קיבלתי את הרסיבר DENON AVR-1311 ואת הרמקולים JBL 200.5
שלום לכולם קיבלתי שילשום את המערכת שלי ויש לי כמה שאלות :
1. עם אני מכבה את הטלויזיה ומשאיר את הרסיבר דולק ממשיכים לשמוע איך אני עושה שלא ישמוע גם עם אנ ילא מכבה את הרסיבר ?
2. איך אני מכוון את המערכת יש לי שם אפשרויות של להעביר פורמטים כאילו DOLBY DIGITAL וכל אלה אבל לא משהו שכאילו אני יכול לקבוע על הסאב או משהו כזה ?
מחר אני יעלה תמונות של המערכת ושל הכל.
תודה רבה ושבוע טוב
שקד
1. עם אני מכבה את הטלויזיה ומשאיר את הרסיבר דולק ממשיכים לשמוע איך אני עושה שלא ישמוע גם עם אנ ילא מכבה את הרסיבר ?
2. איך אני מכוון את המערכת יש לי שם אפשרויות של להעביר פורמטים כאילו DOLBY DIGITAL וכל אלה אבל לא משהו שכאילו אני יכול לקבוע על הסאב או משהו כזה ?
מחר אני יעלה תמונות של המערכת ושל הכל.
תודה רבה ושבוע טוב
שקד
1-מזל טוב
2-תשנה את הINPUT ברסיוור -כלומר אם היה מכוון לCD שנה למקור אחר -כך לא תשמע
או כבה את המקור....
3שים מקרופון בעניין הכיולים....
2-תשנה את הINPUT ברסיוור -כלומר אם היה מכוון לCD שנה למקור אחר -כך לא תשמע
או כבה את המקור....
3שים מקרופון בעניין הכיולים....
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
1.פשוט תכבה את הממיר, גם למה לך שהרסיבר יהיה דלוק סתם?
2.אתה יכול להגדיר את הרמקולים דרך SETUP ובSPEAKERS SETUP.
תוכל להגדיר את מרחק הרמקולים,גודלם,ולקבוע CROSSOVER.
אם הם מוגדרים כקטנים אז הסאב דלוק אוטומטית.
תעיין בחוברת הפעלה של הרסיבר שם מוסבר לך הכל. אין אפשרות כיול אוטומטית לדגם זה של דנון.
אם יהיו לך שאלות נוספות אשמח לעזור במה שאוכל היות וגם לי יש רסיבר כזה.
ותתחדש ותהנה

2.אתה יכול להגדיר את הרמקולים דרך SETUP ובSPEAKERS SETUP.
תוכל להגדיר את מרחק הרמקולים,גודלם,ולקבוע CROSSOVER.
אם הם מוגדרים כקטנים אז הסאב דלוק אוטומטית.
תעיין בחוברת הפעלה של הרסיבר שם מוסבר לך הכל. אין אפשרות כיול אוטומטית לדגם זה של דנון.
אם יהיו לך שאלות נוספות אשמח לעזור במה שאוכל היות וגם לי יש רסיבר כזה.
ותתחדש ותהנה
נערך לאחרונה על ידי Hertz33 ב 27/08/2011 22:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
"על החתום...."
כן אבל עם יש לי עוד כבל עדיף לחבר גם לRIGHT ?
ועוד בעיה שצצה לי אתמול חיברתי מחשב (חזק יחסית I5 750 וכרטיס מסך HD5850) והרצתי סרטים בHD כדי לבדוק את האיכות ובקטעים רועשים יש לי כאילו נתק שלא שומעים לשנייה ואז שוב שומעים זה בעיה שאפשר לממש עלייה אחריות ?
וגם שמתי לב שברמקולי שיש בלמטה של הסאב יש מין קימוט כזה לממש אחריות ?
תודה רבה על התשובות.
שקד
ועוד בעיה שצצה לי אתמול חיברתי מחשב (חזק יחסית I5 750 וכרטיס מסך HD5850) והרצתי סרטים בHD כדי לבדוק את האיכות ובקטעים רועשים יש לי כאילו נתק שלא שומעים לשנייה ואז שוב שומעים זה בעיה שאפשר לממש עלייה אחריות ?
וגם שמתי לב שברמקולי שיש בלמטה של הסאב יש מין קימוט כזה לממש אחריות ?
תודה רבה על התשובות.
שקד
- Hertz33
- חבר ותיק

