxee Box, ה-Popcorn Hour A210 וה Xtreamer (פרו או sidewinder).

קראת את הסקירות לגביהם באתר?
בבוקסי אין אפשרות להכניס כונן קשיח (אבל מכיוון שאתה מתכנן לנגן מחיצוני, אין בכך יותר מדי בעיה). לשניים האחרים (או שלושה אם נכלול גם ה SW) יש מאפייני חומרה שונים, תומכים בגישות שונות ליצירת jukebox (ממשק ניגון מדיה גרפי, כולל מידע על סרטים / תמונות וכו') ולמעשה - יש כאן המון עניין של "למה אתה מתחבר".

levy333 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

קראתי את הסקירות ופה בדיוק התחילה הבעיה.. התחלתי להתבלבל! הנטיה היא לכיוון הXtreamer פשוט כי נראה לי שהוא יותר מתמקד בניגון מהכונן ופחות בעבודה ברשת כמו הBoxee אבל אני עדיין לא סגור על זה.
אני מחפש את הממשק הכי איטואטיבי כדי שגם ההורים יוכלו להראות סרטים בקלות יחסית. כל המערכת פועלת עם שלט ההרמוני 1100 וחשוב שהסטרימר יופעל גם באמצעותו.

DANBR22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 797
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #6 

גם אני באותה דילמה, בנוסף בביקורת נרשם שהבוקסי מקרטע קצת בתכני BR מישהו יודע אם הענין שופר מאז וכבר לא צריך לחשוש?

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #7 

A-210 עם כונן פנימי/חיצוני.. (Y)

עדיין לא עשה לי שום בעיה טפו טפו טפו :lol:

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #8 

לי יש בוקסי וגם אקסטרימר SW הראשון, אני הרבה יותר אוהב את הבוקסי, אבל עד שהיה לי אותו הייתי מרוצה מהאקסטרימר.
שים לב שהבוקסי עובד עם שלט RF אז ההרמוני לא יכול לשלוט בו, אלא אם אתה קונה מקלט IR USB של שלט MCE ומחבר אותו לבוקסי קבוע. זה עובד לאנשים בפורומים, אני ניסיתי עם דונגל אחד שכנראה לא מתאים והתייאשתי.
היתרון בבוקסי זה שיש לו ג'וקבוקס מובנה שעובד מצויין, למרות שהוא כרגע רק באנגלית (המידע על הסרטים באנגלית).
באקסטרימר זה די מעפן ואיטי (ונראה שזה לא ישתפר הרבה בגירסה הצפוייה לצאת), בפופקורן נשמע שזה הכי טוב, אבל לא מכיר אישית.

tamirl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #9 

הג'וקבוקס בפופקורן עובד מצויין. התרגלתי אליו כל כך שאני עובד רק איתו.
מגיב בזריזות, סורק אוטומטית את התוכן ובד"כ מוצא את הכותר הנכון, תפריטים בעברית (אבל תקצירים באנגלית).
לדעתי הג'וקבוקס הזה יכול מאוד להתאים למבוגרים. צריך כמובן לסדר להם הכל ולתת הדרכה קצרה ואז הם יוכלו להסתדר לבד.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”