חשבתי שאטתרך לעברת את המכשיר אך המוכר שם עשה זאת כבר
הנה מקבץ שאלות שחיבור מוחי הקודר,יש לציין שזה המכשיר טאץ' הראשון (האמיתי) שלי,ככה שאני די חסר מושג איך עובדים,מה נורמלי ומה לא,So please,bare with me
1) גרסת האנדרואיד הקיימת הינה 2.3.3 - כמה קריטי יהיה לשדרג ל2.3.4? או שאין ממש צורך?
2) משום מה יישומים "נתפסים" במכשיר,וגם אם אני עושה סיים,כשאני ניגש למנהל משימות>RAM,עדיין יש כמות נכבדת שנשארת שם,והכפתור "סיים הכל" הורג את כולם - זה נורמלי?
3) איך התהליך פריקה הולך? כרגע המכשיר על 1/3 בערך,חשבתי לחכות עד שיתכבה ויתרוקן לחלוטין > להטעין במלואו כשהוא כבוי > להדליק ולהשתמש בכל הסוללה > ואז להטעין בפעם הראשונה והלאה כשהוא דלוק - סביר?
4) יש המלצה כלשהי לחבילת גלישה? או שללכת על הכי זול בחיבור הכי "איטי" ? (במקרה שלי סלקום,לדעתי יש את ה1גיגה בחיבור 384KBPS,לא זוכר מחיר.
יש לציין שאני לא משתמש כבד,אולי מדי פעם אימיילים,שיטבוק,ואולי גם ממש מעט משחקים.
(למי ששואל אז למה קנית סמארטפון - פשוט,הייתה אופציה להשתדרג מהN97 העילג,ומעולם לא הייתי או אשתמש בכל יכולות המכשיר,אז אם כבר - אז כבר
5) למה עוד משמש הכפתור האמצעי חוץ מנעלית מקשים ?
6) יש טעם לבטח אצל סלקום? כי יש מעבדה (פרטית,אומנם בתוך משווק מורשה סלקום אבל נגיש לכל הלקוחות של כל החברות) 10דקות מהבית..
7) איך אני יודע עם איזה רום אני כרגע? או שבכלל אני על סטוק ? ראית גרסת מכשיר,גרסת אנדרואיד,IMEI אבל לא מצאתי את הנ"ל
טוב זה מה שעולה לי בראש בינתיים,כאמור - אני עוד לומד את המכשיר
רב תודות לכולם וערב טוב
אופיר.