חשיפת mac address לאתר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לא. הם יכולים לדעת על כתובת ה ip שלך (אם
אתה לא מסווה אותו דרך פרוקסי או vpn), מיקום גאוגרפי והדפדפן.
http://www.ipaddressreport.com/
אתה לא מסווה אותו דרך פרוקסי או vpn), מיקום גאוגרפי והדפדפן.
http://www.ipaddressreport.com/
- oferlaor
- מנהל

class889
אתה טועה. אם יש לך קוד דוגמא או לינק למידע כזה (למשל אתר שחושף את ה-MAC שלי לאחר שאני גולש אליו) שים כאן לינק.
אתה טועה. אם יש לך קוד דוגמא או לינק למידע כזה (למשל אתר שחושף את ה-MAC שלי לאחר שאני גולש אליו) שים כאן לינק.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אני לא מבין כל כך בקוד אבל עדיין טוען שלא ניתן .
מצאתי הסבר שאני חותם עליו...
[left]Your MAC address is only visible to the next hop, as the source and destination MAC address in each packet is changed by every router, setting the source MAC to itself, and the destination to the next hop. So your router can see your PC's MAC address, and your ISP's LNS's MAC address. Your ISP can see your router's MAC address. Anyone past your ISP cannot see your MAC, only your IP [/left]
מצאתי הסבר שאני חותם עליו...
[left]Your MAC address is only visible to the next hop, as the source and destination MAC address in each packet is changed by every router, setting the source MAC to itself, and the destination to the next hop. So your router can see your PC's MAC address, and your ISP's LNS's MAC address. Your ISP can see your router's MAC address. Anyone past your ISP cannot see your MAC, only your IP [/left]
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אני מסכים עם זה שהISP יכול לראות כתובת MAC, אפשרי לבנות כל דבר, אפילו אתר שברגע שאתה נכנס אליו מתקין לך משהו במחשב בלי שאתה יודע ובודק את הMAC שלך ואז שולח את זה.
אם תגיד לי שזה לא אפשרי אני לא אאמין לך.
אם תגיד לי שזה לא אפשרי אני לא אאמין לך.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אם משתמש מספיק מטומטם כדי להריץ script על המחשב שלו ...שלוקח את ה mac ושולח את זה לאתר הזדוני...אז כן זה כנראה כן יכול להיות.Class889 כתב:אני מסכים עם זה שהISP יכול לראות כתובת MAC, אפשרי לבנות כל דבר, אפילו אתר שברגע שאתה נכנס אליו מתקין לך משהו במחשב בלי שאתה יודע ובודק את הMAC שלך ואז שולח את זה.
אם תגיד לי שזה לא אפשרי אני לא אאמין לך....
בתעבורת רשת רגילה זה לא קורה ובטח לא באמאזון איביי וכו'
- oferlaor
- מנהל

קרא את תגובה 11, זה יכול לקרות או אם יש קוד זדוני במחשב של המשתמש או אם החיבור ישיר. במקרה הראשון זה נחשב כוירוס ואנטי וירוס ימנע זאת, והמקרה השני רלוונטי רק למפתחים.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
זה כבר סיפור אחר. זה אומר שכתובת הMAC נמצאת בחלק של הDATA ולא בheader של כתובת הMAC בחבילת מידע של ethernet.
זה אומר שהכתובת לא משמשת ככתובת אלא כמידע.
אתה גם לא יכול לשלוח בקשת ARP לכתובת ברשת אחרת.
כמו שנאמר כבר, MAC משמש למשלוח חבילות בין תחנות סמוכות בלבד, דהיינו בתוך הLAN. כתובת MAC המקור שהשרת רואה היא של הראוטר\פיירוול\רכיב שכבה 3 אחר שהוא מחובר אליו.
זה אומר שהכתובת לא משמשת ככתובת אלא כמידע.
אתה גם לא יכול לשלוח בקשת ARP לכתובת ברשת אחרת.
כמו שנאמר כבר, MAC משמש למשלוח חבילות בין תחנות סמוכות בלבד, דהיינו בתוך הLAN. כתובת MAC המקור שהשרת רואה היא של הראוטר\פיירוול\רכיב שכבה 3 אחר שהוא מחובר אליו.