שרשור תגובות: סטיב ג'ובס, מנכ"ל אפל, התפטר
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה לא חדש שהוא סובל מסרטן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
שרשור תגובות: סטיב ג'ובס, מנכ"ל אפל, התפטר
למאמר: סטיב ג'ובס, מנכ"ל אפל, התפטר

סטיב ג'ובס, המנכ"ל הבלתי מעורער של חברת אפל ומי שהביא אותה במו ידיו להיות החברה הרווחית ביותר, הודיע אמש על התפטרותו כמנכ"ל החברה. בהודעה שהוציא ג'ובס הוא כותב שהוא כבר לא יכול להועיל לחברה ולכן הוא מפנה את מקומות לבא אחריו, שיהיה ככל הנראה טים קוק, מי שעמד בראש המכירות הבינלאומיות של החברה ובראש מחלקת המק באפל. ג'ובס מעוניין להמשיך ולשחק תפקיד בחברה כחבר בדירקטוריון ויושב הראש, אך ימיו כמוביל החברה והפנים מאחוריה תמו.ג'ובס ייזכר יותר כמי שהוביל את המהלך של אפל במכשירי ...

סטיב ג'ובס, המנכ"ל הבלתי מעורער של חברת אפל ומי שהביא אותה במו ידיו להיות החברה הרווחית ביותר, הודיע אמש על התפטרותו כמנכ"ל החברה. בהודעה שהוציא ג'ובס הוא כותב שהוא כבר לא יכול להועיל לחברה ולכן הוא מפנה את מקומות לבא אחריו, שיהיה ככל הנראה טים קוק, מי שעמד בראש המכירות הבינלאומיות של החברה ובראש מחלקת המק באפל. ג'ובס מעוניין להמשיך ולשחק תפקיד בחברה כחבר בדירקטוריון ויושב הראש, אך ימיו כמוביל החברה והפנים מאחוריה תמו.ג'ובס ייזכר יותר כמי שהוביל את המהלך של אפל במכשירי ...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מסכן....בטח זה אומר שמחלתו מתקדמת מאוד.... כי וורקוהוליכ שכזה יעזוב עבודה רק אם הוא באמת חצי מת....
יש מנכל חדש טים קוק, שכתוב שהוא גם מכור לעבודה כמו גובס.
יש מנכל חדש טים קוק, שכתוב שהוא גם מכור לעבודה כמו גובס.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זאת הפתעה ענקית,אף אחד לא ציפה לזה ,בפעם הראשונה כשקראתי את זה באתרי הטכנולוגיה אני חושב לעצמי W...TF ?
אני מאמין שאפל לא נמצאת בשום סכנה,מבחינת החברה העיניינים כרגיל ובסך הכול אני בטוח שג'ובס בחר בTim Cook כי יש לו חזון דומה והוא מאמין שהוא יוכל לנהל את החברה בצורה הטובה ביותר אחריו ,חוץ מזה שכרגע ג'ובס עוד לא עוזב את אפל לגמרי ,הוא עכשיו יהיה חבר בדריקטוריון .
אני מאמין שאפל לא נמצאת בשום סכנה,מבחינת החברה העיניינים כרגיל ובסך הכול אני בטוח שג'ובס בחר בTim Cook כי יש לו חזון דומה והוא מאמין שהוא יוכל לנהל את החברה בצורה הטובה ביותר אחריו ,חוץ מזה שכרגע ג'ובס עוד לא עוזב את אפל לגמרי ,הוא עכשיו יהיה חבר בדריקטוריון .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עשית לי לופ אינסופי, אני לא מצליח לצאת מזה...pixies כתב:כבר יש כאן ידיעה על זה:
http://www.htmobile.co.il/vt148127...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה בגלל שעשו איחוד שרשורים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הרבה דברים רעים יש לי להגיד עליו ועל החברה שהוא הקים, אבל את הכשרון שלו, היכולות שלו לזהות שוק ולהבין צורך ומתכון להצלחה, היכולת שלו לסחוף כל כך הרבה אנשים בנאומים שלו וההילה האלוהית כמעט שהוא הצליח לייצר סביבו תהפך עם השנים למיתוס גדול עוד יותר. הנה דברים מרתקים שהוא אמר ב 2005 לבוגרי סטנפורד:
[Stanford commencement speech, June 2005][left]No one wants to die. Even people who want to go to heaven don’t want to die to get there. And yet death is the destination we all share. No one has ever escaped it. And that is as it should be, because Death is very likely the single best invention of Life. It is Life’s change agent. It clears out the old to make way for the new. Right now the new is you, but someday not too long from now, you will gradually become the old and be cleared away. Sorry to be so dramatic, but it is quite true.
“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma — which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.[/left]...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
יש לי הרגשה שכולם דואגים ל APPLE יותר מלסטיב ג'ובס ...
אני לא מאחל לאף אחד להיות במצבו !
אני לא מאחל לאף אחד להיות במצבו !