לגבי הסאב, אם תרצה לחבר עליו LEFT+RIGHT תצטרך מפצל 2X1 RCA הרי שברסיבר יש יציאה אחת. וגם אז תקבל אולי בוסט של 3DB שזה לא משהו שאי אפשר לסדר דרך רסיבר.
לגבי הניתוקים האם יש גם קירטועים בתמונה בקטעים הללו? יכול להיות בעיה בחומרה של המחשב, התקנת את כל הקודקים?
גם אצלי מחובר מחשב לTV דרך הרסיבר וכשאני רואה סרט עם DTS הוא על -40 וזה חזק לי מאוד. בלילה אני שם אפילו -55.
יש לי רמקולים לוויניים פחות טובים משלך(לפחות לפי דעת הפורום) Pure Acoustics Solid 8 ואני שומע מצויין.
יכול להיות גם כבל HDMI תקול או לא מחובר טוב באחד הצדדים.
לגבי הפגיעה, האם היא על האלמנט של הסאב או על גוף הרמקול?
אם זה על האלמנט בודאי שיש לממש אחריות כי זה יכול לגרום לצרות בהמשך, אם זה על הגוף זה לשיכולך.
אני רואה פה גל של רכישה של הסט הנ"ל ובעקבותיו גל תלונות.
אני מניח כי האחריות היא על באג או רשות שדות התעופה כי נראה שאלה שזורקים את המזוודות למטוס מתייחסים באותה דרך למוצרי אלקטרוניקה עקב פגיעות פיזיות רבות של המוצרים.
אני למזלי רכשתי את הרסיבר בארץ במחיר מוזל מתצוגה ובינתיים(טפו טפו טפו) לא היו שום בעיות.
לגבי הניתוקים האם יש גם קירטועים בתמונה בקטעים הללו? יכול להיות בעיה בחומרה של המחשב, התקנת את כל הקודקים?
גם אצלי מחובר מחשב לTV דרך הרסיבר וכשאני רואה סרט עם DTS הוא על -40 וזה חזק לי מאוד. בלילה אני שם אפילו -55.
יש לי רמקולים לוויניים פחות טובים משלך(לפחות לפי דעת הפורום) Pure Acoustics Solid 8 ואני שומע מצויין.
יכול להיות גם כבל HDMI תקול או לא מחובר טוב באחד הצדדים.
לגבי הפגיעה, האם היא על האלמנט של הסאב או על גוף הרמקול?
אם זה על האלמנט בודאי שיש לממש אחריות כי זה יכול לגרום לצרות בהמשך, אם זה על הגוף זה לשיכולך.
אני רואה פה גל של רכישה של הסט הנ"ל ובעקבותיו גל תלונות.
אני למזלי רכשתי את הרסיבר בארץ במחיר מוזל מתצוגה ובינתיים(טפו טפו טפו) לא היו שום בעיות.
"על החתום...."
- Hertz33
- חבר ותיק

אני לא מאמין שמדובר במוצרים סוג ב' או פגמים בייצור. אם כן חובה ע"י המפיץ לציין זאת באת המכירה ובאתר.
הרי מדובר בפגמים קוסמטיים בלבד לכן אני מניח שזה כתוצאה משינוע לקוי.
למרות שמחיר המוצרים הללו הוא כ50% ממחירם בארץ לאומת נגיד XTREAMER שעולה 500 שקל בדיוטי ו599 בארץ.
אז ההנחה הגבוהה היא בהחלט סיבה להרים גבה.
הרי מדובר בפגמים קוסמטיים בלבד לכן אני מניח שזה כתוצאה משינוע לקוי.
למרות שמחיר המוצרים הללו הוא כ50% ממחירם בארץ לאומת נגיד XTREAMER שעולה 500 שקל בדיוטי ו599 בארץ.
אז ההנחה הגבוהה היא בהחלט סיבה להרים גבה.
"על החתום...."
בתור אחד שרכש את הרסיבר המדובר בבאג דיוטי פרי, אני יכול לומר שבוודאות שהרסיבר שלי הוא חדש מהשקית ולעולם לא נפתח.
הגיע בקופסא סגורה וללא שום סימון לפתיחה או סגירה מחדש או פגיעות בקרטון (רק קצת מלוכלכת), הרסביר עצמו היה ארוז בתוך נייר מגן ומקבוע בין שני קלקרים, ללא שום סימן או מכה על המכשיר עצמו ולבסוף השלט וחוברות ההפעלה היו מודבקות התחתית האריזה בתוך שקית ניילון אטומה (סגירה בחום) שלעלום לא נפתחת או נקרעה.
מה שהיה חסר זאת תעודת האחריות וחוברת ההפעלה בעברית של ניופאן, אך זאת סידרת בשיחת טלפון אחת למוקד השירות היעיל שלהם.
כפי שהוסבר לי המכשיר חדש אך הוא מדגם שהוחלף ע"י דגם חדש יותר ולכן נשארו כמה יחידות כ"עודפים" (לא מתצוגה ולא כלום) וכנגזרת מכך המחיר הנמוך.
"מכירת חיסול עודפים".
הגיע בקופסא סגורה וללא שום סימון לפתיחה או סגירה מחדש או פגיעות בקרטון (רק קצת מלוכלכת), הרסביר עצמו היה ארוז בתוך נייר מגן ומקבוע בין שני קלקרים, ללא שום סימן או מכה על המכשיר עצמו ולבסוף השלט וחוברות ההפעלה היו מודבקות התחתית האריזה בתוך שקית ניילון אטומה (סגירה בחום) שלעלום לא נפתחת או נקרעה.
מה שהיה חסר זאת תעודת האחריות וחוברת ההפעלה בעברית של ניופאן, אך זאת סידרת בשיחת טלפון אחת למוקד השירות היעיל שלהם.
כפי שהוסבר לי המכשיר חדש אך הוא מדגם שהוחלף ע"י דגם חדש יותר ולכן נשארו כמה יחידות כ"עודפים" (לא מתצוגה ולא כלום) וכנגזרת מכך המחיר הנמוך.
"מכירת חיסול עודפים".
לגבי הקירטועים אין שום הפסקה בתמונה, התמונה רצה רגיל ורק האודיו נפסק מה אני אמור לעשות לא ניראלי שהבעיה זה הכבל HDMI אבל אני אבדוק את הואפציה הזאת מחר.תודה רבה עם למישהו פה יש עוד איזה עזרה אני ישמח לשמוע...
תודה
שקד
תודה
שקד