אני שונא לבוא בהצהרות דרמתיות, אבל הייתי אומר שאם מדובר באותה חברה המייצרת את ה IAMM( NTR) אז זה המקום והזמן לומר: שומר נפשו ירחק. נראה כי המוצר החשוד הזה מגיע מאותו אתר חברה בשם IAMM או NOVATRON :
http://novatron.pl/
אלו היצרנים של סטרימרים עלובים ממשפחת IAMM שלפני כשנה וחצי היה רושם שהם הולכים לתפוס נתח שוק כבד בישראל, אבל למרבה המזל הם נעלמו. אני הייתי אחד מיני רבים שנפלו בפח ורכשו את אחד הדגמים הנפוצים שלהם אשר בא עם יכולת הקלטה (NTR83) וגם מקלט DTT מובנה. המכשיר אינו עומד בהבטחות של הפרסום שלו על האריזה! בקושי יש תמיכה וקושחות חדשות, ואם כבר הם מוציאים משהו אז יחד עם העדכון מגיעים מליון באגים. יש להם טעויות באנגלית וערבוב מונחים אפילו בטפריטים (במקום לזהות תדר דגימה של אודיו 48KHZ הם רושמים 48kbs, והלוואה שזו הייתה כל הבעיה. המכשיר נתקע פעמיים בשבוע ומצריך הוצאה והחזרה לחשמל, ואז צריך להתפלל שהוא יזהה את הרשת, כי זה ממש רולטה רוסית. יש לציין היבואן בארץ מאד נחמד והסכים להחליף לי את המכשיר לחדש, אבל הבעיות לא נפתרו.. אני כבר התייאשתי ועברתי לפופקורן. את הקוקטייל ההוא אני לא מכיר, אבל אם אכן זה מאותה החברה, אז פשוט להתרחק!