גלן בק...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5399 פעמים
אברי גלעד, הבחור הבאמת יציב הזה כגושפנקה...
ואגב, גלן בק מאוד מזכיר לי את ביבי ביכולות התאטרליות שלו.
ואגב, גלן בק מאוד מזכיר לי את ביבי ביכולות התאטרליות שלו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5399 פעמים
Uris
אתה מתכוון שהוא צודק בכך שבשביל שהמשיח שלו יחזור, ישראל צריכה להיות מושמדת? הוא אמר זאת מספר פעמים.
אנחנו מבחינתו צריכים להיות מושמדים בשביל לקיים את הבשורה.
אם זה מבחינתך דבר טוב, אז הוא מאוד בעדינו.
אתה מתכוון שהוא צודק בכך שבשביל שהמשיח שלו יחזור, ישראל צריכה להיות מושמדת? הוא אמר זאת מספר פעמים.
אנחנו מבחינתו צריכים להיות מושמדים בשביל לקיים את הבשורה.
אם זה מבחינתך דבר טוב, אז הוא מאוד בעדינו.
אחת ה"הברקות" האחרונות של המטורף הזה לאחר הרצח של הילדים בנורבגיה:
הילדים היו במחנה של תנועת נוער שמזוהה עם מפלגת השלטון הנוכחית בנורבגיה, משהו מקביל אצלנו לבית"ר או הנוער העובד או בני עקיבא.
הוא תיאר את התנועה שלהם "משהו כמו ההיטלר יוגנד". (ב 0:40 בוידאו למטה)
uris,
אני מניח שגם בזה אתה לא תסכים איתו, כמו בהרבה דברים אחרים, אז בגלל שהוא טוען כמה טענות שאתה כן מסכים איתן אז זה מכשיר אותו ?
אני חוזר על מה שכתבתי בשרשור גלן בק הקודם: כשבן אדם כזה תומך בישראל זה יכול רק להזיק לנו, מהסיבה הפשוטה שאנשים יזהו את פרו ישראליות עם הבן אדם הזה.
אגב, אפילו רשת פוקס שהיא שופר הימין האמריקאי ואף הימין הקיצוני זרקה אותו.
הילדים היו במחנה של תנועת נוער שמזוהה עם מפלגת השלטון הנוכחית בנורבגיה, משהו מקביל אצלנו לבית"ר או הנוער העובד או בני עקיבא.
הוא תיאר את התנועה שלהם "משהו כמו ההיטלר יוגנד". (ב 0:40 בוידאו למטה)
uris,
אני מניח שגם בזה אתה לא תסכים איתו, כמו בהרבה דברים אחרים, אז בגלל שהוא טוען כמה טענות שאתה כן מסכים איתן אז זה מכשיר אותו ?
אני חוזר על מה שכתבתי בשרשור גלן בק הקודם: כשבן אדם כזה תומך בישראל זה יכול רק להזיק לנו, מהסיבה הפשוטה שאנשים יזהו את פרו ישראליות עם הבן אדם הזה.
אגב, אפילו רשת פוקס שהיא שופר הימין האמריקאי ואף הימין הקיצוני זרקה אותו.
משה
איך אפשר לתמוך באדם שתומך בהשמדתך?
מתוך ויקיפדיה:
דרך אגב גם הרוצח הנורבגי עומד לצידנו, אולי גם לו ניתן להעביר כנס הזדהות בכותל.
מתוך ויקיפדיה:
בשלב הראשון לאמונתם הם צריכים שנחזור לפה (ובזה גלן בק תומך) לאחר מכן הם ישמידו אותך בדיוק כמו שאר האוייבים שלנו.רבים מהאוונגליסטים רואים בשיבת עם ישראל לארצו נדבך מרכזי בדרך לגאולה, ולביאתו המחודשת של ישו אחרי מלחמת גוג ומגוג שאז יעמיד בפני העם היהודי ברירה אחת-או להתנצר או להיהרג. ולכן הם מעודדים את מדינת ישראל ותורמים לה כספים רבים. הם מזדהים עם תנועות הימין הישראליות....
דרך אגב גם הרוצח הנורבגי עומד לצידנו, אולי גם לו ניתן להעביר כנס הזדהות בכותל.
למה שלא תזכיר מי אלו שעשו את התעמולה להסרתו מהרשת והיגיעו לכול אלו שפרסמו אצלו ?moco כתב:אגב, אפילו רשת פוקס שהיא שופר הימין האמריקאי ואף הימין הקיצוני זרקה אותו.
[...
עד כמה שאני זוכר אלו אנשים שעוזרים לאוייבים שלנו היום . אז אתה מעדיף את אלו שרוצים שיהרגו אותנו היום , ו/או יבודדו אותנו ויעשו אותנו מוחרמים היום , על פני מישהו שחושב על גוג ומגוג באחרית הימים ?