vt30 - ה-VIERA CONNECT , עף לי אחרי כמה שניות רעיונות?
אני מחובר דרך רסיבר לטלויזיה, ברגע שאני נמצא בINPUT של הטלויזה ונכנס לVIERA CONNECT, זה חוזר לי לתמונה הרגילה אחרי כמה שניות, רק אם אני מעביר ל-INPUT אחר אין את הבעיה הזאת, כאילו ה- HDMI נותן איזה פולס או משהו ומעיף אותי מהממשק, למישהו יש רעיון למה זה קורה?
תודה,
תודה,
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כלומר אם אתה נמצא בHDMI1 ועובר לVIERA CONNECT - זה נכנס ויוצא אוטומטית? ואם אתה בHDMI2 אז זה נכנס תקין?
הממיר מחובר לרסיבר, ומוצא הHDMI של הרסיבר מחובר לטלויזיה. כדי לראות ולשמוע את ערוצי הממיר אני בוחר ערוץ VIDEO1 כINPUT, במצב הזה אם אני נכנס לVIERA תוך כמה שניות הוא יוצא לי וחוזר לתמונה. אם אני בוחר כ-INPUT נניח את ה-TV/SAT(שאליו כלל לא מחובר כלום) או את ה-CD כ-INPUT (שדרכו אני מקבל את השמע מהטלויזיה, נניח אם אני רוצה לשמוע סרטון מהיוטיוב דרך הVIERA) אז אין את הבעיה הזאת...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני אכתוב גם פה לטובת הכלל:
כביכול יש איזה רעיון גאוני - שהמכשירים ידברו בינהם (לאו דווקא מכשירים מאותה חברה), יקבלו פקודות - נניח אני מכבה את המסך - אז הוא אומר לרסיבר - תכבה גם אתה וככה לכל המכשירים המחוברים.
הצרה ברעיון הגאוני זה בדיוק מה שאתה מתאר - כל מיני תופעות לא רצויות. - זה בכל זאת לא מתוכנת בצורה מלאה - הרי בהחלט יכול להיות לדוגמא שאני מעוניין לסגור את המסך ושהרסיבר יישאר דלוק.
לכן אנחנו בהתקנות וכד' מכבים את הפיצ'ר הזה.
לרוב יותר פשוט להשתמש בלי זה.
שבת שלום,
כביכול יש איזה רעיון גאוני - שהמכשירים ידברו בינהם (לאו דווקא מכשירים מאותה חברה), יקבלו פקודות - נניח אני מכבה את המסך - אז הוא אומר לרסיבר - תכבה גם אתה וככה לכל המכשירים המחוברים.
הצרה ברעיון הגאוני זה בדיוק מה שאתה מתאר - כל מיני תופעות לא רצויות. - זה בכל זאת לא מתוכנת בצורה מלאה - הרי בהחלט יכול להיות לדוגמא שאני מעוניין לסגור את המסך ושהרסיבר יישאר דלוק.
לכן אנחנו בהתקנות וכד' מכבים את הפיצ'ר הזה.
לרוב יותר פשוט להשתמש בלי זה.
שבת שלום,