שידור אלחוטי מה-HTPC לטלוויזיה מרוחקת

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dberliner פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני עומד לקבל בימים הקרובים XTREAMER ULTRA שאמור לספק את הצרכים מבחינת מדיה לצפייה בטלוויזיה המרכזית בסלון. עם זאת, אני זקוק לפתרון אלחוטי לשידור לטלוויזיה נוספת בחדר אחר (פתרון חוטי במקרה זה אינו בן ביצוע). יש ראוטר מרכזי בתקן N בבית שאמור להיות מחובר ישירות ל-ULTRA.

האם מישהו יכול לייעץ לי בבקשה מהו הפתרון הזול והיעיל ביותר? אני מצליח להתקין דברים לא רע בעזרת מדריכים אבל אני עצמי אינני מומחה תוכנה או חומרה.

הערות נוספות:

1. עדיין לא נרכשה טלוויזיה לחדר הנוסף. מעוניין במסך 32 אינץ' שיגיע כבר עם התמיכה הפשוטה ביותר לקליטת שידור אלחוטי שכזה. PIXIES המליץ לי בעבר על התמיכה המלאה יחסית בקבצים הפופולריים ברשת במסכי SAMSUNG . אשמח להמלצות ספציפיות על דגמים פשוטים של החברה או של חברות אחרות. לטלוויזיה הזו אני אפילו לא זקוק ל-FULL HD. תמיכה בעד 720P בהחלט תספק.

2. מה עוד צריך לרכוש? דונגל USB? אם כן , מאיזה דגם?

תודה רבה ! :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

חוזר על כך שלא הייתי בונה על רשת אלחוטית עבור תכני HD . זה מתסכל, ודי נדיר שזה עובד כמו שצריך, גם ברשת בתקן N.

אבל למה שלא תלך על הפתרון הזה? (i)
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1535
עובד מצויין אצל חבר שלי בחדר השינה, אליו לא הצלחנו להעביר כבל רשת, ומזרים תכני HD בלי בעייה.

לגבי ניגון התכנים עצמם - טלוויזיה עם יכולת ניגון מהרשת או HTPC/סטרימר בנוסף לטלוויזיה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dberliner פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

היי PIXIES,

אני בהחלט אשקול את העניין. אבל אם בכל זאת אני מעוניין בפתרון אלחוטי קלאסי? מה הן האפשרויות? שאלתי היא טכנית - איזו חומרה חסרה לי , ומהו פתרון החומרה ו/או התוכנה הזול והיעיל ביותר?

בקשר להערות שלך על הקליטה: אני חייב לומר שעד עכשיו דווקא צפינו בחיבור בטלוויזיה דרך המחשב הנייד שמחובר ב-HOMEGROUP של WIN7 למחשב המרכזי דרך האלחוט, ותכני 720P עלו באופן חלק לגמרי. המרחק לטלוויזיה המשנית גם הוא יהיה דומה, כך שאני מאמין שלא צפויה בעיה בצפייה בתכני 720P ומטה , אליהן היא מיועדת. רוב הצפייה אפילו תהיה בתכנים שאינם HD כלל , כך שבכלל אין חשש.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

ברגע שתתחיל להוריד תכנים 1080P, תראה שהאלחוטי הוא בעייה די רצינית.

לגבי טלוויזיה או סטרימר, אין לי כל כך מושג לגבי דונגלים, אבל בכל מקרה אפשר לשים ראוטר אלחוטי המוגדר כ-Access Point ואליו לחבר את הטלוויזיה.
לגבי HTPC, כרטיס רשת אלחוטי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”