עידן הסטרימרים כנראה הולך ונגמר אצלי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
shay1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #1 

אני נמצא בסטרימרים מאז DIVICO 4100 ואני מחליף סטרימר בכל פעם שיוצא לDVICOמכשיר חדש (שומר אמונים למכשיר וחברה טובה)
כיום אני נמצא אם ה 6600 ומיום ליום אני מאוכזב מהמכשיר עד כדי כך שאני שוקל לעבור לHTPC
מכל 10 סרטים ב 720 /1080 3 סרטים הוא לא מסוגל לפענח ואינו מראה תמונה,. יש סאונד ותרגום אבל אין תמונה
כאשר אני מקרין את אותו הסרט דרך VLC שבמחשב לא קרה ולו פעם אחת שהוא לא הצליח להציג סרט בכל פורמט ובטח בבלו ריי .
המדהים הוא שככול שמכשירים של DVICO חדשניים כך פחות ופחות פורמטים המכשיר יודע לזהות
כניראה שעולם המיחשוב שולט למרות הכל :? ואם חשבתי ש HTPC זו טכנולוגיה מעצבנת היום אני מתחיל לחשוב אחרת...
רעיונות הסגות ???
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #2 

לא נתקלתי עדיין בסרט ש ה 6500 לא הצליח לנגן.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #3 

אתה בטוח שאתה עם גירסא מעודכנת?
לא נתקלתי בסרטים שה 6600 לא מריץ
העם דורש..... כל מיני דברים

shay1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

sam22 כתב:אתה בטוח שאתה עם גירסא מעודכנת?
...
מה הגירסה העדכנית?

הDIVICO 4100 ו6500 קראו קבצים הרבה יותר טוב מה 6600
אצלי בכל אופן זו עובדה...

לדוגמא הסרט קוד מקור הייתי צריך להוריד כמה פעמים וכל פעם המכשיר סירב לקרוא את הקובץ עכשיו סיימתי לפרוק קובץ חדש לסרט אבדוק יותר מאוחר בסטרימר

התופעה לא חדשה אלה מיום רכישת המכשיר ,בערך בזמן שהוא יצא לשוק
והספקתי לבצע כבר עידכון גרסה פעמיים לפחות
אותו דבר כשאתה טיפש.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #5 

אני חושב ש2.09
שים לה שלפני כמה חודשים החלו להופיע קבצי mkv שקודדו בצורה שונה והיה סאונד ללא תמונה.

יצא עדכןן שמסדר זאת.

אני משתמש בו הרבה מאוד ולא נתקלתי בבעיות.

shay1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

sam22 כתב:אני חושב ש2.09
שים לה שלפני כמה חודשים החלו להופיע קבצי mkv שקודדו בצורה שונה והיה סאונד ללא תמונה.

יצא עדכןן שמסדר זאת.

אני משתמש בו הרבה מאוד ולא נתקלתי בבעיות.
...
אתה טוען שעידכון הגירסה פתר לך את הבעיה של קבצי MKV?
אחלה אבצע עידכון גירסה בתקווה שהבעיה תיפתר
תודה לבינתיים (Y)
אותו דבר כשאתה טיפש.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #7 

בהצלחה

hm32hm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #8 

אני התחלתי עם DVICO דגם 4000 שנהפך ל OBSOLETE די מהר היות ולא פתח MKV. מענין אם אפשר לשדרג אותו בקושחה ???? אני מאמין ש TVIX (כמו כל החברות ) מעדיפה שנחליף חומרה כל שנה שנתיים .

