שידרוג mf v-dac ?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
TheSoulTaker פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי שוטטות באינטרנט הבנתי שישנה האופצייה להחליף כמה וכמה רכיבים ב-v-dac שיעשו פלאים למוצר הקיים.
מישהו מכיר מדריך טוב (אם אפשר בעברית/סרטון מפורט) או אפילו בן אדם פה בארץ שיכול לעשות את זה (בתשלום מן הסתם).
בתודה מראש, עדי

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

שדרגתי את האח שלו V-CAN. כדי לעשות דברים כאלה צריך ידע, ולא מעט.
הכיוון הכללי ב - V-DAC הוא בניית ספק טוב, החלפת חלק האנלוגי ו(אולי) השעון. לא חסר תיעוד ודוגמאות ברשת.
בכל מקרה לדעתי אחד בשם יאיר פורמן עוסק בשידרוגים מסוג זה.

TheSoulTaker פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

valer_valer כתב:שדרגתי את האח שלו V-CAN. כדי לעשות דברים כאלה צריך ידע, ולא מעט.
הכיוון הכללי ב - V-DAC הוא בניית ספק טוב, החלפת חלק האנלוגי ו(אולי) השעון. לא חסר תיעוד ודוגמאות ברשת.
בכל מקרה לדעתי אחד בשם יאיר פורמן עוסק בשידרוגים מסוג זה.
...
תודה על התגובה, יש לך מושג עד כמה השינויים האלה יועלו?

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

תיאורטית - עד אינסוף. מעשי - יש מגבלות של גובה, ספק (ההזנה היא ספק בודד), לא נראה לי שיכנסו שם אופאמפים דיסקרטיים.
למגבר יש רכיב המרה D/A ה - Burr Brown 1792 שהוא אחד הטובים שקיימים בשוק. טופולוגיה לא רעה (שוב ביחס למגבלות תקציביות). השאר טעון שיפור.
אם אתה שואל אותי - גודל השיפור תלוי ביכולתו וכישוריו של המתכנן/המבצע.
זה כנראה לא יהפוך את המכשיר ל - DAC בקטגוריית ה - 3K דולר, אבל ישפר אותו משמעותית.

TheSoulTaker פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

valer_valer כתב:תיאורטית - עד אינסוף. מעשי - יש מגבלות של גובה, ספק (ההזנה היא ספק בודד), לא נראה לי שיכנסו שם אופאמפים דיסקרטיים.
למגבר יש רכיב המרה D/A ה - Burr Brown 1792 שהוא אחד הטובים שקיימים בשוק. טופולוגיה לא רעה (שוב ביחס למגבלות תקציביות). השאר טעון שיפור.
אם אתה שואל אותי - גודל השיפור תלוי ביכולתו וכישוריו של המתכנן/המבצע.
זה כנראה לא יהפוך את המכשיר ל - DAC בקטגוריית ה - 3K דולר, אבל ישפר אותו משמעותית.
...
כל שיפור התקבל בברכה העיקר שיהיה שווה את ההשקעה (אני מתכוון להשקיע על זה כ-500 ש״ח)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”