כמה ימים לפני תערוכת IFA 2011, סמסונג מכריזה, כצפוי, על צמד המכשירים עם תמיכה ב-LTE.הראשון הוא ה-Galaxy SII LTE, שמלבד תוספת הרשת החדשה הוא יקבל גם זריקת כח נוספת למעבד שיהיה כעת כפול ליבה במהירות 1.5GHZ!!!בנוסף, המסך יגדל מ-4.3" ל-4.5".המכשיר השני הוא ה-Galaxy Tab 8.9, שיישאר ללא שינוי מלבד התוספת של LTE.המכשירים יוצגו ב-IFA 2011 בברלין.כרגע לא נמסר מידע על מחירים או זמנים לשיווק המכשירים. מקור ותמונה: Engadget
רק אני חושב שמתחילים להגזים עם גודל המסכים?
אם כבר הייתי מקטין.
לא רוצה לחשוב איך זה להסתובב עם כזה בכיס.
אולי נחזור לשנות ה-80/90 נלך עם חגורה ונרתיק לפלאפון?
Itay_Pollak כתב:רק אני חושב שמתחילים להגזים עם גודל המסכים?
אם כבר הייתי מקטין.
לא רוצה לחשוב איך זה להסתובב עם כזה בכיס.
אולי נחזור לשנות ה-80/90 נלך עם חגורה ונרתיק לפלאפון?
...
בדיוק מה שחשבתי כשקראתי את זה.
בדיוק אתמול נתקלתי בביקורת על SGS2 שמתייחסים שם לגודל המסך ועד כמה זה מתחיל להיות לא נוח לתפעל את המכשיר עם יד אחת בגדלים כאלה. http://www.newsgeek.co.il/galaxy-s-ii-2-months-after/
לי דוקא אין בעיה עם גודל מסך כזה.
איתי, זו לא חזרה אחורה, כי פעם כשהטלפונים היו גדולים, זה היה רק בשביל מקשים.
היום התצוגה היא העיקר, ואנחנו רוצים תצוגה גדולה ככל האפשר (במסגרת הסביר).
המכשירים בד"כ לא גדולים כ"כ מאחיהם עם הקטנים, אלא המסגרת הולכת ונעשית יותר דקה (מסביב למסך).
גם אני חושב כמו אבי שרוב היתרונות של חומרת המכשירים כפולי הליבה המפלצתיים האלה, הולך קצת לאיבוד כאשר המסך לא גדול מספיק, כדי להנות מהם. אני עם מסך ה 4.3 אינצ' של ה SGSII ואם הייתי יכול אז כבר אתמול הייתי מגדיל את המסך של המכשיר ל 4.5 אינצ'. אחרי שמתרגלים לזה, קשה לי לראות לדוגמא מסך בגדול 4 אינצ', (SGS\נקסוס S), שלא לדבר על מסך 3.7 אינצ' (נקסוס 1\דיזייר) שלא לדבר על גודל של 3.5 אינצ' (אייפון). דעתי היא, שמי שמעוניין במסך קטן יותר (נניח 4 אינצ' ודרומה) לא צריך את הדגמים החזקים האלה
תשמע - השאלה היא אם באיזה מקום אני לא מאבד את הגבול בין סמארטפון שאמור בכל זאת לשמש אותי כטלפון לבין מחשב טאבלט.
אולי פשוט צריך לאפשר שיחות טלפון דרך טאבלט (באמצעות אוזנייה כמובן).
איתי,
התשובה שלי לשאלה שלך היא 5 אינצ'. התשובה של מרטין לשאלה שלך היא אולי 7 אינצ'. התשובה שלך לשאלה שלך יכולה להיות 4 אינצ'. זה כל היופי כאן, המבחר הוא אין סופי. תיקח מה שמתאים לך ולא מה שמתאים לי. רוצה 4 אינצ' כפול ליבה....יש. רוצה 4.5 אינצ' כפול ליבה...יש. רוצה 7 אינצ' עם אוזנייה....יש. רוצה 10 אינצ' עם אוזנייה....יש. רוצה 3.7 אינצ' כפול ליבה...אני מניח שיגיע בקרוב. רוצה 2.8 אינצ'...יש..........רק תבחר
osherov כתב:איתי,
התשובה שלי לשאלה שלך היא 5 אינצ'. התשובה של מרטין לשאלה שלך היא אולי 7 אינצ'. התשובה שלך לשאלה שלך יכולה להיות 4 אינצ'. זה כל היופי כאן, המבחר הוא אין סופי. תיקח מה שמתאים לך ולא מה שמתאים לי. רוצה 4 אינצ' כפול ליבה....יש. רוצה 4.5 אינצ' כפול ליבה...יש. רוצה 7 אינצ' עם אוזנייה....יש. רוצה 10 אינצ' עם אוזנייה....יש. רוצה 3.7 אינצ' כפול ליבה...אני מניח שיגיע בקרוב. רוצה 2.8 אינצ'...יש..........רק תבחר
...
אבל אם סמסונג החליטו להגדיל את המסכים הם לא מייצרים בנוסף דגמים של SGS2 עם מסכי 3.5, ו 4 אינץ'. כיום, אם אני רוצה מכשיר אנדרויד עם מסך קטן יותר, אני איאלץ להסתפק במכשיר "נחות" יותר ולהתפשר על חלק מהתכונות האחרות.
Itsik_G,
ראשית אנחנו עדיין לא יודעים מהם כל מכשירי סמסונג החדשים שיושקו בקרוב, ולכן ייתכן שיהיו גם דגמים חזקים עם מסך שקטן מ 4.3 אינצ'. שנית וחשוב מכך, סמסונג ממש לא היחידה בשוק הזה ואין לה בלעדיות על עוצמה בעולם האנדרואיד. יש עוד הרבה מאוד חברות שיוציאו והוציאו מכשירים עם מפרט די דומה לאלה המובילים של מכשירי סמסונג. חברות כמו HTC, LG, סוני אריקסון, מוטורולה וכו