צריך המלצות על טלוויזיות בגודל 42 , 47 אינצ בעיקר למשחקים
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 417 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
מבחינת אינפוט לאג שתי הטלוויזיות המתאימות ביותר הן ה LD460 והסמסונג C530.
כמובן שתרצה את ה LG עם פאנל IPS ואת הסמסונג עם פאנל S-PVA.
את ה LG כדאי לחפש עם פאנל IPS וזה לא קשה:
על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של
42LD460-TA.AMFWLH
ה W שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה W אתה רואה למשל D זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם Y, Z ו I זה IPS).
אלו שראיתי עד היום מהיבואן הרשמי ח.י. היו עם IPS.
בסמסונג רצוי מאוד פאנל S-PVA של סמסונג אבל קצת יותר קשה להבטיח את זה כי צריך להסתכל על המדבקה מאחורי או בצד של הטלוויזיה:
[left]Version sticker on the back of TV can read as follows:
Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics.
Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung.
Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO.
[/left]
כמובן שתרצה את ה LG עם פאנל IPS ואת הסמסונג עם פאנל S-PVA.
את ה LG כדאי לחפש עם פאנל IPS וזה לא קשה:
על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של
42LD460-TA.AMFWLH
ה W שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה W אתה רואה למשל D זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם Y, Z ו I זה IPS).
אלו שראיתי עד היום מהיבואן הרשמי ח.י. היו עם IPS.
בסמסונג רצוי מאוד פאנל S-PVA של סמסונג אבל קצת יותר קשה להבטיח את זה כי צריך להסתכל על המדבקה מאחורי או בצד של הטלוויזיה:
[left]Version sticker on the back of TV can read as follows:
Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics.
Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung.
Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO.
[/left]
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ה LED לא אמורה להיות טובה יותר. היתרון הוא בצריכת החשמל ובעובי הטלוויזיה. המחיר הוא בד"כ פחות אחידות ואף תופעות של עננות.
אם אתה רוצה LED אז אומרים שלסמסונג D5000 ו D5500 אין לאגים. רק שלא ראיתי אותן בארץ עם פאנל של סמסונג.
כמו כן ל LG LE5300 אין אינפוט לאג מהותי (להבדיל מה LE5500 שאומרים שיש לה).
עוד טלוויזיה מצויינת ללא אינפוט לאג ועם LED היא הפיליפס 8605, אבל יש לה פאנל מאוד מבריק ככה שאם הסביבה שלך מוארת תהיינה לך השתקפויות מהותיות.
אני לא יכול להגיד לך מה לקנות. אתה צריך ללכת ולהתרשם מהדגמים שפירטתי לך ולראות מה מוצא חן בעיניך כי אתה תצטרך לחיות עם הטלוויזיה.
אם אתה רוצה LED אז אומרים שלסמסונג D5000 ו D5500 אין לאגים. רק שלא ראיתי אותן בארץ עם פאנל של סמסונג.
כמו כן ל LG LE5300 אין אינפוט לאג מהותי (להבדיל מה LE5500 שאומרים שיש לה).
עוד טלוויזיה מצויינת ללא אינפוט לאג ועם LED היא הפיליפס 8605, אבל יש לה פאנל מאוד מבריק ככה שאם הסביבה שלך מוארת תהיינה לך השתקפויות מהותיות.
אני לא יכול להגיד לך מה לקנות. אתה צריך ללכת ולהתרשם מהדגמים שפירטתי לך ולראות מה מוצא חן בעיניך כי אתה תצטרך לחיות עם הטלוויזיה.
אני שמעתי שהLED זה הדבר היום בגלל מה שאמרת אבל גם בכלל יחס הניגודיות , תדר תצוגה וכו' ....
את האמת שאין לי שום העדפה לסוג טלוויזיה אני פשוט מחפש טלוויזיה שתהיה עם איכות טובה ושיהיה כיף גם לצפות בה וכמובן במחיר מתאים.....
ואלה הטלוויזיות שנראות הכי טובות לטווח מחירים שלי ..
יש לי קצת העדפה לLG אבל מה שאתה בעצם אומר זה שאני לא יוכל להתחמק מללכת לראות את הטלוויזיה בעיינים....
יש לך כמה טלוויזיות מועדפות שאני יראה בחנות שיעשו את העבודה ...?
את האמת שאין לי שום העדפה לסוג טלוויזיה אני פשוט מחפש טלוויזיה שתהיה עם איכות טובה ושיהיה כיף גם לצפות בה וכמובן במחיר מתאים.....
ואלה הטלוויזיות שנראות הכי טובות לטווח מחירים שלי ..
יש לי קצת העדפה לLG אבל מה שאתה בעצם אומר זה שאני לא יוכל להתחמק מללכת לראות את הטלוויזיה בעיינים....
יש לך כמה טלוויזיות מועדפות שאני יראה בחנות שיעשו את העבודה ...?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה טורח לקרוא את מה שאני כותב?
לך תראה את הדגמים הבאים שבהם אמור להיות אינפוט לאג נמוך:
LG LD460
LG LE5300
סמסונג C530
סמסונג D5000
פיליפס 8605 (שים לב למסך המבריק)
לא. אל תתחמק מלראות את הטלוויזיה שתחיה איתה בשנים הבאות בעיניים.
לך תראה את הדגמים הבאים שבהם אמור להיות אינפוט לאג נמוך:
LG LD460
LG LE5300
סמסונג C530
סמסונג D5000
פיליפס 8605 (שים לב למסך המבריק)
לא. אל תתחמק מלראות את הטלוויזיה שתחיה איתה בשנים הבאות בעיניים.