איך אומרים ? the devil is in the details !! אז נמשיך בפרטים.
האכזבה מחוסר מסלול עדכון דגם 4000 להרצת MKV הייתה
כבר אחרי חצי שנה. עוד לפני תום אחריות הפסיק להיות רלוונטי ללא אפשרות TRADE IN בתוספת תשלום או משהו דומה למרות שנרכש בארץ. הזיכרון הוא בן 4 שנים וחשוב ההבדל - נא לא לזלזל במשמעות.

זה פשוט סימפטום למה שעלול לחזור על עצמו.
מטרתי היא שיתוף ידע על מנת שחברים ילמדו
מניסיונם של אחרים. זה בעקר מה שאני מצפה למצוא באתר זה. דעות הם תמיד לכאן או לכאן והבחירה הסופית בידי החבר. לא לשכוח שכולנו אוהבי "צעצועים" ורוצים להתחדש ולהתרגש אבל כשהחברות מולנו מעודדות את ה HYPE לרכישות כי זו המהות עבורם
דרושה מחשבה צרכנית מאוזנת. מי שלא מחליף קופסאות כל שנה בכל מחיר, עלות מול אורך חיים צפוי מהווה שיקול לא מבוטל. ומי שלא מתעמק ולא חשוב לו - אין בעיה !! מבחינתי ירצו - יוכלו, לא ירצו לא יוכלו !
ונחזור לטכנולוגיה
HDMI.ORG מכוון את הפלטפורמה העתידית . כל תקן להעברת DATA מאופיין בהיבטים של חומרה, ביצועים, רמות מתח ותדר, גודל מיכני וכד" בסטנדרט 1.4 המלא יש תמיכה בכיוונים מאוד מהפכנים כמו תמיכה ברזולוציה 4K או ETHERNET OVER .ברור שזה דורש תוספת חומרה פנימית אך הזמן ליישומם יגיע לדעתי רק בעוד שנתיים, וידרוש החלפת מסכים .
מחבר HDMI זהה, לא השתנה ולא ישתנה פיזית מטעמי תאימות אחורה ( 20 PIN) . ל MOBILE יש מחברי MINI HDMI ב FORM FACTOR חדש וקטן.
נראה שהתכונה החשובה לשדרוג היום בCE זה הרצת 3D. נדמה לי שלאחרונה זה אופשר ב PS3 רק עלי ידי עדכון תוכנה למרות ה"מחבר" בתקן HDMI 1.3.
לסיכום - היות ואני עוסק בפתוח מעבדים, כדאי לדעת שאנו כצרכנים (בסוף השרשרת) די תלויים בהחלטות החברות שנעשות משיקולים פנימיים , לפעמים במסווה של תירוצים טכניים. אני מצפה ממנהלי אתרים להתייחס ברצינות להיבטים צרכניים ,להעריך לפרסם ולתקשר גם שדרוגים בתוכנה ולא רק החלפה בחדש.