התחדשתי ב-PHD8, שאלה לגבי ה-BREAK IN
שלום לכולם,
קראתי את המאמר על ה-BREAK IN ויש לי כמה שאלות
1. רשום שצריך להוריד את ה-BRIGHTNESS ל-20% , ב-PHD8 ה-BRIGHTNESS זה מספר מ: 30- עד: 30+, אז אני מניח ש 20% זה בערך 12- , אני צודק?
2. רשום שצריך CONTRAST ב-20%, לא מצאתי את האופציה הזאת ב-PHD8, מישהו מכיר ויכול להגיד לי איפה זה?
תודה,
לירן.
קראתי את המאמר על ה-BREAK IN ויש לי כמה שאלות
1. רשום שצריך להוריד את ה-BRIGHTNESS ל-20% , ב-PHD8 ה-BRIGHTNESS זה מספר מ: 30- עד: 30+, אז אני מניח ש 20% זה בערך 12- , אני צודק?
2. רשום שצריך CONTRAST ב-20%, לא מצאתי את האופציה הזאת ב-PHD8, מישהו מכיר ויכול להגיד לי איפה זה?
תודה,
לירן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בקר brighteness שולט ב black level. צריך לכייל אותו נכון; אין לו קשר (ישיר) להרצה.
אם תכוון אותו נמוך מאד, אתה פשוט תסבול - רב התמונה תהיה שחורה...
בקר ה contrast (נקרא גם picture) שולט ב peak white כלומר שולט בבהירות המקסימלית של לבן (ומכאן בעצם הוא מגדיר את התחום הדינמי - כל רמות הבהירות שניתן להפיק).
לצורך הרצה, מומלץ להוריד אותו לערכים נמוכים, משהו כמו 20% מהסקלה; זאת על מנת שלא יהיו אלמטים בהירים מדי במהלך מאה/מאתיים השעות הראשונות של הצפיה, להקטין סיכוי צריבה.
אם תכוון אותו נמוך מאד, אתה פשוט תסבול - רב התמונה תהיה שחורה...
בקר ה contrast (נקרא גם picture) שולט ב peak white כלומר שולט בבהירות המקסימלית של לבן (ומכאן בעצם הוא מגדיר את התחום הדינמי - כל רמות הבהירות שניתן להפיק).
לצורך הרצה, מומלץ להוריד אותו לערכים נמוכים, משהו כמו 20% מהסקלה; זאת על מנת שלא יהיו אלמטים בהירים מדי במהלך מאה/מאתיים השעות הראשונות של הצפיה, להקטין סיכוי צריבה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
היי,
מצאתי ברשת White Paper של פנסוניק בשם Plasma Facts and Myths (לינק מצורף למטה) המכיל המלצות ל-Break-in של מסכי פלסמה.
הם מדברים על 1000 השעות הראשונות אבל תוך כדי צפיה.
www.dynamicdigital.ca/documents/Plasma% ... 0Myths.pdf
מצאתי ברשת White Paper של פנסוניק בשם Plasma Facts and Myths (לינק מצורף למטה) המכיל המלצות ל-Break-in של מסכי פלסמה.
הם מדברים על 1000 השעות הראשונות אבל תוך כדי צפיה.
www.dynamicdigital.ca/documents/Plasma% ... 0Myths.pdf