התחדשתי ב-LCD, שאלה בקשר לחיבורים.
שלום לכולם,
קניתי טלוויזיה חדשה של סמסונג - LCD 40 אינץ'
הדגם הוא LA40R71B.
(הטלוויזיה עדיין לא אצלי - היא תגיע מחר בבוקר)
רציתי לשאול משהו בקשר לחיבורים
את הממיר של הוט, אחבר דרך כבל SCART מהממיר לSCART בטלוויזיה (ממיר דוקסיס)
את ה-DVD אחבר דרך COMPONENT
ושימוש רב יהיה תכני HD מהמחשב לטלוויזיה, אז רציתי לדעת באיזה שיטה מומלץ לחבר את המחשב לטלוויזיה בצורה הטובה ביותר, כך שהטלוויזיה תזהה את ה HD SIGNALS כמו שהם.
יש לי אופציה לחבר כ VGA לVGA מהכרטיס מסך לטלוויזיה, או לחבר את ה DVI מהכרטיס מסך ל HDMI בעזרת מתאם DVI TO HDMI, או DVI TO COMPONENT אם יש דבר כזה..
רציתי לשמוע מאנשים שמחברים את המחשב לטלוויזיה על צורת החיבור ועל השיטה הטובה ביותר לחבר אותו.
תודה מראש!
קניתי טלוויזיה חדשה של סמסונג - LCD 40 אינץ'
הדגם הוא LA40R71B.
(הטלוויזיה עדיין לא אצלי - היא תגיע מחר בבוקר)
רציתי לשאול משהו בקשר לחיבורים
את הממיר של הוט, אחבר דרך כבל SCART מהממיר לSCART בטלוויזיה (ממיר דוקסיס)
את ה-DVD אחבר דרך COMPONENT
ושימוש רב יהיה תכני HD מהמחשב לטלוויזיה, אז רציתי לדעת באיזה שיטה מומלץ לחבר את המחשב לטלוויזיה בצורה הטובה ביותר, כך שהטלוויזיה תזהה את ה HD SIGNALS כמו שהם.
יש לי אופציה לחבר כ VGA לVGA מהכרטיס מסך לטלוויזיה, או לחבר את ה DVI מהכרטיס מסך ל HDMI בעזרת מתאם DVI TO HDMI, או DVI TO COMPONENT אם יש דבר כזה..
רציתי לשמוע מאנשים שמחברים את המחשב לטלוויזיה על צורת החיבור ועל השיטה הטובה ביותר לחבר אותו.
תודה מראש!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מחפשים את ה-SCART
yonezet,
איך בדיוק אתה רוצה לחבר את הממיר של HOT ב-SCART ל-SCART אם למסך של סמסונג אין כניסת SCART
איך בדיוק אתה רוצה לחבר את הממיר של HOT ב-SCART ל-SCART אם למסך של סמסונג אין כניסת SCART
Re: מחפשים את ה-SCART
shragi כתב:yonezet,
איך בדיוק אתה רוצה לחבר את הממיר של HOT ב-SCART ל-SCART אם למסך של סמסונג אין כניסת SCART...
גם אני מצטרף לשאלתו של שראגי
אתה צריך טראנסקודר ואז לחבר בקומפוננט...
או סקארט ל5 גידים לRGB אם ניתן בכלל במסך שלך
ישראל
סקארט - נייט ! קומפוננט דאא !
ישראל,
עם הדי.וי.די. הוא דווקא יסתדר כי לסמסונג יש שתי כניסות קומפוננט.(כנראה שהם כן לקחו בחשבון שבמדינות מסויימות יחברו TRANSCODER באחת מכניסות הקומפוננט של המסך
).
עם הדי.וי.די. הוא דווקא יסתדר כי לסמסונג יש שתי כניסות קומפוננט.(כנראה שהם כן לקחו בחשבון שבמדינות מסויימות יחברו TRANSCODER באחת מכניסות הקומפוננט של המסך
זמנית, חיברתי את הממיר של הוט עם כאבל SCART TO RCA
את ה DVD אכן חיברתי מ COMPONENT ל COMPONENT
ואת המחשב עם DVI TO HDMI
הכל עובד מעולה, מאמין שארכוש בקרוב טרנסקודר של SCART TO COMPONENT, ראיתי שזה עולה בערך 500 ש"ח - ציפיתי לפחות.
