צפייה בnetflix באמצעות סטרימר - חיבור VPN
יש לי סטרימר מסוג WD TV Live Hub שתומך בצפייה של netflix.
רכשתי מנוי לשירות VPN בחו"ל
מה הדרך הפשוטה ביותר שאוכל לצפות בnetflix באמצעות הסטרימר?
1) קנייה של ראוטר שיש בו חייגן VPN וחיבור אחד הפורטים לסטרימר?
2) התחברות דרך מחשב רגיל לVPN והוספת כרטיס רשת באותו מחשב שיעביר את הקונקשיין לסטרימר?
דרך אחרת?
תודהץ
רכשתי מנוי לשירות VPN בחו"ל
מה הדרך הפשוטה ביותר שאוכל לצפות בnetflix באמצעות הסטרימר?
1) קנייה של ראוטר שיש בו חייגן VPN וחיבור אחד הפורטים לסטרימר?
2) התחברות דרך מחשב רגיל לVPN והוספת כרטיס רשת באותו מחשב שיעביר את הקונקשיין לסטרימר?
דרך אחרת?
תודהץ
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לא נראה לי שזה חוקי, כי Netflix לא יכולים למכור מחוץ לשטח ארה"ב. כך שגם דרך הרכישה אינה חוקית. יש עוד משהו? פשטות גם לא נראה לי שבא במחשבון, כי צריך לעשות שמיניות באויר בשביל להגיע לתכנים... אז מה יש ב-Netflix?
לא צריך לעשות שום שמיניות. הגדרה חד פעמית ונגמר הסיפור.
הרבה יותר פשוט..
ולעניין החוקיות: אתה לא גונב מאף אחד שום דבר ויוצרי הסרט מקבלים כסף על הצפייה שלך. מאחר ואין דרך רלוונטית ונוחה אחרת לעשות את זה בארץ הקודש, זה אמור להספיק...
הרבה יותר פשוט..
ולעניין החוקיות: אתה לא גונב מאף אחד שום דבר ויוצרי הסרט מקבלים כסף על הצפייה שלך. מאחר ואין דרך רלוונטית ונוחה אחרת לעשות את זה בארץ הקודש, זה אמור להספיק...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אבל עדיין יש סיבה כלשהי שהם מספקים שירות רק בארה"ב וקנדה, ודי בטוח שזאת לא סיבה טכנית. אז כך או אחרת, אתה משלם עבור VPN, ומשלם עבור התכנים ש-Netflix לא רוצים (או לא יכולים מבחינה חוקית) למכור לך... אבל ת'חלס, לפי מה שאתה אומר, המטרה היא רק להגיע לפשרות לשלם עבור התכנים, כמו ב-orange time, נכון?
אני קורא באתר שלהם שאני צריך מחשב שמאחוריו אני אמור לחבר את הסטרימר?קרמריקה כתב:ויתור על VPN והסרבול ומעבר לUNBlock US שיפשט מאוד את העניינים.
יש שבוע ניסיון חינם - נסה....
יש אפשרות לקנפג את הראוטר עם ההגדרות שהם דורשים?
בטח שיש.kjmaster כתב:אני קורא באתר שלהם שאני צריך מחשב שמאחוריו אני אמור לחבר את הסטרימר?קרמריקה כתב:ויתור על VPN והסרבול ומעבר לUNBlock US שיפשט מאוד את העניינים.
יש שבוע ניסיון חינם - נסה....
יש אפשרות לקנפג את הראוטר עם ההגדרות שהם דורשים?...
תגדיר את שרתי הDNS שהם נותנים לך שם בראוטר.