אין לי קליטה בימים האחרונים
שלום
אני גר ברמת השרון. המקלט שלי נמצא בסטרימר 6640 של Dvico.
יש לי אנטנה על הגג.
עד לפני כחצי שנה היא היתה מכוונת לכיוון ירושליים (איתנים) עם קליטה טובה. אז הציע לי טכנאי של עידן+ לעבור לכיוון גבעתיים. עשיתי זאת ואז הייתה לי קליטה מצויינת.
מזה כשבוע אין לי קליטה או שהיא חלשה ומשובשת.
פניתי למוקד עידן+ והיו אמורים לחזור אלי ולא חזרו.
האם מיהו יודע אם המשדר בגבעתיים לא פועל?
אם אכן כך, לאן הכי כדאי לכוון ברמת השרון (עדיף לא צפונה כי הצד הזה מוסתר אצלי על ידי בתים גבוהים).
תודה
אני גר ברמת השרון. המקלט שלי נמצא בסטרימר 6640 של Dvico.
יש לי אנטנה על הגג.
עד לפני כחצי שנה היא היתה מכוונת לכיוון ירושליים (איתנים) עם קליטה טובה. אז הציע לי טכנאי של עידן+ לעבור לכיוון גבעתיים. עשיתי זאת ואז הייתה לי קליטה מצויינת.
מזה כשבוע אין לי קליטה או שהיא חלשה ומשובשת.
פניתי למוקד עידן+ והיו אמורים לחזור אלי ולא חזרו.
האם מיהו יודע אם המשדר בגבעתיים לא פועל?
אם אכן כך, לאן הכי כדאי לכוון ברמת השרון (עדיף לא צפונה כי הצד הזה מוסתר אצלי על ידי בתים גבוהים).
תודה
בעבר נאמר לי ע"י גורם ברשות השנייה כי יש להם כוונה להזקיף אנטנת שידור באזור התעשייה של ראש העין. במבט לכיוון אפשר לראות 3 עמודים גבוהים מאוד שיתכן ואלה הם נקודות השידור. מנגד, מוקדנית של הרשות טענה כי הרשות סיימה את תהליך פריסת נקודות השידור וכי אין כוונה להוסיף נקודות כאלה.
למי להאמין? לא יודע.
נסה לכוון את האנטנה שלך לכיוון ראש העין (אמור להיות דרום מזרח ממקום המגורים שלך) ותראה עם יש שינוי. מעבר לכך, ישנה תקלה בשידורים כבר למעלה מחודש. לעתים יש קליטה ולעתים אין. משיחה מול המוקד של הרשות עולה כי אין צפי לתיקון התקלה.
למי להאמין? לא יודע.
נסה לכוון את האנטנה שלך לכיוון ראש העין (אמור להיות דרום מזרח ממקום המגורים שלך) ותראה עם יש שינוי. מעבר לכך, ישנה תקלה בשידורים כבר למעלה מחודש. לעתים יש קליטה ולעתים אין. משיחה מול המוקד של הרשות עולה כי אין צפי לתיקון התקלה.
היום ניסיתי לכוון את האנטנה לכל מיני כיוונים כולל צפון וצפון מערב.
גם בדקתי את האנטנה לראות שהיא תקינה.
בתחילה השתפרה מעט הקליטה בערוץ 26. ערוץ 29 לא נקלט בכלל.
זה נגמר בזה שכאשר אני עושה Scan במכשיר (כאמור Dvico 6600) אני לא מקבל כלום. גם ערוץ 26 וגם ערוץ 29 לא מזוהים בכל הכיוונים של האנטנה.
מישהו יכול לתת הסבר לזה ?
תודה
גם בדקתי את האנטנה לראות שהיא תקינה.
בתחילה השתפרה מעט הקליטה בערוץ 26. ערוץ 29 לא נקלט בכלל.
זה נגמר בזה שכאשר אני עושה Scan במכשיר (כאמור Dvico 6600) אני לא מקבל כלום. גם ערוץ 26 וגם ערוץ 29 לא מזוהים בכל הכיוונים של האנטנה.
מישהו יכול לתת הסבר לזה ?
תודה