Pre- Amp צריך שמישהו יעשה לי סדר...

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
dror_el פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.

המטרה להשתמש ברסיבר כקדם מגבר (ממתג) וביחידת הגברה T-AMP לצורכי סטריאו.

השאלה: כאשר ברסיבר שלי ישנה יציאת קדם מגבר - האם הכוונה היא למסלול ישיר מהמקור וניתובו ישירות ליציאה? כלומר עוצמת הסיגנל נקבעת מהמקור (אין תוספת כלל של הרסיבר)?

שאלה נוספת : הרמקולים הקדמיים משמשים אותי לסטריאו בעיקר - אך כמובן גם לסרטים (סראונד) - האם ישנה דרך לחיבור קבוע יחד עם הרסיבר והמגבר שתתאים גם לסטריאו וגם לסאונד?

אשמח להוראות פשוטות וברורות.

תודה.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

היציאות הלא מוגברות של הרסיבר פשוט נכנסות לפני ההגברה, כלומר עדיין יש עיבוד, עדיין יש המרה מדיגיטלי לאנלוגי, עדיין יש שליטה בווליום, עדיין כל הפיצ'רים של הרסיבר פועלים (חוץ ממגבר הכוח, כמובן)

אם היציאות הלא מוגברות של הרסיבר היו עוקפות אותו לגמרי- לא היה צורך ברסיבר :roll:

לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה לעשות.
אתה מתכוון שהקדמיים תמיד יהיו מחוברים לT-AMP וכל השאר לרסיבר ? - זה אפשרי, היציאות המוגברות והלא-מוגברות פועלות במקביל. אתה בהחלט יכול להגביר את הקדמיים ע"י מגבר ייעודי ואת השאר ע"י הרסיבר.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

dror_el פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

harari כתב:היציאות הלא מוגברות של הרסיבר פשוט נכנסות לפני ההגברה, כלומר עדיין יש עיבוד, עדיין יש המרה מדיגיטלי לאנלוגי, עדיין יש שליטה בווליום, עדיין כל הפיצ'רים של הרסיבר פועלים (חוץ ממגבר הכוח, כמובן)

אם היציאות הלא מוגברות של הרסיבר היו עוקפות אותו לגמרי- לא היה צורך ברסיבר :roll:

לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה לעשות.
אתה מתכוון שהקדמיים תמיד יהיו מחוברים לT-AMP וכל השאר לרסיבר ? - זה אפשרי, היציאות המוגברות והלא-מוגברות פועלות במקביל. אתה בהחלט יכול להגביר את הקדמיים ע"י מגבר ייעודי ואת השאר ע"י הרסיבר.
...
היי תודה - אנא קרא היטב את השאלה...
ברור לי שיש המרה - שאלתי הייתה לגבי העוצמה...ביציאה!
כלומר כאשר אשנה את הווליום ברסיבר - מה יהיה התחום - האם זה 0 עד עוצמת הסיגנל של המקור?

תודה

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #4 

יש הגברה של האות, בדומה למגבר אוזניות, האות נשאר ברמת LINE אך חזק יותר.
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

dror_el פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

harari כתב:יש הגברה של האות, בדומה למגבר אוזניות, האות נשאר ברמת LINE אך חזק יותר.
...
תודה רבה.
אני ממש לא מבין מדוע יש הגברה - כל העניין הוא לנתב את האות למקור הגברה איכותי יותר...ממש מבאס.
כמו כן אני מקווה שבמקרה זה עוצמת היציאה במקרה ה"חזק ביותר" לא תשרוף את ה- T-AMP ...אני מניח שיש להזהר...

ולגבי שאלתי השניה - בהנחה שערוצי הפרה והרגילים עובדים יחד...שוב החשש שכאשר אגביר את הווליום ברסיבר (בכדי להגביר את העוצמה הכללית של רמקולים אחוריים סנטר וכו...) באותו זמן אביא את העוצמה המקסימלית של ה פרה... שוב מבאס - תקן אותי אם טעיתי....

תודה.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #6 

במגברי כוח ייעודיים (ולא משולבים) אין חוגת ווליום, השליטה בעוצמה היא דרך קדם-המגבר.

ברסיבר קולנוע ביתי אתה יכול לשלוט בעוצמה של כל רמקול בנפרד. כך תמצא את האיזון בין הרסיבר לבין המגבר לבין מיקום הרמקולים והיחס יישמר כאשר תשנה את העוצמה הכוללת.
לא נראה לי שתגיע לעוצמה מקסימלית ברסיבר, אלא אם המקור שלך מאוד מאוד חלש.
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”