שלט iMon למישהו יש ניסיון?
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
חשבתי להזמין כזה ל HTPC, שווה? מומלץ?
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
יש לי את ה-IMON PAD, עם המסך הקטן והג'ויסטיק מגומי. אני מאוד מאוד מרוצה. בלחיצת כפתור הוא גם הופך לעכבר, ויש לו יכולת ניווט טובה.
אפשר לקנפג אותו לכל תכנה, ואצלי הוא מפעיל גם את ה-MCE.
המסך הקטן זה גימיק חביב מאוד, בעידכון האחרון של הגירסה הוא גם מראה איזה קובץ מנוגן, כמה זמן רצה ההקלטה וכו'. זה בנוסף לנתוני המערכת/מזג אויר/עדכוני חדשות וכו' שיש על המסך בשוטף.
המסך הקטן זה גימיק חביב מאוד, בעידכון האחרון של הגירסה הוא גם מראה איזה קובץ מנוגן, כמה זמן רצה ההקלטה וכו'. זה בנוסף לנתוני המערכת/מזג אויר/עדכוני חדשות וכו' שיש על המסך בשוטף.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
למה לא לכתוב ביקורת במודול ביקורות מוצרים ?kalinium כתב:יש לי את ה-IMON PAD, עם המסך הקטן והג'ויסטיק מגומי. אני מאוד מאוד מרוצה. בלחיצת כפתור הוא גם הופך לעכבר, ויש לו יכולת ניווט טובה.
המסך הקטן זה גימיק חביב מאוד, בעידכון האחרון של הגירסה הוא גם מראה איזה קובץ מנוגן, כמה זמן רצה ההקלטה וכו'. זה בנוסף לנתוני המערכת/מזג אויר/עדכוני חדשות וכו' שיש על המסך בשוטף....
מרטין - אני כבר כתבתי ביקורת על הIMONMartinHSabag כתב:למה לא לכתוב ביקורת במודול ביקורות מוצרים ?kalinium כתב:יש לי את ה-IMON PAD, עם המסך הקטן והג'ויסטיק מגומי. אני מאוד מאוד מרוצה. בלחיצת כפתור הוא גם הופך לעכבר, ויש לו יכולת ניווט טובה.
המסך הקטן זה גימיק חביב מאוד, בעידכון האחרון של הגירסה הוא גם מראה איזה קובץ מנוגן, כמה זמן רצה ההקלטה וכו'. זה בנוסף לנתוני המערכת/מזג אויר/עדכוני חדשות וכו' שיש על המסך בשוטף.......
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ct&pid=122
אם תעשו חיפוש בפורום תראו גם שדיברתי ופירטתי עליו המון.
הוא מומלץ בחום
ואל תגידו שהIMON שונה מה TT MEDIALAB כי הם בוודאות אותו הדבר.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ct&pid=376
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ct&pid=376
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

תודה, הזמנתי!

כשמנוגן קובץ MP3, איזה נתונים אפשר לראות על המסך הקטן ?kalinium כתב:יש לי את ה-IMON PAD, עם המסך הקטן והג'ויסטיק מגומי. אני מאוד מאוד מרוצה. בלחיצת כפתור הוא גם הופך לעכבר, ויש לו יכולת ניווט טובה.
המסך הקטן זה גימיק חביב מאוד, בעידכון האחרון של הגירסה הוא גם מראה איזה קובץ מנוגן, כמה זמן רצה ההקלטה וכו'. זה בנוסף לנתוני המערכת/מזג אויר/עדכוני חדשות וכו' שיש על המסך בשוטף....
האם ניתן לראות רשימות קבצים על המסך (כלומר, לנווט דרכו כשהמסך הראשי מכובה)?
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

או לפחות לטעון playlist מוכן מראש, אם לא רואים ספריות?
שימושי מאד, שאלה טובה!
שימושי מאד, שאלה טובה!
אתה לא יכול לראות את רשימת השירים ולנווט בצורה כזוLiorC כתב:כשמנוגן קובץ MP3, איזה נתונים אפשר לראות על המסך הקטן ?kalinium כתב:יש לי את ה-IMON PAD, עם המסך הקטן והג'ויסטיק מגומי. אני מאוד מאוד מרוצה. בלחיצת כפתור הוא גם הופך לעכבר, ויש לו יכולת ניווט טובה.
האם ניתן לראות רשימות קבצים על המסך (כלומר, לנווט דרכו כשהמסך הראשי מכובה)?...
אתה תקבל מידע על הקובץ המנוגן באותו הרגע בלבד.
למען האמת גם ככה אין מספיק מקום לרשימות של שירים - המסך הוא בעל 2 שורות מלל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
וואלה צודק - לא חשבתי על זה - חשבתי לכיוון של לתת מידע לבחור ולא להוסיף מידעMartinHSabag כתב:goodofer,
כל הרעיון של המודול הוא שכמה שיותר אנשים ייכתבו את דעתם על המוצר.
זה שאתה כתבת זה יפה, אבל יכול להיות מישהו אחר עם דיעה שונה...או לא וזה מצויין....
אז עכשיו יש לנו כמה חברים שיכולים להוסיף ביקורות למוצרים קיימים,
יאלה תרשמו - מעניין אותי לדעת אם רק אני מרוצה עד כדי כך...