חברת SanDisk מרחיבה את סדרת ה- Sansa המצליחה שלה של הנגנים הניידים עם דגם ה- Clip Zip.הדגם החדש בעל מסך צבע בגודל 1.1" עם ממשק משתמש חדש, אפשרות להקלטת רדיו FM וכניסה לכרטיס זכרון.כרגע זמין בשני נפחים: 4GB & 8GB ובשבעה צבעים שונים. דגם ה- 4GB מתומחר ב- $50.
ziv_r כתב:אם הצליחו לייצר את ה- Motorola Defy ללא תוספת עלות משמעותית לעומת מקביליו, אין שום סיבה שגם כאן לא יצליחו.
...
ה- Motorola Defy לא צריך אוזניות Waterproof והוא גם לא מוצר ב 50$....(ששם כל 10 דולר נוספים בתימחור משנים את כמות המכירות הפוטנציאלי בעשרות רבות של אחוזים)
הקליפ+ נגן נחמד מאוד, אבל לוקח לו כמה דקות לבנות את ה-DB בכל פעם שמחברים ומנתקים אותו מהמחשב. אפשר להתקין עליו רוקבוקס שפותר את הבעיה ומוסיף טון פיצ'רים אחרים, אבל אז מקבלים ממשק חלופי והרבה פחות נעים לשימוש מהממשק הרגיל של הנגן.
מעניין אם סנדיסק שיפרו בדגם החדש את העמידות של שקע האוזניות. זו הבעיה המשמעותית השניה של הקליפ+.
גם אני נתקלתי בבעיה עם שקע האוזניות, אך אני חושד שבמקרה שלי, הבעיה הייתה בשל שימוש בתקע אוזניות ישר ולא בצורת ר אשר גרם ללחץ שיצר פגיעה במחברים. מאז אני משתמש בכוונה רק באוזניות עם מחבר ר.
לגבי זמן בניית DB, עבור 4GB זה בערך 90 שניות, זה באמת נשמע כמו זמן ממושך, אך אני לא רואה את זה יותר מידי כמגרעה במקרה שלי מכיוון שלאחר שאני מטעין את הנגן בתכנים חדשים לאחר שחיברתי אותו למחשב, ההפעלה שלו תהיה רק לאחר זמן ארוך (כשאגיע למכון למשל).
לא נתקלתי בבעיות עם שקע האוזניות בנגני מדיה אחרים. מעבר לכך, אם תחפש בפורומים בחו"ל תראה שהבעיה הזו חוזרת על עצמה אצל הרבה בעלי קליפ+ אחרים. אני לא חושב שהאשמה במקרה הזה היא בי או במשתמשים האחרים, אלא בסאנדיסק. יש אמנם פתרון DIY שדורש חידוש של הלחמות בתוך הנגן, אבל בינתיים אני מצליח למשוך עם הנגן כפי שהוא. כנראה שבסופו של דבר הטיפול הזה יהיה בלתי נמנע.
לגבי ה-DB, אצלי עם 8GB בזכרון המובנה של הנגן ועוד 16GB בכרטיס הזכרון זה לוקח מן הסתם פי 6 מאשר אצלך. לא מדדתי, אבל אם אצלך אינדוקס של 4GB לוקח 90 שניות, אז הגיוני שאצלי 24GB ייקחו כ-9 דקות. מה שאומר שלא מעשי לשמוע ברכב שירים שהעתקתי לנגן לפני שיצאתי מהבית. כאמור רוקבוקס משפר את המצב, אבל הממשק שלו גורם לי לחרוק שיניים.
אוי לא!!!!!
חבל שלא ראיתי את ההודעות שלכם מוקדם יותר...
קניתי היום את ה CLIP +
הסיבה לזה היא בגלל שבנגן E280 שלי התקלקל השקע אוזניות - אותו עניין של הלחמות שאמר boren
אם הייתי יודע שזה תופעה, לא הייתי קונה את הנגן הזה!!! איזה באסה.