המלצה חמה ביותר על חנות סלולר מקוונת שבמקרה הגעתי...כנסו

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

חיפשתי קייס סיליקון למכשיר חדש ששידרגתי ושלא השתמשתי בו (כולם יודעים מה ההרגשה לשמור בקופסא מכשיר חדש בגלל חוסר בקייס...)מאחר ולא היה קייס לאף חנות בארץ ישראל..איפה לא חיפשתי ותמיד נעניתי שהמכשיר עדיין חדש ושלא הגיעו עדיין אביזרים בשבילו...עלי לציין שיכולתי להזמין את מה שרציתי מחו"ל אך מאחר והמחיר של המשלוח המהיר היה גבוה אז נרתעתי..ומשלוח איטי לא בא בחשבון..מי יחכה שבועיים פלוס...?...הצחקתם אותי...בקיצור ממש במקרה תוך חיפושי הקדחתניים ברשת לגבי חנות שמחזיקה את מה שאני רוצה נקלעתי לחנות שנקראת www.dvcomworld.com שנמצאת בראשל"צ וכבר הייתי ממש מיואש (אבל ממש מיואש) מלמצוא את מה שאני רוצה אז בחורה מ-ד-ה-י-מ-ה בשם ילנה ענתה לי ואמרה שיש את הקייס שאני מחפש ושהוא עולה ככה וככה..לא האמנתי למה שאני שומע והקשיתי עליה.....את בטוחה שיש ? כי אני מחפש את זה המון זמן..והיא ענתה שיש ויש שני צבעים של שקוף או עשן...קיצר הזמנתי ואפילו הסוכן שלהם הביא לי את זה לחנות ליד הבית וחסך לי נסיעה לראשל"צ...מה אומר לכם חברים..אני ממעט לרשום מכתבי שבח כי אין לי בשביל מי לצערי...אך במקרה הזה הבטחתי לילנה שאעשה זאת כי השרות שלה היה מעל ומעבר והמוצר אגב איכותי ביותר...לכו על זה חברים ..לא תצטערו...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”