מסך LED ברוחב 130 סמ בנישה של 131 ס"מ- מה דעתכם?
המסך שניסקר בביקורת כאן- LG 55LW651Y
הנישה שלי תוכננה למסך LED D7000 של סמסונג, אך כרגע דווקא ה LG עדיף בעיני.
בגובה למעלה ולמטה לא תהיה שום בעיה שכן יש 6 ס"מ.
הזרוע למסך היא מסוג של התקנה מהירה ושטוחה.
http://www.sih.co.il/product.asp?id=116&lang=HE
כל בקרי השליטה לטלוויזיה הנל מצויים בחזית והם מסוג touch.
המסך בעובי 3 סמ. ואיני חושב על בעיה משמעותית בהכנסה "כירורגית שלו בעזרת אדם נוסף לנישה תוך שאנו אוחזים בו למעלה ולמטה. והכנסת החיווט הנוסף (כבל USB, כבל רשת, כבל HDMI) דרך התעלה הרחבה שקיימת שם.
לציין כי עומק הנישה כעת הוא 10 ס"מ, אולם אני "ארדד" אותה ב 7 ס"מ אותה כך שהמסך ישב בקו אחד לקיר. מה שיקל עוד יותר על ההתקנה.
מה דעתכם?
הנישה שלי תוכננה למסך LED D7000 של סמסונג, אך כרגע דווקא ה LG עדיף בעיני.
בגובה למעלה ולמטה לא תהיה שום בעיה שכן יש 6 ס"מ.
הזרוע למסך היא מסוג של התקנה מהירה ושטוחה.
http://www.sih.co.il/product.asp?id=116&lang=HE
כל בקרי השליטה לטלוויזיה הנל מצויים בחזית והם מסוג touch.
המסך בעובי 3 סמ. ואיני חושב על בעיה משמעותית בהכנסה "כירורגית שלו בעזרת אדם נוסף לנישה תוך שאנו אוחזים בו למעלה ולמטה. והכנסת החיווט הנוסף (כבל USB, כבל רשת, כבל HDMI) דרך התעלה הרחבה שקיימת שם.
לציין כי עומק הנישה כעת הוא 10 ס"מ, אולם אני "ארדד" אותה ב 7 ס"מ אותה כך שהמסך ישב בקו אחד לקיר. מה שיקל עוד יותר על ההתקנה.
מה דעתכם?
נראה ששקלת את הכל.. מה שנותר הוא לאחל לחייל בהצלחה בהמשך דרכו 
אני חושב שכדאי לך להגיע לחנות מצוייד במטר, ולמדוד את המסך פיזית. לפעמים המדידה "שוכחת" איזה קונקטור שבולט, או להפך, מתייחסת רק לקצה של קימור כלשהו.
אני חושב שכדאי לך להגיע לחנות מצוייד במטר, ולמדוד את המסך פיזית. לפעמים המדידה "שוכחת" איזה קונקטור שבולט, או להפך, מתייחסת רק לקצה של קימור כלשהו.
..
אז אני מבין ממך שאם אין בעיה לאחר המדידה הפיזית, אין בעיה אמיתי בהתקנה "כירורגית" ישירות לנישה. אני שואל שוב כי בכל המקומות בהם בדקתי בעבר התבקש להשאיר 5 סמ מכל צד.ZiggyMan כתב:נראה ששקלת את הכל.. מה שנותר הוא לאחל לחייל בהצלחה בהמשך דרכו
אני חושב שכדאי לך להגיע לחנות מצוייד במטר, ולמדוד את המסך פיזית. לפעמים המדידה "שוכחת" איזה קונקטור שבולט, או להפך, מתייחסת רק לקצה של קימור כלשהו....
דברים השתנו מאז- עובי המסכים, משקלם. אז אולי כעת כבר פחות קריטי.
המרווח למעלה ולמטה הוא כמובן משמעותי יותר בשל טכניקת ההתקנה המחייבת הרמה קלה של המסך למעלה.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ההמלצות ל-5 הס"מ הם בשביל נוחות... במידה ותרצה לחבר לאחר ההתקנה DOK או כבל כלשהו, או שתנתק מכשיר/תחבר אחד חדש...
מבחינת נוחות זה עדיף..
מבחינתי ? 5 ס"מ מכל צידי המסך יותר יפה מאשר 1 ס"מ בצדדים ו-6 ס"מ מלמעלה למטה.. סוג של אחידות.. [אבל זה רק הטעם שלי!!]
מבחינת נוחות זה עדיף..
מבחינתי ? 5 ס"מ מכל צידי המסך יותר יפה מאשר 1 ס"מ בצדדים ו-6 ס"מ מלמעלה למטה.. סוג של אחידות.. [אבל זה רק הטעם שלי!!]
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
זה אפשרי אבל יגרום למסך להראות מרובע ולא מלבן..כי בעין שלך תמיד תהיה המסגרת שעוטפת את המסך כמסגרת האחרונה שלו..