אחרי שעות רבות של קריאה על דגמי טלוויזיות, אני לא בטוח, כדאי 32SL738?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
יוני_נביא פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעוניין במסך 32" (סלון קטן) לשידורי SD דרך ממיר רגיל של HOT, ללא ספורט (כלומר לא צריך 100HZ).

להבנתי, אני צריך טלוויזיה עם חיבור SCART בעל מעבד תמונה שמתמודד יפה עם שידורים רגילים, ומכיוון שהטלויזיה קטנה יחסית לא משנה אם היא FULL HD, או HD READY (אולי HDR אפילו עדיף).

חשבתי ללכת על TOSHIBA 32 SL738, אבל לפני שאני מזמין כבר וסוגר סוף סוף את כל הטאבים של זאפ ושות'
אני תוהה אם לא כדאי להוסיף כמה מאות שקלים ולקנות טלוויזיה ב- 3500? (זהו הגבול העליון).

בסכום זה יש את ה- 32PFL5606H של פיליפס מהיבואן אלקטרה, וגם SL733G של טושיבה, לא ברור עם ביבוא מקורי או מקביל (האתר לא מופיע ברשימת האתרים של ניופאן). כמו כן, יש גם את ה- EX700 של סוני ביבוא מקביל, אבל הבנתי מהפורומים השונים שזה דגם בעייתי (או רק EX710? ).

אני מניח שהדבר הראשון שתגידו לי זה: אין יותר טוב ממראה עיניים, ואני כמובן מסכים, אבל עם כל דגמי המסכים שיש היום בשוק, הסיכוי למצוא בתצוגה אחת אפילו רק 2 מהדגמים הנ"ל בגודל 32 אינץ נראה לי נמוך.

לכן אני מבקש את דעתם של המומחים: לסגור על הטושיבה שבכותרת או שאחד הדגמים היקרים יותר מספק שיפור משמעותי בשידורי SD?

תודה רבה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”