בדיקת אוזניות בחנות
תודה על התגובה המהירה..
אני לא חושב שהן יתאימו לצרכים שלי.
אני אנצל את השירשור, אני מחפש אוזניות עד 600 ש"ח, אפשר למתוח קצת.
חשוב לי נורא באס(בעיקר מוזיקה שחורה אך גם רוק קלאסי), איכות החומרים, נוחות, משתמש בערך שעתיים כל יום לנסיעות.
היו לי atomic bass פשוט זוועה הוחלפו פעמיים בשנה.
לא משנה לי in ear או over רק שלא ימשכו את העין יותר מדי.
אני לא חושב שהן יתאימו לצרכים שלי.
אני אנצל את השירשור, אני מחפש אוזניות עד 600 ש"ח, אפשר למתוח קצת.
חשוב לי נורא באס(בעיקר מוזיקה שחורה אך גם רוק קלאסי), איכות החומרים, נוחות, משתמש בערך שעתיים כל יום לנסיעות.
היו לי atomic bass פשוט זוועה הוחלפו פעמיים בשנה.
לא משנה לי in ear או over רק שלא ימשכו את העין יותר מדי.
גש לקילומבו, תבקש לשמוע את הAKG K518 והסנהייזר PX200. לAKG יש יותר באס אך הן ידועות לשמצה מבחינת נוחות, הקשת לא מרופדת ויש להן לחיצה חזקה. אפשר לטפל בשתי העניינים האלה במידה מסויימת.
IE המומלצות לאקסטה באס בתקציב שלך, הShure SE215 והKlipsch S4. הייתי הולך על שור כי יש להן איכות בניה עדיפה.
IE המומלצות לאקסטה באס בתקציב שלך, הShure SE215 והKlipsch S4. הייתי הולך על שור כי יש להן איכות בניה עדיפה.
יש לS4 גירסה עם מיק'.
יכול גם להמליץ על הnuforce NE-7M אם תצליח למצוא אותן (הוחלפו ע"י הNE700), יש להן צליל מלא אך ברור עם באס לא מאוד עמוק אבל בעל נוכחות טובה מאוד ועם רוחב מפתיע בבמה. היו תמורה אדירה לכסף כשעלו בסביבות ה50$.
יכול גם להמליץ על הnuforce NE-7M אם תצליח למצוא אותן (הוחלפו ע"י הNE700), יש להן צליל מלא אך ברור עם באס לא מאוד עמוק אבל בעל נוכחות טובה מאוד ועם רוחב מפתיע בבמה. היו תמורה אדירה לכסף כשעלו בסביבות ה50$.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
ה- 460 דיי נוחות יחסית ל- over-ear.
מבחינת סאונד, הבאס לא רע אבל קצתת לוקות בחסר בגבוהים. הסאונד שלהן קצת עמום אבל זה יחסית לאוזניות פתוחות שאני רגיל אליהן.
אצלי הן מחוברות ישירות למחשב אז יכול להיות שהדברים הנ"ל נובעים ממקור + הגברה לא איכותיים.
בסה"כ למחיר הן לא רעות.
יש לי חבר שרכש בבאג את ה- ETYMOTIC HF5 והוא דיי נדהם מהפירוט והצלילות שלהן (זה מה שחסר ב - 460 לדעתי). הבעייה שאי אפשר לשמוע אותן לפניי קנייה.
מבחינת סאונד, הבאס לא רע אבל קצתת לוקות בחסר בגבוהים. הסאונד שלהן קצת עמום אבל זה יחסית לאוזניות פתוחות שאני רגיל אליהן.
אצלי הן מחוברות ישירות למחשב אז יכול להיות שהדברים הנ"ל נובעים ממקור + הגברה לא איכותיים.
בסה"כ למחיר הן לא רעות.
יש לי חבר שרכש בבאג את ה- ETYMOTIC HF5 והוא דיי נדהם מהפירוט והצלילות שלהן (זה מה שחסר ב - 460 לדעתי). הבעייה שאי אפשר לשמוע אותן לפניי קנייה.
The future ain`t what it used to be