בכל מקרה הפסקתי להשקיע בקונספט הסטרימר ועברתי לפני 3 שנים ל HTPC עד שלאחרונה שהוצאתי אותו מהסלון.
עם כניסת מסך תומך DLNA והרצת תוכנת MEDIA SERVER על שלושת המחשבים הנייחים בבית - כל user מנהל לעצמו את ספרית הסרטים ב quota הפרטי שלו. הפורמטים הפופולריים עובדים די יפה.
שלב הבא מבחינתי זה חומרה להרצת מדיה BD וגם BDMV. האופציות מבחינתי הם oppo-93 או PS3 .
היתי הולך על PS3 אמריקאי בגלל נגישות לחומר ZONE-A אם היתי יודע שמאפשר הזרמה של קבצי BDMV ןISO.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46403
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #9 

לפני כשנה בערך החלו קידודים חדשים אשר משלבים Compressed Headers. רוב היצרנים הציגו עדכון קושחה אשר מתגבר על כך. מי שלא התקין קושחה כזאת, נתקל במסך שחור ואודיו ברקע.

hm32hm,
יופי של פתרון, אך הוא מתאים רק למיעוט של אנשים בשל המומחיות והזמן שהוא דורש לעומת הפעלת סטרימר רגיל.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

אני התחלתי עם DVICO דגם 4000 שנהפך ל OBSOLETE די מהר היות ולא פתח MKV. מענין אם אפשר לשדרג אותו בקושחה [מה?!] אני מאמין ש TVIX (כמו כל החברות ) מעדיפה שנחליף חומרה כל שנה שנתיים .
...
חברת DVICO, כמו כל יצרני הסטרימרים לא מייצרים את המעבד שעליו מושתת כל המכשיר. חברות הסטרימרים מוציאות את המכשירים עם המעבד המתקדם ביותר שהן יכולות להשיג. פשוט היו הרבה קפיצות טכנולוגיות ויכולות חדשות במעבדים בין ה-4000/4100 לאלו שבאו אחריהם, כמו יכולת פיענוח של MKV.
זה לא עיניין של "רצון שתשדרג" או שלא רוצים לשחרר לך "עידכון קושחה". המעבד פשוט לא יכול.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

eladme
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 423
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #11 

עם פופקורן A200 כבר מעל שנה לא נתקלתי בבעיות.

אני היתי אומר תשקול לעבור חברה

hm32hm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

מרטין
בגדול זה נכון אך לא תמיד. במקרה אני מכיר את התחום הרכיבים של חברת SIGMA DESIGN. בדגם 4100 נשארו עם אותו מעבד SMP8621 מבוסס ARM 200MHZ שהניע את ה 4000 אך הוסיפו זכרון ועברו בקופסה מ DVI ל HDMI . לדעתי נלקחה החלטה ניהולית על פי עדיפויות מסחריות להעביר לקוחות ל NEXT GENERATION
האמת היא שלא התפניתי לבדוק במדויק את אפשרות השדרוג... הסטרימר שוכב אצל חבר כבר ללא שימוש. התקדמות הטכנולוגיה מקצרת את אורך החיים של האלקטרוניקה הבידורית. החכמה היא למקסם שימוש בשדרוגי תוכנה עד להוצאה הכרוחה בהחלפת חומרה.

shay1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

hm32hm כתב:מרטין
בגדול זה נכון אך לא תמיד. במקרה אני מכיר את התחום הרכיבים של חברת SIGMA DESIGN. בדגם 4100 נשארו עם אותו מעבד SMP8621 מבוסס ARM 200MHZ שהניע את ה 4000 אך הוסיפו זכרון ועברו בקופסה מ DVI ל HDMI . לדעתי נלקחה החלטה ניהולית על פי עדיפויות מסחריות להעביר לקוחות ל NEXT GENERATION
האמת היא שלא התפניתי לבדוק במדויק את אפשרות השדרוג... הסטרימר שוכב אצל חבר כבר ללא שימוש. התקדמות הטכנולוגיה מקצרת את אורך החיים של האלקטרוניקה הבידורית. החכמה היא למקסם שימוש בשדרוגי תוכנה עד להוצאה הכרוחה בהחלפת חומרה.
...
יוצא אם כך שלטווח הארוך HTPC ייתן תמורה טובה יותר לכסף מאשר סטרימר ....?