את ערוצי הסרטים של הוט רואים טוב מאוד, אך יש ערוצים שרואים גרוע בגלל איכות השידור.
הקרנתי כמה תכני HD מהמחשב לטלוויזיה וזה מדהים.
מה שכן, המחשב זיהה את המסך לבד ונתן לו רזולוציה של 720p. יש אופציה לעשות force 720p mode \ force 1080i mode, והמסך תומך בשניהם (למרות שהרזולוציה שלו היא 1366x768, הוא תומך באותות של 1080i).
אגב, כשאמרתי לו force 1080i, ראו, אך די מרצד. למרות שלא ניסיתי להתעסק עם זה כ"כ הרבה ובינתיים השארתי את זה 720p ודרך זה הקרנתי תכני 720p/1080i וזה היה מושלם.
את ה DVD אכן חיברתי מ COMPONENT ל COMPONENT
ואת המחשב עם DVI TO HDMI
הכל עובד מעולה, מאמין שארכוש בקרוב טרנסקודר של SCART TO COMPONENT, ראיתי שזה עולה בערך 500 ש"ח - ציפיתי לפחות.
את ערוצי הסרטים של הוט רואים טוב מאוד, אך יש ערוצים שרואים גרוע בגלל איכות השידור.
הקרנתי כמה תכני HD מהמחשב לטלוויזיה וזה מדהים.
מה שכן, המחשב זיהה את המסך לבד ונתן לו רזולוציה של 720p. יש אופציה לעשות force 720p mode \ force 1080i mode, והמסך תומך בשניהם (למרות שהרזולוציה שלו היא 1366x768, הוא תומך באותות של 1080i).
אגב, כשאמרתי לו force 1080i, ראו, אך די מרצד. למרות שלא ניסיתי להתעסק עם זה כ"כ הרבה ובינתיים השארתי את זה 720p ודרך זה הקרנתי תכני 720p/1080i וזה היה מושלם.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
סמסונג - LCD 40 אינץ' LA40R71B
יש לי את המכשיר כ-3 שבועות, מכשיר איכותי, ברמת הגוונים צבע לבן שעוד לא ראיתי באף LCD אולי ובאמת אולי פיליפס מתקרבת לרמה שלה.
בחיבור לממיר יס איכות התמונה לא איכותית אולי בעזרת הטרנסקודר הצליח לקבל תמונה חדה יותר כרגע מחובר ל-RCA .
בחיבור קומפוננט ל-DVD איכות התמונה משובחת ביותר.
למכשיר יכולת להציג 12.8 מיליארד גוונים של צבע, מדהים לעומת הדגם הקודם LA40R51B שיכול להציג רק 3.4 מליארד גוונים.
מכשיר איכותי וברמה של סדרת סוני ברווה אבל זול יותר.
מענין היכן ניתן לרכוש בזול את הטרנסקודר?
זיו
בחיבור לממיר יס איכות התמונה לא איכותית אולי בעזרת הטרנסקודר הצליח לקבל תמונה חדה יותר כרגע מחובר ל-RCA .
בחיבור קומפוננט ל-DVD איכות התמונה משובחת ביותר.
למכשיר יכולת להציג 12.8 מיליארד גוונים של צבע, מדהים לעומת הדגם הקודם LA40R51B שיכול להציג רק 3.4 מליארד גוונים.
מכשיר איכותי וברמה של סדרת סוני ברווה אבל זול יותר.
מענין היכן ניתן לרכוש בזול את הטרנסקודר?
זיו
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
YONEZET תתחדש...
גם אני מתעניין בטלויזיה הזאת.
אם אפשר לשאול : אני מבין שיש לך, כמו לי, ממיר של הוט (לי יש תומסון), ורציתי לדעת, היות ואני די נעול על ערוצים צרפתיים, באיזו איכות תמונה הם נראים (ערוצים 145, 146, 147) ?
תודה.
גם אני מתעניין בטלויזיה הזאת.
אם אפשר לשאול : אני מבין שיש לך, כמו לי, ממיר של הוט (לי יש תומסון), ורציתי לדעת, היות ואני די נעול על ערוצים צרפתיים, באיזו איכות תמונה הם נראים (ערוצים 145, 146, 147) ?
תודה.