vgfreak כתב:על מה אתם מדברים אי אפשר להשיג אותה בחנויות??
17 חנויות מפרסמות אותה למכירה: http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=c550[/quote
ZAP מפרסמת יבוא מקביל המון. ממה שאני יודע יש אותה ליבואנים המקבילים אבל פה מדברים על סמליין. נדיר מאוד אם יש אותה במלאי, זה מסך די מבוקש.
אדיר תתחדש אחי, מה החלטת לגבי הסלון? נרגעת והבנת שהסמסונג תספיק? או שעדיין מעוניין לשדרג לפנסוניק?...
התחדשתי ! Samsung 50' C550 !
- זה לא יהיה עם אותה קושחה, כך שלדוגמה - לא תראה כתוביות בעברית תקינה בסטרימר הפנימי.flail כתב:זאת לא תהיה אותה איכות צפיה בטלוויזיה ביבוא מקביל?...
- זאת לא תהיה אותה אחריות.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
shayf כתב:- זה לא יהיה עם אותה קושחה, כך שלדוגמה - לא תראה כתוביות בעברית תקינה בסטרימר הפנימי.flail כתב:זאת לא תהיה אותה איכות צפיה בטלוויזיה ביבוא מקביל?...
- זאת לא תהיה אותה אחריות....
לגבי הראשון, לא מעניין. סטרימר פנימי לא מעניין כמעט בשום מסך, או לחבר למחשב או סטרימר חיצוני איכותי.
לגבי השני אני מסכים איתך לחלוטין. למרות שהמעבדה היא אותה המעבדה היחס הוא שונה ללקוח.
-
adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
מאור -
51D550... מגיע משלוח ב-15 לחודש.. מאמין שיקח יום יומיים עד שישחררו מהמכס והיא תגיע אליי..
סטודנט תפרן... אין כסף ל-VT20
flail -
לא, זו פלאזמה.. לא מתאים למשחקים... צריבות/צבירות.. לך על LED..
51D550... מגיע משלוח ב-15 לחודש.. מאמין שיקח יום יומיים עד שישחררו מהמכס והיא תגיע אליי..
סטודנט תפרן... אין כסף ל-VT20
flail -
לא, זו פלאזמה.. לא מתאים למשחקים... צריבות/צבירות.. לך על LED..
באחריות אני לא מדבר רק על היחס ללקוח: תשווה גם את משך האחריות.maor404 כתב:shayf כתב:- זה לא יהיה עם אותה קושחה, כך שלדוגמה - לא תראה כתוביות בעברית תקינה בסטרימר הפנימי.flail כתב:זאת לא תהיה אותה איכות צפיה בטלוויזיה ביבוא מקביל?...
לגבי הראשון, לא מעניין. סטרימר פנימי לא מעניין כמעט בשום מסך, או לחבר למחשב או סטרימר חיצוני איכותי.
לגבי השני אני מסכים איתך לחלוטין. למרות שהמעבדה היא אותה המעבדה היחס הוא שונה ללקוח....
סמליין נותנים 3 שנים (אם קנית אצל משווק מורשה).
ואני לא עובד בסמליין, רק לקוח מרוצה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
ויש היום LED (או LCD) במחיר "ארצי" שמתקרב לקונטרסט ומהירות תגובה של פלזמה?
אני בכלל שמעתי שבפלזמות החדשות בעיית הצבירות / צריבות לא כ"כ נוראה.
מהירות התגובה שלה נהדרת במשחקים, ומלבד זאת גם מציק לי השחור האפרורי שיש בטלוויזיות שהן לא פלזמה
אם לא פלזמה (אנחה), מה דעתכם על LG 47SL80YR -
http://www.lg.com/il/tv-and-home-entert ... SL80YR.jsp
מהירות התגובה שלה נהדרת במשחקים, ומלבד זאת גם מציק לי השחור האפרורי שיש בטלוויזיות שהן לא פלזמה
http://www.lg.com/il/tv-and-home-entert ... SL80YR.jsp
-
adirbooking
- חבר ותיק

את כל הדעות והמחשבות וההמלצות על דגמים אחרים, פתחת שרשור חדש ואתה מוזמן לפתוח עוד 10 עד שיענו לך..flail כתב:ויש היום LED (או LCD) במחיר "ארצי" שמתקרב לקונטרסט ומהירות תגובה של פלזמה?
http://www.lg.com/il/tv-and-home-entert ... SL80YR.jsp...
זה לא המקום
קודם כל אני שמח שאתה מרוצהshayf כתב:באחריות אני לא מדבר רק על היחס ללקוח: תשווה גם את משך האחריות.maor404 כתב:shayf כתב:- זה לא יהיה עם אותה קושחה, כך שלדוגמה - לא תראה כתוביות בעברית תקינה בסטרימר הפנימי.flail כתב:זאת לא תהיה אותה איכות צפיה בטלוויזיה ביבוא מקביל?...
לגבי השני אני מסכים איתך לחלוטין. למרות שהמעבדה היא אותה המעבדה היחס הוא שונה ללקוח....
סמליין נותנים 3 שנים (אם קנית אצל משווק מורשה).
ואני לא עובד בסמליין, רק לקוח מרוצה....
דבר שני יש גם מקבילים שנותנים 3,תפתח זאפ אתה תמצא...אבל שוב, אין כמו יבואן רשמי!
-
adirbooking
- חבר ותיק

מאור, אולי תשתוק כבר ?!
אני אעלה הצעה למנהלי הפורום לשים לך "עוסק בתחום"
תחום החירטוטים !!!!
אני אעלה הצעה למנהלי הפורום לשים לך "עוסק בתחום"
תחום החירטוטים !!!!