שום סרט לא עובד כמו שצריך עם BOXEE
כרגע אני עם MPC HC ו FFDSHOW
הכל עובד כמו שצריך למעט TRUEHD שבחלק מהסרטים עובד כמו שצריך וחלק לא
הבנתי שBOXEE משתמש במפצלים וקודקים משלו וראיתי לא מעט אנשים שאומרים שבאמת הכל עובד פיקס שם
משום מה אצלי שום דבר לא עובד מDIVX פשוט עד לMKV או MT2S כבדים יותר
הVIDEO מקרטע ברמות מגמגם חזק והסאונד קופץ יחד איתו
חיפשתי קצת איפה לשחק עם ההגדרות בתוכנה אבל אין משהו שנראה לי לא בסדר הכל מוגדר כמו שצריך
התופעה מוכרת למישהו ?
הכל עובד כמו שצריך למעט TRUEHD שבחלק מהסרטים עובד כמו שצריך וחלק לא
הבנתי שBOXEE משתמש במפצלים וקודקים משלו וראיתי לא מעט אנשים שאומרים שבאמת הכל עובד פיקס שם
משום מה אצלי שום דבר לא עובד מDIVX פשוט עד לMKV או MT2S כבדים יותר
הVIDEO מקרטע ברמות מגמגם חזק והסאונד קופץ יחד איתו
חיפשתי קצת איפה לשחק עם ההגדרות בתוכנה אבל אין משהו שנראה לי לא בסדר הכל מוגדר כמו שצריך
התופעה מוכרת למישהו ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מה המפרט שלך? איזה מעבד יש לך? איזה כרטיס מסך יש לך?
האם הורדת דרייבר הכי חדש מהאתר של יצרן הצ'יפסט של כרטיס המסך שלך (ולא מעדכון של מיקרוסופט)?
האם הורדת דרייבר הכי חדש מהאתר של יצרן הצ'יפסט של כרטיס המסך שלך (ולא מעדכון של מיקרוסופט)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם הגדרת ב-Audio Settings של בוקסי שהרסיבר שלך תומך ב-DTS-HD?
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
גם לי יש את הכ.מסך הזה וגם לי היתה את הבעיה הזאת. התקנתי גרסה קודמת וזה הסתדר. הבעיה עם בוקסי שאין גרסאות חדשות. אני נשאר עם ה-KMPLAYER שלי...AzurA כתב:לא עזר :/...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה כנראה אומר שלא התקנתם גירסה עדכנית של הדרייבר של כרטיס המסך.
נתקלתי בבעייה דומה עם אותו כרטיס מסך וגירסה 10.6 של Catalyst (הדרייבר של AMD) שנפתרה עם התקנת דרייבר עדכני יותר מהאתר של AMD. אז זה היה נדמה לי 10.11 או 10.12 או משהו כזה. היום אני עם 11.6 וזה עובד מצויין.
נתקלתי בבעייה דומה עם אותו כרטיס מסך וגירסה 10.6 של Catalyst (הדרייבר של AMD) שנפתרה עם התקנת דרייבר עדכני יותר מהאתר של AMD. אז זה היה נדמה לי 10.11 או 10.12 או משהו כזה. היום אני עם 11.6 וזה עובד מצויין.
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
זה לא זה. יש לי הכי מעודכן.pixies כתב:זה כנראה אומר שלא התקנתם גירסה עדכנית של הדרייבר של כרטיס המסך.
נתקלתי בבעייה דומה עם אותו כרטיס מסך וגירסה 10.6 של Catalyst (הדרייבר של AMD) שנפתרה עם התקנת דרייבר עדכני יותר מהאתר של AMD. אז זה היה נדמה לי 10.11 או 10.12 או משהו כזה. היום אני עם 11.6 וזה עובד מצויין....