כולי התרגשות !
אז ככה...
לפני כ-5 חודשים רכשתי את המסך LG 32 LD460, היה מחובר אליו פופקורן A-210, מחשב ו-Yes.
השדרגת תפסה גם אותי.....
50' לחדר שינה, מרחק צפייה 2.70... הייתה התלבטות בין 46' [U30] לבין ה-50' [U30/C550] אך לבסוף נכנעתי למראה עיניי....
ראיתי את ה-C550 וידעתי שזה המסך בשבילי.. משם החל המרוץ !
כולם כתבו כאן שאין להשיג את המסך או שנשארו בודדים, כשהתקשרתי למיניליין אמרו שאין, לא וויתרתי..
הייתי אצל משפחה במכבים ואמרתי לעצמי, מה כבר יכול לקרות אם אקפוץ 10 דקות לא.ל.מ... אולי יש להם... אכן היה [כנראה בין הבודדים שנותרו..] אך לא רכשתי לצערי, המוכר התלהב מכך שהמסך הזה "עף" בזמן האחרון וקפץ מעל הפופיק עם המחיר [כ-5,400 לא כולל משלוח, התקנה ומתקן תלייה.] אמרתי לו שאני לא משלם אגורה יותר מ-5,000 ש"ח ולא הייתה עסקה..
הרגשתי מאוכזב, מבואס... אך חדור מוטיבציה למצוא את המסך ולהוריד את המחיר !
אני סטודנט נו... אין לי כסף מיותר
אחרי שבוע וחצי החלטתי לנסות את מזלי שוב, נסעתי לא.ל.מ מודיעין שוב, אחרי שבבוקר של אותו היום אמרו לי במיניליין שנותרו יח' בודדות.
הגעתי לחנות, נציג השרות אמר שהוא לא מאמין שעדיין קיים המסך, בדק במחשב, התקשר למחסן - אך כולם נענו בשלילה..
אני חייב לציין שלאורך כל הדרך עוזי מסטריאו עייני תמך, עזר והדריך בכל דרך אפשרית ! כאשר אין להם בכלל אפשרות להשיג את המסך הזה [והוא הפך חצי מדינה למצוא לי אותו..] וכל זה ללא שום תמורה!! טלפונים ב-10-11 בלילה, ימי שבת... ימי חופש כשהוא בגן חיות עם הילדים !!
התקשרתי אליו מדוכדך ואמרתי לו שאין את המסך יותר, הוא אמר לי "תתקשר לסניף בראשל"צ בטוח יש להם"
אמרתי מה כבר יש לי להפסיד, שיחת טלפון ? והתקשרתי..
"שלום מדבר אדיר, אני מחפש מסך פלאזמה דגם C550"
"אין, הוא לא קיים"
"אבל שוחחתי היום בבוקר עם מיניליין" - חרטא רצינית... רציתי את המסך ורציתי לדעת אם באמת אזל המלאי..
"עם מי דיברתי?"
"נראה לי נציגה בשם נטלי" - עוד חרטא..
"נטלי אמרה לך שיש? רק דקה.." [מתקשר למחסן.] - מסתבר שהחרטא שלי פגעה בול!
כל השיחה עם המחסן הייתה על רמקול ושמעתי אותם אומרים "יש פה קרטון אחד אחרון... אתה בטוח שאתה מוכר אותו?"
באותה השניה אמרתי למוכר, המסך שלי 20-25 דקות אני אצלך לוקח את המסך.. אכן, נסעתי ועשיתי את ההזמנה !
כולי אושר וצפייה, המסך הגיע ביום רביעי [לימודים... לא היה זמן לפתוח שרשור תוותרו לי..]
חיברתי אותו לפופקורן ועמדתי בפה פעור !!!!!!
תמונה מדהימה, חדה, כ"כ אמיתית... ואז התעשטתי ואמרתי לעצמי "חבוב, מה עם כיול?!"
חיפוש קצר כאן בפורום הניב לינק לאתר עם כיול וניגשתי לעבודה.
לאחר הכיול הפעלתי את
BBC Human Planet 1080i Real Bluray Untouched 3 Discs VC-1 DTS-HD MA 5.1
117GB טהורים של בלוריי מדהים ! והתמונה התעוררה לחיים !
הפעלתי את
Avatar 2010 Extended Collectors Edition 3in1 1080p BluRay DTS x264
מדהים מדהים מדהים !!!!
תמונה כ"כ אמיתית, כ"כ חיה, כ"כ מדוייקת... פשוט לא רציתי להסיר את העיניים מהמסך... אבל היו לי שיעורים
תכני SD - לא חיברתי אותה עדיין ל-Yes [אני בטוח אתאכזב עם רמת האיכות בשידורי SD בארץ נראה לי...
אז לא אתן ביקורת שכזו, כשאחבר... אבדוק ואגיד.
אז כן, לאחר "מבצע" ארוך ומפרך, השגתי את המסך והוא שווה כל אגורה מה-5,100 ש"ח ששילמתי עליו !
המסך האחרון בהחלט בארץ ישראל והוא שלי !!!
אני רק מקווה שאצליח ללמוד כשהוא יושב לו כאן בחדר
קצת תמונות ?

רמקולי ה-FRONT של המערכת הצנועה Logitech Z-5500 יושבים ליד המסך המפלצתי !

Popcorn A-210 + Denon 1311 + C550 + Z-5500

ועוד אווטאר !!!

סיכום :
עיצוב חיצוני מרהיב ויוקרתי, תכני HD באיכות מדהימה ואיכותית
אני רוצה להודות לכל החבר'ה בפורום.. מי שעזר, תרם, המליץ, תמך
לעוזי ויוסי מסטריאו עייני שלמרות שלא היה להם שום אינטרס כי לא רכשתי את המסך מהם, עזרו לי בכל שעה שרק רציתי או שהם רצו
אדיר.