המלצה על סטרימר שתומך בכבל hd 1.4
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
עדין לא יצאו סטרימרים עם תקן HDMI 1.4amirss כתב:אני צריך המלצה לסטרימר שתומך בכבל hd 1.4 שתומך בעברית ובכל הפורמטים, שמעתי על הפוקורן 210 שהוא טוב אבל הסתכלתי על המפרט שלו וראיתי שהוא תומך עד 1.3...
ליביוliviur כתב:לא מדויק.
דוגמא - PS3.
אפשר להעביר תלת מימד מלא 1080P24 בתלת מימד על פני HDMI 1.3
ליביו...
אכן הPS3 פלא טכנולוגי ושכחתי ממנה , אבל מה שאמרת נכון רק לגבי הPS3 ואין אף סטרימר שעושה את זה , בנוסף זו יכולת שהתווספה רק בעדכון האחרון וזה לא טריוויאלי שמכשירים יעשו את זה.
אגב, האם אתה מכיר מישהו שאכן בדק את זה וראה סרט FULL3D עם DTSHD/DOLBY THD ואישר שזה אכן עובד בצורה חלקה ?
כנראה שטעות בידינו
הPS3 לא מעביר FULL3D אלא 1080i..:
http://www.gizmodo.com.au/2010/02/how-t ... -hdmi-1-4/
לפחות לפי גיזמודו...
הPS3 לא מעביר FULL3D אלא 1080i..:
http://www.gizmodo.com.au/2010/02/how-t ... -hdmi-1-4/
לפחות לפי גיזמודו...
בכל אופן amirss
ב15 לספטמבר אמור (דגש חזק על המלה אמור) לצאת לשוק האקסטרימר פרודיג'י שיתמוך בHDMI 1.4 וינגן FULL3D וגם BLURAY ISO עם אפשרות לשים את התרגום איפה שבא לך ולקרוא לו איך שאתה רוצה . . .כמה מזה אמת ימים יגידו אבל הפוטנציאל גדול מאוד..
אני בטוח שזיו ישמח לסקור אותו עבורנו
ב15 לספטמבר אמור (דגש חזק על המלה אמור) לצאת לשוק האקסטרימר פרודיג'י שיתמוך בHDMI 1.4 וינגן FULL3D וגם BLURAY ISO עם אפשרות לשים את התרגום איפה שבא לך ולקרוא לו איך שאתה רוצה . . .כמה מזה אמת ימים יגידו אבל הפוטנציאל גדול מאוד..
אני בטוח שזיו ישמח לסקור אותו עבורנו
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כמו שהוסבר לך אין קשר בין כבל לבין התקן.amirss כתב:אז אם קניתי כבל 1.4 hd זה לא יתמוך ? אני לא יהנה מכל האיכות של ה 1.4 ?...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ככה זה שאתה נכנס לחנות שמחפש "בשר טרי" להרביץ עליו את הקופה של היום.ride כתב:amirss,
ברור לך שכבל שמעביר מידע דיגטאלי, גם אם הוא עולה 20 ש"ח יעשה בדיוק אותה עבודה כמו כבל שעולה 600 ש"ח ?...
בושה לחנות
מאחר ואני גם יודע את אחוז הרווחים שלהם על הכבלים המזורגגים האלה זה מרתיח אותי יותר.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
פשוט ביזיון!istarmini כתב:ככה זה שאתה נכנס לחנות שמחפש "בשר טרי" להרביץ עליו את הקופה של היום.ride כתב:amirss,
ברור לך שכבל שמעביר מידע דיגטאלי, גם אם הוא עולה 20 ש"ח יעשה בדיוק אותה עבודה כמו כבל שעולה 600 ש"ח ?...
בושה לחנות![]()
![]()
שלוקחת צרכן תמים ועושה עליו קופה .
מאחר ואני גם יודע את אחוז הרווחים שלהם על הכבלים המזורגגים האלה זה מרתיח אותי יותר....
במקומך הייתי מחזיר את הכבל ולא חוזר לחנות הזאת לעולם! פשוט שדדו אותך אך ורק בגלל שאתה תמים.
האמת שאני ממש מופתע, יגאל בעל החנות הוא דווקא אחד האנשים היותר נחמדים שפגשתי בתחום! המחירים שלו בדרך כלל הוגנים ביותר לעומת חנויות אחרות. חבל שהפעם הוא נפל...
הPS3 מסוגל להעביר תמונה של 1080P עים סרט בלוריי מקורי תלת מימד אני בדקתי את זה על 3 סרטים מאז עידכון 3.70 הוא יכול תקנה פופקרן A210 תוריד סרטים תלת מימד בSBS בכל מה שקשור לאיכות התמונה אני בדקתי רואים אותו דבר כבל 1.4 זה סתם עבודה בעיינים