שלום יש לי רסיבר של denon1311 רמקולים Harman Kardon HKTS 20 5.1 טלויזיה סוני KDL40E4020
וממיר הוט hd , איזה כבלים מומלץ להשתמש ובאיזה חיבורים כדי לנצל את המירב מהמערכת.
מיצוי רסיבר ורמקולים בצורה אופטימלית ביותר לממיר הוט hd
טוב נתחיל.
מהרסיבר למסך - כבל HDMI מיציאת HDMI OUT ברסיבר לאחת מהכניסות במסך.
מהממיר לרסיבר - HDMI לכניסה מספר 3 (SAT/CBL) מהכניסות וזהו , אין צורך בשום דבר נוסף (אלא אם כן יש מגבלה בממיר ואני לא חושב שיש).
מהרסיבר לרמקולים - אין יותר מדי מה להסביר , מחברים את הרמקולים ליציאות המתאימות הרסיבר ואת הסאב מחברים ליציאת PRE OUT - SUBWOOFER מלמטה בצד ימין .בסאב עצמו הכבל צריך להתחבר לכניסת LINE IN LFE.
את מצב הPOWER ON בסאב שים על AUTO
ואת הPHASE CONTROL אתה צריך לבדוק בעצמך ולראות מה נשמע יותר טוב , כנ"ל לגבי הווליום והBASS BOOST.
זה הכל , שיהיה בהצלחה.
מהרסיבר למסך - כבל HDMI מיציאת HDMI OUT ברסיבר לאחת מהכניסות במסך.
מהממיר לרסיבר - HDMI לכניסה מספר 3 (SAT/CBL) מהכניסות וזהו , אין צורך בשום דבר נוסף (אלא אם כן יש מגבלה בממיר ואני לא חושב שיש).
מהרסיבר לרמקולים - אין יותר מדי מה להסביר , מחברים את הרמקולים ליציאות המתאימות הרסיבר ואת הסאב מחברים ליציאת PRE OUT - SUBWOOFER מלמטה בצד ימין .בסאב עצמו הכבל צריך להתחבר לכניסת LINE IN LFE.
את מצב הPOWER ON בסאב שים על AUTO
ואת הPHASE CONTROL אתה צריך לבדוק בעצמך ולראות מה נשמע יותר טוב , כנ"ל לגבי הווליום והBASS BOOST.
זה הכל , שיהיה בהצלחה.