מחפש שידוך לאונקיו 609
בשעה טובה התחדשתי באונקיו 609 .
מלבד 2 אכזבות (אין PURE AUDIO בדגם האמריקאי ולא ניתן להזרים קיבצי וידאו מהרשת אלא רק אודיו), אני מרוצה.
עם הרמקולים הנוכחיים הוא נשמע נחמד.
הייתי רוצה לרכוש זוג רמקולים קידמיים לצורך האזנה למוזיקה בתקציב הסובב 3K.
האם ישנם חברות המומלצות לשידוך עם רסיבר אונקיו ?
אילו חברות כדאי לי לבדוק ?
דגמים ?
תודה מראש,
אור[/code]
מלבד 2 אכזבות (אין PURE AUDIO בדגם האמריקאי ולא ניתן להזרים קיבצי וידאו מהרשת אלא רק אודיו), אני מרוצה.
עם הרמקולים הנוכחיים הוא נשמע נחמד.
הייתי רוצה לרכוש זוג רמקולים קידמיים לצורך האזנה למוזיקה בתקציב הסובב 3K.
האם ישנם חברות המומלצות לשידוך עם רסיבר אונקיו ?
אילו חברות כדאי לי לבדוק ?
דגמים ?
תודה מראש,
אור[/code]
- Onlyktm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 378
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
תתחדש, רכשתי גם את ה609 (יש לי מצב PURE AUDIO)ונראה לי אתה מתבלבל הוא לא אמור לנגן וידאו בפלייבק איפה מצאת נתון כזה?
אתה מחפש מדפיים או רצפתיים?
אני בדיוק קניתי סט למגבר.
http://www.hometheater.co.il/vt148029[url]
[/url]
אתה מחפש מדפיים או רצפתיים?
אני בדיוק קניתי סט למגבר.
http://www.hometheater.co.il/vt148029[url]
[/url]
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני אישית נהנה מאוד מהשילוב של אונקיו ומוניטור אודיו כבר כמעט עשר שנים
בתקציב שלך הייתי הולך על מדפיים, וליתר דיוק על המוניטור אודיו ברונזה BX2 (רמקול השנה 2010 במגזין What Hi-Fi)
אם אתה יכול למתוח טיפה את התקציב, הייתי מנסה גם את ה-RX1 של מוניטור אודיו מסידרת הסילבר הגבוהה יותר - הוא נבחן בין השאר גם כאן באתר וזכה לביקורת חיובית ביותר..!
עוד אופציות בתקציב הזה ששווה לבחון בחנות מתמחה:
- דאלי לקטור (דגם 2 או אפילו 3)
- פוקאל 705V
- B&W 686 (עדיף כבר ללכת על ה-685, אבל הם קצת מעל התקציב שלך...)
בתקציב שלך הייתי הולך על מדפיים, וליתר דיוק על המוניטור אודיו ברונזה BX2 (רמקול השנה 2010 במגזין What Hi-Fi)
אם אתה יכול למתוח טיפה את התקציב, הייתי מנסה גם את ה-RX1 של מוניטור אודיו מסידרת הסילבר הגבוהה יותר - הוא נבחן בין השאר גם כאן באתר וזכה לביקורת חיובית ביותר..!
עוד אופציות בתקציב הזה ששווה לבחון בחנות מתמחה:
- דאלי לקטור (דגם 2 או אפילו 3)
- פוקאל 705V
- B&W 686 (עדיף כבר ללכת על ה-685, אבל הם קצת מעל התקציב שלך...)
אני מאוד נהנה עם האונקיו שלי בשילוב רמקולים של פראדיים paradigm , ממליץ לך מאוד לבדוק אותם אולי התקציב שלך יספיק למוניטור 7
שהם רצפתיים לינק לרמקולים באתר :
http://www.paradigm.com/products/produc ... /monitor-7
לי יש את מוניטור 11 ואני מאוד מרוצה מהם בשילוב עם אונקיו.
שהם רצפתיים לינק לרמקולים באתר :
http://www.paradigm.com/products/produc ... /monitor-7
לי יש את מוניטור 11 ואני מאוד מרוצה מהם בשילוב עם אונקיו.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת. - בחירה מעולה!!!

- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
מתיחה רצינית לתקציב עשית..תתחדש.
תעלה תמונות
תעלה תמונות
חווית משתמש ראשונית:
השלט מאתגר - אם לדוגמא, אני עובר למצב USB חופר בתקיות ומנגן קובץ ואז רוצה לשלוט בפונקציות הרסיבר, אני צריך ללחוץ על כפתור הרסיבר בשלט. עד כאן סביר. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לחזור למוד USB. לחיצה על הכפתור היעודי עוצרת הכל ומקפיצה אותי לתחילת הקובץ. המצב מביך עוד יותר כאשר מדובר במוד NET. כאשר חוזרים ולוחצים על NET נזרקים לתפריט הראשי של NET במקום לתחנה/קובץ שנוגנו לפני המעבר למוד הרסיבר.
הטריק שלי הוא לבצע את המעברים מבלי שהרסיבר ידע עליהם, כלומר להסתיר ממנו את השלט כאשר אני לוחץ להחליף מוד שליטה.
פענוח וידאו רע מאוד - קונטרסטי ולא נעים לעין. אפילו מצב PASS THROUGH, למרבה הפלא, לא שקול לחיבור הישיר של המחשב לטלויזיה במקרה שלי.
כדי להשתמש בוידאו החוזר בחיבור HDMI אני צריך להפעיל את מוד התקשורת בין מכשירים RIHD של ONKYO. מה שאומר שהטלויזיה תדלק כאשר אני מדליק את הרסיבר והרסיבר יכבה כאשר אני מכבה את הטלויזיה ?!
האקולייזר לא נגיש ועדיין לא הצלחתי להבין איך להפעיל אותו (כל מיני מצבים מנטרלים אותו).
אני גם קצת מאוכזב שאין לי (בדגם האמריקאי) PURE AUDIO שאמור לשפר את האיכות בסטריאו. אם הייתי יודע זאת מראש, הייתי שוקל רכישה מחדש.
לשמחתי, בפעילות העיקרית, שמיעת סטריאו, בשילוב עם הצמד RX2 והכיול האוטומטי של הרסיבר, אני נהנה מאוד.
הבאס חלומי, הגבוהים במקום והכל
הייתי שמח אם הייתי יכול לגרום לגיטרה לנסר קצת יותר במטאל, אבל הג'אז מדהים !
השלט מאתגר - אם לדוגמא, אני עובר למצב USB חופר בתקיות ומנגן קובץ ואז רוצה לשלוט בפונקציות הרסיבר, אני צריך ללחוץ על כפתור הרסיבר בשלט. עד כאן סביר. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לחזור למוד USB. לחיצה על הכפתור היעודי עוצרת הכל ומקפיצה אותי לתחילת הקובץ. המצב מביך עוד יותר כאשר מדובר במוד NET. כאשר חוזרים ולוחצים על NET נזרקים לתפריט הראשי של NET במקום לתחנה/קובץ שנוגנו לפני המעבר למוד הרסיבר.
הטריק שלי הוא לבצע את המעברים מבלי שהרסיבר ידע עליהם, כלומר להסתיר ממנו את השלט כאשר אני לוחץ להחליף מוד שליטה.
פענוח וידאו רע מאוד - קונטרסטי ולא נעים לעין. אפילו מצב PASS THROUGH, למרבה הפלא, לא שקול לחיבור הישיר של המחשב לטלויזיה במקרה שלי.
כדי להשתמש בוידאו החוזר בחיבור HDMI אני צריך להפעיל את מוד התקשורת בין מכשירים RIHD של ONKYO. מה שאומר שהטלויזיה תדלק כאשר אני מדליק את הרסיבר והרסיבר יכבה כאשר אני מכבה את הטלויזיה ?!
האקולייזר לא נגיש ועדיין לא הצלחתי להבין איך להפעיל אותו (כל מיני מצבים מנטרלים אותו).
אני גם קצת מאוכזב שאין לי (בדגם האמריקאי) PURE AUDIO שאמור לשפר את האיכות בסטריאו. אם הייתי יודע זאת מראש, הייתי שוקל רכישה מחדש.
לשמחתי, בפעילות העיקרית, שמיעת סטריאו, בשילוב עם הצמד RX2 והכיול האוטומטי של הרסיבר, אני נהנה מאוד.
הבאס חלומי, הגבוהים במקום והכל
הייתי שמח אם הייתי יכול לגרום לגיטרה לנסר קצת יותר במטאל, אבל הג'אז מדהים !
-
- סליחה על האסטטיקה - דירה שכורה.
-
-
- Onlyktm
- חבר פעיל מאוד

מוזר, אצלי מעבר חזרה למצב NET, מחזיר בדיוק את התחנה האחרונה שבה השתמשתי, כנל לגבי הדלקה מחדש של המגבר.
אכן מעצבן מצב הRIHD שמכבה את המגבר עם הטלויזיה,
במצב PASS THROUGH לי אין טענות.
הגישה לאקווליזר פשוטה מאוד, לא ראיתי גם באיזה מצב היא כבוייה, שמת לב אולי באיזה ?
אכן מעצבן מצב הRIHD שמכבה את המגבר עם הטלויזיה,
במצב PASS THROUGH לי אין טענות.
הגישה לאקווליזר פשוטה מאוד, לא ראיתי גם באיזה מצב היא כבוייה, שמת לב אולי באיזה ?
התחנה האחרונה אמנם חוזרת (לאחר השהייה. למה ?!) אבל אני נזרק לתפריט הראשי. מה שלא קורה אם אני מסתיר את האות מהשלט תוך כדי המעבר.
האקולייזר מנוון (כל שינוי לא משפיע) כאשר אני מפעיל את אודיסי, אני חושב. למזלי הכיול מספיק טוב ויחסית מאוזן (אני רק מרים בס וטרבל 4DB).
תודה חברים על האיחולים והברכות !

האקולייזר מנוון (כל שינוי לא משפיע) כאשר אני מפעיל את אודיסי, אני חושב. למזלי הכיול מספיק טוב ויחסית מאוזן (אני רק מרים בס וטרבל 4DB).
תודה חברים על האיחולים והברכות !
- Onlyktm
- חבר פעיל מאוד

השהייה כמובן לעשות BUFFERING, אין שום מוצר שאחרי הפעלה מחדש ממשיך ישר לנגן מהרשת.
כולם חייבים לעשות את הבפרינג, עדיין לא הצלחתי להבין איזה אות אתה מסתיר מהמגבר.
הדלקת אותו עם השלט - ON, והוא נדלק על התחנה האחרונה שניגנת, מה אני מפספס?
אתה יכול לעלות תמונה עם הEQ מכובה? אתה אמור להיכנס בפנים להפעיל אותו.
ההפך, עם האודסי בדקתי והוא בטוח מופעל ועובד.
כולם חייבים לעשות את הבפרינג, עדיין לא הצלחתי להבין איזה אות אתה מסתיר מהמגבר.
הדלקת אותו עם השלט - ON, והוא נדלק על התחנה האחרונה שניגנת, מה אני מפספס?
אתה יכול לעלות תמונה עם הEQ מכובה? אתה אמור להיכנס בפנים להפעיל אותו.
ההפך, עם האודסי בדקתי והוא בטוח מופעל ועובד.