גילט פיוזן פרוגלייד - מכשיר גילוח ידני VS חשמלי
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
מעניין מה ההבדלים בין הסכין החדש לקודמו
אם בכלל יש
אם בכלל יש
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3875
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
כבר קיבלתי את הידני של פרוגלייד , והגילוח איתו יותר "נעים ורך" והכי חשוב יותר קרוב לעור. אני מרוצה
להשוואה הסכין הקודם שלי היה גילט מאך 3 טורבו (רק עכשיו שמתי לב לשם
) בעל 3 להבים
להשוואה הסכין הקודם שלי היה גילט מאך 3 טורבו (רק עכשיו שמתי לב לשם
And the meek shall inherit the earth
...
...
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
בין המאך 3 לפיוזן יש קפיצה גדולה באיכות ונעימות הגילוח. השאלה היא מה ההבדל בין הפיוזן לפרו גלייד.
אני לא אוהב את הויברטור של החשמלית. יש לי חבר שמוכן להשבע שהוא יותר טוב.
אני לא אוהב את הויברטור של החשמלית. יש לי חבר שמוכן להשבע שהוא יותר טוב.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
הגילוח אכן יותר נעים עם הרטט, יחד עם זאת לא מזמן עברתי לshick quattro. כסכין הוא הרבה יותר טוב, אבל הלהב האחורי לא יעיל (המרווח בין הלהב לבין קצה שפת הסכין הוא גדול מדי). את אובדן הרטט אני מוכן לקבל כי הידית הרבה יותר נוחה, בכל הנוגע ללהב האחורי אני מתכוון להזמין מחו"ל את הדגם החדש יותר שלהם שלא קיים בארץ:
http://www.schickhydro.com/products-hydrofive.asp
http://www.schickhydro.com/products-hydrofive.asp
- חיים
- חבר במועדון HT

דרור3 כתב:אני מעדיף בצורה ברורה את החשמלי ,לא בגלל התוצאה הסופית שהיא זהה בשניהם אבל הגילוח הרבה יותר נעים עם החשמלי....
חיים-0532253784
חיים-0532253784
ידית חשמלית פיוזן עובדת בסכיני גילוח פרו גלייד לחשמלי....
כי לא ראיתי בסכין משהו חשמלי הכניסות ממש אותו הדבר?
אז בידית חשמלית ,סכין מדגיש סכין יידני לא יעבוד טוב?
אז בידית חשמלית ,סכין מדגיש סכין יידני לא יעבוד טוב?
- חיים
- חבר במועדון HT

Re: ידית חשמלית פיוזן עובדת בסכיני גילוח פרו גלייד לחשמלי....
nheh003 כתב:כי לא ראיתי בסכין משהו חשמלי הכניסות ממש אותו הדבר?
אז בידית חשמלית ,סכין מדגיש סכין יידני לא יעבוד טוב?...
עובד ללא בעיה
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם כבר השרשור הוקפץ - אתרום מנסיוני ואומר כי השתמשתי בפיוז'ן החשמלי תקופה ארוכה (קניתי 40 להבים מאיביי כך שאני נשאר איתו בינתיים).
לאחרונה הוא התקלקל (מפתיע, אבל האזור של הסוללה פשוט התפרק מבפנים).
המשכתי לעבוד איתו ללא פעולת החשמל ולהפתעתי הגילוח חלק יותר כך.
ייתכן שמדובר רק עלי - אבל הסכין הבא שלי (פרוגלייד או ה Hydro 5 שנראה לא רע) יהיה ידני כפי הנראה.
לאחרונה הוא התקלקל (מפתיע, אבל האזור של הסוללה פשוט התפרק מבפנים).
המשכתי לעבוד איתו ללא פעולת החשמל ולהפתעתי הגילוח חלק יותר כך.
ייתכן שמדובר רק עלי - אבל הסכין הבא שלי (פרוגלייד או ה Hydro 5 שנראה לא רע) יהיה ידני כפי הנראה.
אני חזרתי להתגלח עם ידית גילוח קלאסי ,הכולל סכיני גילוח דו להבי. בנוסף יש לי עכשיו מברשת גילוח טובה. מסתבר שזה חוויה אחרת לגמברי, פשוט תענוג. אין גירויים, יוצא חלק, ובנוסף גם זול, הלהבים הם עולים גרושים בודדים. אני קונה קרם גילוח במקום הג'ל המחורבן של ג'לט וזה פשוט משהו אחר. אני ממליץ בחום לא להיות תלויים ב"פיתוח" האחרון של ג'לט, פשוט מסחטה של כסף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78894
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
בפרוגלייד חידדו את הסכינים התחתונות (לא את כולן). זה שיפור משמעותי בעיני מה-FUSION, אבל לא דרמטי כמו בין הפיוז'ן לקודמו.
לאחרונה מת לי החשמלי ועברתי לידני ואז החלפתי לידית חדשה, כך שעברתי עת המעבר פעמיים.
בחשמלי העור הרבה פחות מציק, זה מורגש פחות בפעם בודדת אלא לאורך זמן. עיקר ההבדל היה במעבר בין הידני לחשמלי (כשהחשמלי הפסיק לעבוד לא הרגשתי הבדל משמעותי).
מצד שני, אפשר להגיע לדיוק רב יותר ללא החשמלי. מה שהתחלתי לעשות הוא לעשות עם החשמלי ולכבות אותו לקראת הסוף בשביל "תיקוני פינות" (זה יעיל יותר מהסכין ההפוכה שיש בקצה).
לאחרונה מת לי החשמלי ועברתי לידני ואז החלפתי לידית חדשה, כך שעברתי עת המעבר פעמיים.
בחשמלי העור הרבה פחות מציק, זה מורגש פחות בפעם בודדת אלא לאורך זמן. עיקר ההבדל היה במעבר בין הידני לחשמלי (כשהחשמלי הפסיק לעבוד לא הרגשתי הבדל משמעותי).
מצד שני, אפשר להגיע לדיוק רב יותר ללא החשמלי. מה שהתחלתי לעשות הוא לעשות עם החשמלי ולכבות אותו לקראת הסוף בשביל "תיקוני פינות" (זה יעיל יותר מהסכין ההפוכה שיש בקצה).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46386
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
המחיר של ידית אחיזה זהה בין Gillette Fusion ProGlide ל- Gillette Fusion ProGlide Power, אז אפשר לרכוש את גרסת ה- Power ואם לא אוהבים את מה שמבצע הרטט, עובדים איתו בצורה ידנית.
הסכינים של ה- Fusion ProGlide מתאימים לזוג הידיות, הרגילה והחשמלית, אך הסכינים של ה- Power יקרים יותר. ניתן למצוא דילים טובים ב- eBay על סכינים.
סכיני Double-edged תמיד היו נישה אופנתית, אך הם דורשים הרבה יותר עבודה ולמידה מצד המשתמש. היתרון הוא עלות סכינית זעירה לעומת מחיר סכין מסדרת Fusion ProGlide. ישראל אגב נחשבת ליצרנית סכינים בין הטובות.
אני אישית התקדמתי ל- Gillette Fusion ProGlide מ- Mach3.
הסכינים של ה- Fusion ProGlide מתאימים לזוג הידיות, הרגילה והחשמלית, אך הסכינים של ה- Power יקרים יותר. ניתן למצוא דילים טובים ב- eBay על סכינים.
סכיני Double-edged תמיד היו נישה אופנתית, אך הם דורשים הרבה יותר עבודה ולמידה מצד המשתמש. היתרון הוא עלות סכינית זעירה לעומת מחיר סכין מסדרת Fusion ProGlide. ישראל אגב נחשבת ליצרנית סכינים בין הטובות.
אני אישית התקדמתי ל- Gillette Fusion ProGlide מ- Mach3.
ziv_r כתב:המחיר של ידית אחיזה זהה בין Gillette Fusion ProGlide ל- Gillette Fusion ProGlide Power, אז אפשר לרכוש את גרסת ה- Power ואם לא אוהבים את מה שמבצע הרטט, עובדים איתו בצורה ידנית.
אני אישית התקדמתי ל- Gillette Fusion ProGlide מ- Mach3....
נכון, ישראל נחשבת למעצמה בינלאומית כיצרנית סכינים דו להבים בזכות המפעל פארסונה בנצרת. גיליתי שלא כל כך קשה להתרגל לסכינים דו להבים וידית קלאסית, פעם הראשונה היה יותר קשה עד שאתה תופס את העניין, אחר כך זה כיף לא נורמלי. והסכינים עולים 20 אג'
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
KLF,
אתה יכול להרחיב קצת?
איזה ידית (ואיפה קונים), האם יש להבים מומלצים, מה זה "קרם גילוח" ואיך משתמשים בזה, וכו?
(כן, אני מהדור שלא ידע את הגילוח ה"קלאסי"..., אבל די סובל מהסכינים המודרניות ומחפש פתרון).
אתה יכול להרחיב קצת?
איזה ידית (ואיפה קונים), האם יש להבים מומלצים, מה זה "קרם גילוח" ואיך משתמשים בזה, וכו?
(כן, אני מהדור שלא ידע את הגילוח ה"קלאסי"..., אבל די סובל מהסכינים המודרניות ומחפש פתרון).