קניתי HF2 - אוזניות מוזרות
מתברר שBUG מוכרים HF2\HF5 ב450 שקל
זה המחיר שלהן באמאזון לא כולל מיסים ומשלוח לארץ
ומזמן רציתי לשמוע איך BALANCED ARMATURE טוב נשמע
מתברר שהPLUG לא ממש מתאים לכניסה של הפלאפון שלי - SONY X10 MINI
הPLUG זהה פיזית לחיבור של הדיבורית שבאה עם הפלאפון
הHF2 עובד בתור אוזניות עם כל מקור שניסיתי.
אבל לא עובד בכלל עם הפלאפון SONY
בחיפוש קצר ברשת מצאתי שSONY שמים את 2 החיבורים האחרונים הפוך מכל שאר היצרנים
צריך לקנות\לבנות מתאם די פשוט שהופך בין החוטים.
לגבי האוזניות עצמן
הן ממש חדות. אבל לא הייתי אומר שיש עודף בMIDS או HIGHS.
הן גם מאוד מדויקות (או רגישות). התחלתי לשמוע רעשים בשירים דרך הFIIO E11 וביציאה מהמחשב הנייד שלי.
הן שינוי מרענן אחרי כמה שנים עם CX300 CX400 והMONSTER TURBINES שממש עמוסות בבאס.
גם לHF2 יש באס אבל הוא לא מובלט כמו בMONSTER. הוא מאוד מדויק וחד - אבל אין הרבה ממנו (יחסית לאוזניות האחרות שלי).
לדעתי הHF2 יותר חד מהGRADO SR80 .
עכשיו אצטרך להחליף אוזניות ע"פ המצב רוח והמוזיקה שבא לי לשמוע.
HF2 לרוק קלאסי, FEMALE VOCALS , ושירים רגועים
וMONSTER למוזיקה אלקטרונית ודאבסטפ
אני עדיין לא בטוח על איזה מהן כדאי להקשיב למטאל ורוק
הHF2 הרבה יותר קלות מהMONSTER. נראה לי גם יותר נוחות - אבל זה עוד צריך לראות עם הזמן.
זה המחיר שלהן באמאזון לא כולל מיסים ומשלוח לארץ
ומזמן רציתי לשמוע איך BALANCED ARMATURE טוב נשמע
מתברר שהPLUG לא ממש מתאים לכניסה של הפלאפון שלי - SONY X10 MINI
הPLUG זהה פיזית לחיבור של הדיבורית שבאה עם הפלאפון
הHF2 עובד בתור אוזניות עם כל מקור שניסיתי.
אבל לא עובד בכלל עם הפלאפון SONY
בחיפוש קצר ברשת מצאתי שSONY שמים את 2 החיבורים האחרונים הפוך מכל שאר היצרנים
צריך לקנות\לבנות מתאם די פשוט שהופך בין החוטים.
לגבי האוזניות עצמן
הן ממש חדות. אבל לא הייתי אומר שיש עודף בMIDS או HIGHS.
הן גם מאוד מדויקות (או רגישות). התחלתי לשמוע רעשים בשירים דרך הFIIO E11 וביציאה מהמחשב הנייד שלי.
הן שינוי מרענן אחרי כמה שנים עם CX300 CX400 והMONSTER TURBINES שממש עמוסות בבאס.
גם לHF2 יש באס אבל הוא לא מובלט כמו בMONSTER. הוא מאוד מדויק וחד - אבל אין הרבה ממנו (יחסית לאוזניות האחרות שלי).
לדעתי הHF2 יותר חד מהGRADO SR80 .
עכשיו אצטרך להחליף אוזניות ע"פ המצב רוח והמוזיקה שבא לי לשמוע.
HF2 לרוק קלאסי, FEMALE VOCALS , ושירים רגועים
וMONSTER למוזיקה אלקטרונית ודאבסטפ
אני עדיין לא בטוח על איזה מהן כדאי להקשיב למטאל ורוק
הHF2 הרבה יותר קלות מהMONSTER. נראה לי גם יותר נוחות - אבל זה עוד צריך לראות עם הזמן.
הצליל לא יכול להיות חד מבלי שתהיה איזה קפיצה בהיי-מיד/טרבל. כנ"ל לגבי הבאס, הוא לא יכול להיות מדוייק אבל להיות חלש. גם זה שהוא הדוק (אין מריחה) לא הופך אותו לכזה. אולי אתה מתכוון שהן נשמעות להך יותר שטוחות, עם צליל "רזה" יחסית.Costia כתב:הן ממש חדות. אבל לא הייתי אומר שיש עודף בMIDS או HIGHS.
...
גם לHF2 יש באס אבל הוא לא מובלט כמו בMONSTER. הוא מאוד מדויק וחד - אבל אין הרבה ממנו (יחסית 1לאוזניות האחרות שלי)....
