האם הרמקולים מתאימים לרסיבר?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yakir1990 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום!
לפני מס' חודשים אבא שלי ראה איזשהו מבצע על רמקולים וקנה סט של 5 רמקולים של חברת WEIGE ועד עכשיו הם עמדו בלי רסיבר עכשיו ההורים שלי טסו לחו"ל ואבא שלי ראה מבצע על הרסיבר של דנון AVR1311 שאל אותי ואני ראיתי שהוא תומך בפורמטים חדשים ונראה טוב לצרכים שלנו אז אמרתי לו שיקנה
אבל עכשיו כשקראתי את החוברת של הדנון רשום שעכבת הרמקולים צריכה להיות 6-16 אום וברמקולים הקדמיים שיש לי העכבה היא 4 אום (האחוריים הם 8 אום ככה שזה בסדר-אני חושב-)
עוד רשום שהרסיבר מעביר 110 וואט לרמקולים אבל הרמקולים הקדמיים הם 40-80 וואט והאחוריים הם 10-30 וואט
האם הרמקולים מתאימים לרסיבר?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. אני מניח שכל עוד הוא יישמע בווליום סביר ולא יעשה "מסיבה" בבית, זה יהיה בסדר. בכל מקרה ממליץ לעקוב אחרי התחממותו של הרסיבר. עכבה של 4 אוהם פשוט אומר שהרסיבר ייתאמץ טיפה, אולם אני דיי בטוח שיש לו גם מצב הגנה, ככה שהוא פשוט ייתנתק אם הוא ירגיש שהוא לא יכול לעמוד בזרם.
2. לגבי ההספק, אין מה לחשוש. ההספק שמצויין על הרמקולים זה ההספק המקסימלי שהם יכולים לעמוד בו לפני שהם יינזקו. אין קשר להספק של המגבר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”