מה אני צריך כדי לקלוט שידורים דיגיטלים בחינם?
שלום. רכשתי את samsung LED d6400 ולמיטב ידיעתי יש לה מקלט dttאו איך שלא קוראים לזה מובנה.... מה אני צריך כדי לקלוט שידורים איתה? אני גר ברחובות (לא יודע אם זה אומר משהוא לגבי איכות השידור) ואני מבין שצריך אנטנה כדי לקלוט שידורים. איזה סוג אנטנה מומלץ לרכוש (לא תכוון להתקים אנטנה על הגג)
מישהוא מוכן לעזור לי ולתת לי לינקים לאנטנטת שאפשר למקם בחדר קטן יחסית
תודה ויום טוב
מישהוא מוכן לעזור לי ולתת לי לינקים לאנטנטת שאפשר למקם בחדר קטן יחסית
תודה ויום טוב
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
מהניסיון שלי כמי שגר ברחובות,
חבר איזושהי אנטנה, לא משנה איזו (העיקר שתתאים לכניסת האנטנה), ותכוון תחנות.
אם זו אנטנה ללא מגבר רצוי למקם אותה סמוך ככל האפשר לחלון.
הקליטה מצויינת.
חבר איזושהי אנטנה, לא משנה איזו (העיקר שתתאים לכניסת האנטנה), ותכוון תחנות.
אם זו אנטנה ללא מגבר רצוי למקם אותה סמוך ככל האפשר לחלון.
הקליטה מצויינת.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
האנטנה הכי (!) טובה זו האנטנה הזו :

וגם הכי מכוערת, אבל בזמנו, כשהיו שידורי DVB-T רק מתחנת איתנים (ירושלים) , זו האנטנה אחת היחידות שקלטה את השידורים באיזור תל אביב.
כל (!) האחרות שיש בישראל לא היו מספיק חזקות בשביל לקלוט את האות מירושלים .
מכוערת, אבל עושה את העבודה הכי טוב.
בעתיד, כשיהיה HD בחינם אתה תברך את האנטנה הזו . כי כל ביט שיגיע תקין יהיה חשוב לך .
משהו חשוב ! לגבי כל ההמלצות לחבר לאנטנה של הבניין, זה לפעמים בעייתי, כי המון פעמים האנטנה של UHF מחוברת לכיוון התחנה בכל-בו שלום ! זה משדר שלא קיים כבר 10 שנים.
לכן , אם אתה גר באיזור המרכז , ואם אתה מתעקש לחבר לאנטנה של הבניין, כדאי מאוד לוודא שהאנטנה פונה לכיוון משדר קיים. שים לב שהמשדר בגבעתיים משדר בקוטביות אנכית. שוב... זה לא מתאים למה שיש כרגע על הגגות. צריך להפוך...
כמובן, שאם האנטנה על הגג מכוונת למשדר הקרוב, והיא גם הפוכה בקוטביות המתאימה לאותו משדר, וגם כל החיווט תקין ואיכותי (הכבל) אז אין מה להשוות בין האיכות המצויינת שתקבל בזכות האנטנה שעל הגג.

וגם הכי מכוערת, אבל בזמנו, כשהיו שידורי DVB-T רק מתחנת איתנים (ירושלים) , זו האנטנה אחת היחידות שקלטה את השידורים באיזור תל אביב.
בעתיד, כשיהיה HD בחינם אתה תברך את האנטנה הזו . כי כל ביט שיגיע תקין יהיה חשוב לך .
משהו חשוב ! לגבי כל ההמלצות לחבר לאנטנה של הבניין, זה לפעמים בעייתי, כי המון פעמים האנטנה של UHF מחוברת לכיוון התחנה בכל-בו שלום ! זה משדר שלא קיים כבר 10 שנים.
לכן , אם אתה גר באיזור המרכז , ואם אתה מתעקש לחבר לאנטנה של הבניין, כדאי מאוד לוודא שהאנטנה פונה לכיוון משדר קיים. שים לב שהמשדר בגבעתיים משדר בקוטביות אנכית. שוב... זה לא מתאים למה שיש כרגע על הגגות. צריך להפוך...
כמובן, שאם האנטנה על הגג מכוונת למשדר הקרוב, והיא גם הפוכה בקוטביות המתאימה לאותו משדר, וגם כל החיווט תקין ואיכותי (הכבל) אז אין מה להשוות בין האיכות המצויינת שתקבל בזכות האנטנה שעל הגג.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מזל ..golan30 כתב: מה אני צריך כדי לקלוט שידורים דיגיטלים בחינם?...
אופציה נוספת, לעבור לגור מול המשדר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
של איזו חברה ואיזה דגם היא? היכן ניתן לרכוש אותה?dvb-acavish כתב:האנטנה הכי (!) טובה זו האנטנה הזו :
כמובן, שאם האנטנה על הגג מכוונת למשדר הקרוב, והיא גם הפוכה בקוטביות המתאימה לאותו משדר, וגם כל החיווט תקין ואיכותי (הכבל) אז אין מה להשוות בין האיכות המצויינת שתקבל בזכות האנטנה שעל הגג....
סקאל מייבאים אותה.
יש כאן את שם הדגם ומחירים :
http://zolyoter.co.il/shopexd.asp?id=618
http://www.electroline.co.il/item.php?id=7271070
יש כאן את שם הדגם ומחירים :
http://zolyoter.co.il/shopexd.asp?id=618
http://www.electroline.co.il/item.php?id=7271070