שידרוג mf v-dac ?
-
TheSoulTaker
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אחרי שוטטות באינטרנט הבנתי שישנה האופצייה להחליף כמה וכמה רכיבים ב-v-dac שיעשו פלאים למוצר הקיים.
מישהו מכיר מדריך טוב (אם אפשר בעברית/סרטון מפורט) או אפילו בן אדם פה בארץ שיכול לעשות את זה (בתשלום מן הסתם).
בתודה מראש, עדי
מישהו מכיר מדריך טוב (אם אפשר בעברית/סרטון מפורט) או אפילו בן אדם פה בארץ שיכול לעשות את זה (בתשלום מן הסתם).
בתודה מראש, עדי
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- קיבל תודות: 18 פעמים
שדרגתי את האח שלו V-CAN. כדי לעשות דברים כאלה צריך ידע, ולא מעט.
הכיוון הכללי ב - V-DAC הוא בניית ספק טוב, החלפת חלק האנלוגי ו(אולי) השעון. לא חסר תיעוד ודוגמאות ברשת.
בכל מקרה לדעתי אחד בשם יאיר פורמן עוסק בשידרוגים מסוג זה.
הכיוון הכללי ב - V-DAC הוא בניית ספק טוב, החלפת חלק האנלוגי ו(אולי) השעון. לא חסר תיעוד ודוגמאות ברשת.
בכל מקרה לדעתי אחד בשם יאיר פורמן עוסק בשידרוגים מסוג זה.
-
TheSoulTaker
- חבר פעיל

תודה על התגובה, יש לך מושג עד כמה השינויים האלה יועלו?valer_valer כתב:שדרגתי את האח שלו V-CAN. כדי לעשות דברים כאלה צריך ידע, ולא מעט.
בכל מקרה לדעתי אחד בשם יאיר פורמן עוסק בשידרוגים מסוג זה....
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- קיבל תודות: 18 פעמים
תיאורטית - עד אינסוף. מעשי - יש מגבלות של גובה, ספק (ההזנה היא ספק בודד), לא נראה לי שיכנסו שם אופאמפים דיסקרטיים.
למגבר יש רכיב המרה D/A ה - Burr Brown 1792 שהוא אחד הטובים שקיימים בשוק. טופולוגיה לא רעה (שוב ביחס למגבלות תקציביות). השאר טעון שיפור.
אם אתה שואל אותי - גודל השיפור תלוי ביכולתו וכישוריו של המתכנן/המבצע.
זה כנראה לא יהפוך את המכשיר ל - DAC בקטגוריית ה - 3K דולר, אבל ישפר אותו משמעותית.
למגבר יש רכיב המרה D/A ה - Burr Brown 1792 שהוא אחד הטובים שקיימים בשוק. טופולוגיה לא רעה (שוב ביחס למגבלות תקציביות). השאר טעון שיפור.
זה כנראה לא יהפוך את המכשיר ל - DAC בקטגוריית ה - 3K דולר, אבל ישפר אותו משמעותית.
-
TheSoulTaker
- חבר פעיל

כל שיפור התקבל בברכה העיקר שיהיה שווה את ההשקעה (אני מתכוון להשקיע על זה כ-500 ש״ח)valer_valer כתב:תיאורטית - עד אינסוף. מעשי - יש מגבלות של גובה, ספק (ההזנה היא ספק בודד), לא נראה לי שיכנסו שם אופאמפים דיסקרטיים.
זה כנראה לא יהפוך את המכשיר ל - DAC בקטגוריית ה - 3K דולר, אבל ישפר אותו משמעותית....