שרשור תגובות: CD ריפר, JukeBox, מגבר ובעל מסך צבעוני - זהו ה- Cocktail X10

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46368
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #1 

למאמר: CD ריפר, JukeBox, מגבר ובעל מסך צבעוני - זהו ה- Cocktail X10

תמונה
חברת Cocktail Audio מציגה את ה- Cocktail X10, זהו מכשיר אשר ידע לקחת את כותרי ה- CD שלכם ולבצע להם ריפ לכונן קשיח פנימי בגודל 3.5". בנוסף, ה- X10 יציג JukeBox נאה לכותרים והכל מעל מסך TFT צבעוני בגודל 3.5"ה- X10 מצוייד גם במגבר פנימי בהספק 60W ובעל תמיכה בכל הפורמטים הנפוצים, כגון: MP3, FLAC, WMA, AAC, WAV ועוד. חיבור אתרנט 10/100 גם כן כלול והדבר יאפשר לכם דרך שיתופי SMB לשתף את התכנים בכונן הקשיח הפנימי או לנגן משיתופים כאלו ברשת.קיימת אפשרות לדוגנל אלחוטי למעוניינים.המחיר עומ ...

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #2 

מכשיר חמוד
חוסך עבודה ידנית ....

iziko
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1192
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

יכול להחליף את הSB3? מחפש משהו לחדר שינה וה - SB3 יושב בסלון.

יציאות אופטיות כלשהן להגברה חיצונית?

יש אפשרות לגשת לכונן הקשיח ממחשב אחר ברשת?

סורי על החפירה.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #4 

אני שונא לבוא בהצהרות דרמתיות, אבל הייתי אומר שאם מדובר באותה חברה המייצרת את ה IAMM( NTR) אז זה המקום והזמן לומר: שומר נפשו ירחק. נראה כי המוצר החשוד הזה מגיע מאותו אתר חברה בשם IAMM או NOVATRON :

http://novatron.pl/

אלו היצרנים של סטרימרים עלובים ממשפחת IAMM שלפני כשנה וחצי היה רושם שהם הולכים לתפוס נתח שוק כבד בישראל, אבל למרבה המזל הם נעלמו. אני הייתי אחד מיני רבים שנפלו בפח ורכשו את אחד הדגמים הנפוצים שלהם אשר בא עם יכולת הקלטה (NTR83) וגם מקלט DTT מובנה. המכשיר אינו עומד בהבטחות של הפרסום שלו על האריזה! בקושי יש תמיכה וקושחות חדשות, ואם כבר הם מוציאים משהו אז יחד עם העדכון מגיעים מליון באגים. יש להם טעויות באנגלית וערבוב מונחים אפילו בטפריטים (במקום לזהות תדר דגימה של אודיו 48KHZ הם רושמים 48kbs, והלוואה שזו הייתה כל הבעיה. המכשיר נתקע פעמיים בשבוע ומצריך הוצאה והחזרה לחשמל, ואז צריך להתפלל שהוא יזהה את הרשת, כי זה ממש רולטה רוסית. יש לציין היבואן בארץ מאד נחמד והסכים להחליף לי את המכשיר לחדש, אבל הבעיות לא נפתרו.. אני כבר התייאשתי ועברתי לפופקורן. את הקוקטייל ההוא אני לא מכיר, אבל אם אכן זה מאותה החברה, אז פשוט להתרחק!

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #5 

הטכנולוגיה הזו הייתה קיימת עוד מזמן בקיימבריג' אודיו Music Server Cambridge Audio azur 640H
שרת מוסיקה בעל יכולות מדהימות שעובד גם ברשת וגם עם כונן 3.5 בתוך המכשיר
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”