כיום עם המעבדים החדשים כאשר הליבה הגרפית מובנית בתוך המעבד ניתן לקבל יופי של HTPC קטן וקומפקטי שיכול לתת מענה לטווח דיי ארוך בהשוואה לסטרימר ואם תוכנות כגון VLC או דומים לה שקוראות כל פורמט ווידאו המצב יכול להיות אפילו אידיאלי והצורך להמתין עד שהחברה תואיל בטובה להוציא עדכון לסטרימר עם בכלל יורד מהפרק

HM32HM - לדעתי הסיכוי שתוכל להפיק משהו מDVICO 4000 הוא קלוש כבר מזמן החברה הפסיקה להוציא עדכונים למכשיר

אבל איך תסבירו שדור חדש של מעבדים קורא פחות פורמטים מדור ישן של המעבדים ואני מדבר על DVICO 6500 לבין 6600 והלאה כגון N1,S1 וכו'
אותו דבר כשאתה טיפש.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #14 

כמה חודשים עם הפופקורן ללא שום בעיות באף קובץ.. מציע לך לשקול מעבר גם..

גם את קוד מקור הוא הפעיל.. ראיתי אתמול.. :)

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #15 

sam22 כתב:אתה בטוח שאתה עם גירסא מעודכנת?
...
אני עם TViX S1 כבר הרבה זמן ולא חווה שום בעיה.
אחלה מכשיר.

גם אם קוראים בפורום כמעט ולא נתקלים בתלונות על מוצרי DViCO (לעומת אקסטרימרים לדורותיהם שיש הרבה תלונות למשל)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78921
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #16 

גם HTPC דורש שדרוגים קבועים.

פעם רק HTPC היה קיים, ומשום מה תחום הסטרימרים הלך ופרח, בין היתר דווקא בגלל שה-HTPC דרש יותר שדרוגים לאורך זמן.

היתרון של HTPC הוא הגמישות שלו שלא קיימת במזרימדיות באותה רמה. החסרון הוא המחיר + ההתעסקות. למי שזה מתאים לו, HTPC תמיד יתן יותר יכולות מאשר סטרימר.

hm32hm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

בהחלטה יש לבדוק עדיפויות אישיות על פי תכניות שדרוג המערכות. כל אלמנט שמוחלף בשרשרת - מהווה הזדמנות לשינוי מהותי ושיפור !!
ה HTPC מאפשר פתרון מאוד גמיש בשדרוג ופתרון יציב בביצועים , החסרונות שלו לדעתי הם בתחום השליטה ובקרה (לא נוחים). גם הKBD האלחוטי היקר ביותר של LOGITECH לא היה לי נח להפעלה בסלון - לעומת שליטה בשלט "שנולד" להפעלה בכף היד עם השלמה מIPAD.
אם שוקלים להחליף מסך (החוליה היקרה ביותר בשרשרת ה "סינמה הביתי") אז ללכת על מסך עם תמיכה ב DLNA 1.5 . מתוך הנחה שבכל בית קיים מחשב נייח איפה שהו - זה די יכול לשמש כ STREAMER לטלוויזיה. השליטה מאוד נוחה משלט הטלוויזיה או אוניברסלי (כדי לכלול מגבר) ומומלץ להפעיל רשת קווית - LAN

אם אין למסך כניסת רשת - כי אז החלטת השקעה הכספית תלויה יותר במקורות וידאו , שפה , כמות משתמשים והיכולות שלהם. לדעתי HTPC מהווה פלטפורמה ארוכת טווח יותר מסטרימר בגלל ה OPEN SYSTEM שבה: גמישות תוכנה ויכולת שדרוג חומרה מודולריות .

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #18 

shay1,

יש חדש?

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #19 

גם אני עם 6600
ולא חוויתי אף בעיה בהרצת סרטים
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46403
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #20 

כשצופים ב- mkv, לא היו בעיות גם עם סטרימרים לפני 4 שנים.
פורמט ה- Blu-ray הינו עדיין בעייתי להרבה סטרימרים.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”