תתחדש ותודה על השיתוף
Ilyan כתב: הצליל לא יכול להיות חד מבלי שתהיה איזה קפיצה בהיי-מיד/טרבל. כנ"ל לגבי הבאס, הוא לא יכול להיות מדוייק אבל להיות חלש. גם זה שהוא הדוק (אין מריחה) לא הופך אותו לכזה. אולי אתה מתכוון שהן נשמעות להך יותר שטוחות, עם צליל "רזה" יחסית.
תתחדש ותודה על השיתוף...
טכנית גם לMONSTER וגם לSR80 יש יותר HIGHS וMIDS. אבל דווקא הHF5 נשמע לי חד יותר
http://graphs.headphone.com/graphCompar ... hID[]=1343
לגבי הבאס - למרות הגרף הוא נשמע לי חלש יותר מאשר בSR80.
אבל כלים כמו תופים בולטים יותר בHF5 מאשר בMONSTER. במונסטר יש יותר באס אבל הוא נשמע עמום יותר.
אני מניח שהייתי צריך לתאר אתזה בתור הדוק אבל חלש (עוד פעם - יחסית לאוזניות האחרות שלי שבהן יש עודף)
אה ותודה
OMFG הבאס של המונסטר הזוי לגמרי... הם באמת חשבו על טורבינה כשהם תיכננו אותן??
לעומת זאת, האטימוטיק נראות מאוזנות מאוד על הנייר. ניסית אותן עם אטמים אחרים?ספוגים של Comply צריכים לעשות להן רק טוב.
אני מניח שאתה יודע שצריך להכניס אותן עמוק בתעלה כדי להוציא מהן באס מספק, ממה שקראתי לפחות.
לעומת זאת, האטימוטיק נראות מאוזנות מאוד על הנייר. ניסית אותן עם אטמים אחרים?ספוגים של Comply צריכים לעשות להן רק טוב.
אני מניח שאתה יודע שצריך להכניס אותן עמוק בתעלה כדי להוציא מהן באס מספק, ממה שקראתי לפחות.
נערך לאחרונה על ידי Ilyan ב 26/08/2011 21:35, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
אישית אני מחזיק ב-HF5 (הדגם ללא המיק' בשונה מה-HF2) ומשתמש באטמיי קונוס האפורים וב-SR80 שיושבות בארון ולא נגעתי בהם הרבה זמן (אולי נמכור בהזדמנות...) ומהשוואה על קצה המזלג אני יכול לציין שכמו שאומרים, את הגראדו אתה שומע בפנים (IN YOUR FACE), הצליל הוא מפוצץ כאילו מנגנים מטר ממך בעוד האטימוטיק יותר מרווחות והבמה יותר רחבה. הגראדו חזקות מאוד עם גיטרות ואפשר לשמוע כאילו המייתרים "קורעים" לך את האוזן כשבאטימוטיק הצליל יותר מאוזן, נותן במה לכל סקאלת הכלים וממתן את הבאס בשונה מהגראדו. האטימוטיק נהדרות בכל התחום הווקאלי וכשאני איתם באוטובוס נשען לי על החלון עוצם עיניים ומאזין לגרגוריאן צ'אנטס (מאוד ווקאלי) אני נרדם תוך שניות מרוב תענוג...
בתחום הנוחות, גראדו= סיוט לאפרכסת האוזן ובגלל גיאומטריה על הפנים אפילו עם פדים של HD414 שמורידים קצת את הכאב. אטימוטיק= ברגע שהם בתוך האוזן בצורה טובה הם לא יוצאים משם עד שמישהו מנסה לדבר איתכם ולא שומעים אותו. מאוד נוחות! (וקלות!)
את המונסטר אני מכיר מסקירות וכד' והן מתפארות בתחום הבאס. לא שמעתי מעולם ולכן אני לא יכול לחוות את דעתי בנושא.
אישית, בשביל 200 שקל ששילמתי עליהן לפני קרוב לשנה במבצע הבלאק פריידי שהיה בבאג אני מבסוט++ מהן.
בתחום הנוחות, גראדו= סיוט לאפרכסת האוזן ובגלל גיאומטריה על הפנים אפילו עם פדים של HD414 שמורידים קצת את הכאב. אטימוטיק= ברגע שהם בתוך האוזן בצורה טובה הם לא יוצאים משם עד שמישהו מנסה לדבר איתכם ולא שומעים אותו. מאוד נוחות! (וקלות!)
את המונסטר אני מכיר מסקירות וכד' והן מתפארות בתחום הבאס. לא שמעתי מעולם ולכן אני לא יכול לחוות את דעתי בנושא.
אישית, בשביל 200 שקל ששילמתי עליהן לפני קרוב לשנה במבצע הבלאק פריידי שהיה בבאג אני מבסוט++ מהן.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **