הלך הראוטר :(

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2492 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים

לאחר מספר שנים של שימוש בראוטר של 3COM הנ"ל החליט להחזיר את נשמתו לבורא :(

בצר לי התחלתי לחפש אחד חדש.

לאחר חיפושים ברשת וקריאת ביקורות של משתמשים החלטתי ללכת על חברת AirLive ועל הדגם N.Power החדש.

האמת לא שמעתי על החברה הזו בחיים ונתקלתי בה בחיפוש בזאפ. ראיתי שם ששני דגמים שלהם קיבלו 5 כוכבים ואמרתי לעצמי נבדוק יותר לעומק.

הרמתי טלפון ליבואן שסיפר לי על הדגם החדש שיצא ושעדין לא מופיע באתר היבואן בארץ.עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי ביקורות טובות על מוצרי החברה ואמרתי לעצמי וואלה עושה רושם של חברה איכותית. גם ה USER MANUAL המפורט של הדגם(לא היה מבייש MANUAL של רסיבר אימתני :) ) נתן לי להבין שיש פה חברה שאפשר לסמוך עליה.(ה 3COM שלי הגיע עם חתיכת דף נייר שלא ניתן היה להבין ממנו כלום :( )

חברים יקרים רציתי לשתף אתכם בחווית קניה שעדין לא נתקלתי.
משיחת הטלפון הראשונה, שעשיתי עם היבואן ,גיליתי מצידו השני של הקו אדם נחמד בצורה בלתי רגילה.ענה על כל שאלותי בסבלנות ובאדיבות. כאשר הסברתי לו שקרס לי הראוטר ואני בפאניקה הסטרית, בגלל שאין אינטרנט בבית :lol: , הוא הבטיח להביא לי את הראוטר הבייתה, עוד באותו היום . בנוסף, לאחר שציינתי בפניו, שבתכלס אני לא מכיר את החברה הנ"ל התשובה שקיבלתי הייתה לא פחות ממדהימה " אני מוכן לתת לך את הראוטר לשבוע נסיון. במידה ולא תהיה מרוצה אני אזכה את כרטיס האשראי שלך, במלוא סכום הרכישה".

מכאן ועד מסירת פרטי כרטיס האשראי שלי, הזמן היה קצר.

אתמול בערב ,כמובטח, הגיע היבואן אלי הבייתה והביא לי את הראוטר. בנוסף נתן לי טלפון לאיש תמיכה שלהם ואמר, שבכל שאלה ובעיה להרים לו טלפון ואקבל תמיכה טלפונית.

מאחר ואין אצלי חייגן חיבור הראוטר היה מהיר . הגדרתי סוג חיבור DHCP וחזרנו חזרה לחיי שיגרה :lol:

הראוטר כולל מגוון פרוטוקולי אבטחה ומגוון הגדרות נרחב. הנ"ל יכול לעבוד גם עם הכבלים וגם עם ADSL .

טווח האלחוט שלו פשוט מדהים. הנ"ל ממקום אצלי בקומת הכניסה ולהבדיל מה 3COM ,יש קליטה מקסימלית בכל הבית (3 קומות), כולל במרתף.

להלן קישור למוצר
http://www.airlive.com/product/product_ ... 0952403892

כפי שניתן לראות הנ"ל גם יפה :lol:

אז זהו חברים למי שחשקה נפשו במוצר איכותי אני ממליץ בחום.

המחיר, דרך אגב ,520 ש"ח .
נכון ,לא זול ,אבל מנסיון 50 שנותי למדתי ,שעל מוצר איכותי, כדאי לפעמים לשלם קצת יותר.

הנ"ל מגיע עם שנתיים אחריות

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תתחדש!

לפי הspec sheet שלו הוא יכול להתחבר לראוטר נוסף במרחק של 2.6 קילומטרים עם אנטנה פיצפונת 3Dbi 8O נשמע too good to be true.
המהירות שלו בתקן N היא עד 150Mbps? או שהבנתי לא נכון מהפרטים?
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2492 פעמים

שליחה #3 

harari כתב:תתחדש!

לפי הspec sheet שלו הוא יכול להתחבר לראוטר נוסף במרחק של 2.6 קילומטרים עם אנטנה פיצפונת 3Dbi 8O נשמע too good to be true.
המהירות שלו בתקן N היא עד 150Mbps? או שהבנתי לא נכון מהפרטים?
...
לא ירדתי לעומק המפרטים ונראה לי לא מציאותי עינין ה 2.6 ק"מ. אולי זה נכון ,בתנאים אידיאלים ולא בין חצרות ובתים אבל ללא ספק, בתוך הבית אצלי, יש שיפור משמעותי לעומת ה 3COM . הקליטה על מקסימום ,ברוב הזמן ולעיתים קו אחד פחות מהמקסימום.

מבחינתי אני לא צריך יותר .

Yair1984
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

תתחדש אבל זה נשמע מאוד מוזר טווח שידור של 2.6 קילומטר אולי בשטח פתוח
משכן בטח גם רמת קרינה שלו מטגנת עם טווח כזה

אבל אם זה עונה על הצרכים שלך אז תתחדש :)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”