קבצי 3D לא מתנגנים ב- D8000 דרך C200
שאלה לבעלי פלאזמה D8000 האמריקאית + פופקורן C200-
יש לי מספר קבצים 3Dו 2D שמסרבים להתנגן במסך. הקבצים כולם עובדים במחשב בעזרת VLC, ובנוסף, גם דרך PS3 אין בעייה לנגן אותם במסך. משום מה רק כאשר אני מזרים אותם מהפופקורן לטלויזייה הם לא מתנגנים.
אשמח אם אחד מבעלי ה D8000 יוכל לסמלץ גם אצלו את התופעה. הקבצים הם:
2D
Inside The Living Body
3D
Bugs
Flying Monsters
MicroWorld
MANCHESTER UTD vs CHELSEA
יש עוד כמה, אבל נתחיל עם אלה.
צירפתי את ה- MEDIAINFO של חלק מהקבצים.
תודה.
יש לי מספר קבצים 3Dו 2D שמסרבים להתנגן במסך. הקבצים כולם עובדים במחשב בעזרת VLC, ובנוסף, גם דרך PS3 אין בעייה לנגן אותם במסך. משום מה רק כאשר אני מזרים אותם מהפופקורן לטלויזייה הם לא מתנגנים.
אשמח אם אחד מבעלי ה D8000 יוכל לסמלץ גם אצלו את התופעה. הקבצים הם:
2D
Inside The Living Body
3D
Bugs
Flying Monsters
MicroWorld
MANCHESTER UTD vs CHELSEA
יש עוד כמה, אבל נתחיל עם אלה.
צירפתי את ה- MEDIAINFO של חלק מהקבצים.
תודה.
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
היות והקבצים עובדים ב VLC , לא תהיה בעיה ל D8000 להריץ את קבצי MKV ו TS ישירות.
תעתיק את הקבצים ל DISK ON KEY או ל HDD מפורמט ב NTFS ,תחבר את זה לכניסת USB במסך, תבחר את ה SOURCE המתאים ותצביע על הקובץ לצפייה .
אם זה יעבוד - הבעיה כמובן בסטרימר.
תעתיק את הקבצים ל DISK ON KEY או ל HDD מפורמט ב NTFS ,תחבר את זה לכניסת USB במסך, תבחר את ה SOURCE המתאים ותצביע על הקובץ לצפייה .
אם זה יעבוד - הבעיה כמובן בסטרימר.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אופיר,
למיטב ידיעתי, C-200 לא בנוי לתלת מימד.
אמנם אין לי מסך 3D, אבל סתם ניסיתי להריץ כמה סרטים כאלה, והעניין נפל כבר בשלב המכשיר. פשוט מתקבלת הודעה שאין תמיכה בפורמט.
אם ברצונך לוודא את העניין במאה אחוז, תוכל לשאול בפורום מזרמי מדיה.
למיטב ידיעתי, C-200 לא בנוי לתלת מימד.
אמנם אין לי מסך 3D, אבל סתם ניסיתי להריץ כמה סרטים כאלה, והעניין נפל כבר בשלב המכשיר. פשוט מתקבלת הודעה שאין תמיכה בפורמט.
אם ברצונך לוודא את העניין במאה אחוז, תוכל לשאול בפורום מזרמי מדיה.
תודה bariko,
להגיד ש- C200 לא בנוי לתלת מימד זה קצת גורף מידי. יש לי עוד עשרות תכנים אחרים של 3D שאין איתם בעיה עם ה C200 . בסה"כ מדובר בכמה קבצים שלא מוכנים להתנגן ואין לי מושג למה.
מה שכן נכון הוא שC-200 לא יודע להתמודד עם 3D אמיתי, אלא רק עם SBS.
להגיד ש- C200 לא בנוי לתלת מימד זה קצת גורף מידי. יש לי עוד עשרות תכנים אחרים של 3D שאין איתם בעיה עם ה C200 . בסה"כ מדובר בכמה קבצים שלא מוכנים להתנגן ואין לי מושג למה.
מה שכן נכון הוא שC-200 לא יודע להתמודד עם 3D אמיתי, אלא רק עם SBS.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
כנראה שאתה צודק.
כפי שציינתי, אין ברשותי מסך תלת מימד, ולכן אני לא מזהה אפילו את ההבדלים בין 3D אמיתי לבין SBS
בכל אופן אני מציע שתעלה את הנושא בפורום מזרימי מדיה.
שם בטוח תקבל תשובה אמינה יותר!
כפי שציינתי, אין ברשותי מסך תלת מימד, ולכן אני לא מזהה אפילו את ההבדלים בין 3D אמיתי לבין SBS
בכל אופן אני מציע שתעלה את הנושא בפורום מזרימי מדיה.
שם בטוח תקבל תשובה אמינה יותר!
אם זה מעניין מישהו....
הבעיה נפתרה בצורה הבאה:
בהגדרת ה- FRAME RATE בפופקורן - כל עוד שלא בוחרים באופציה הכוללת PAL כל התכנים עובדים ללא יוצא מן הכלל.
ברגע שבחרתי NTSC\24P או "כבוי" הכל עובד.
השאלה אם אני משאיר את ההגדרה על NTSC\24P או סוגר לגמרי את האופציה, איך זה ישפיע על התכנים "הרגילים" שלי שתמיד עבדו עם PAL...
הבעיה נפתרה בצורה הבאה:
בהגדרת ה- FRAME RATE בפופקורן - כל עוד שלא בוחרים באופציה הכוללת PAL כל התכנים עובדים ללא יוצא מן הכלל.
ברגע שבחרתי NTSC\24P או "כבוי" הכל עובד.
השאלה אם אני משאיר את ההגדרה על NTSC\24P או סוגר לגמרי את האופציה, איך זה ישפיע על התכנים "הרגילים" שלי שתמיד עבדו עם PAL...