X10 - אחרי עדכון 2.3.3... התייאשתי - אשמח לקבל עזרה

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

אחרי אינספור תקלות ומלחמות עם חברת פלאפון בוצע עדכון גרסה במכשיר X10 של אשתי.
אז הסוללה עכשיו מתפקדת מצוין, מערכת ההפעלה מעולם לא נראתה טוב יותר ובאמת נוחה מאוד לשימוש, המכשיר מצוין ומגיב מעולה אבל.... לא לעזאזל הוא נכבה ?
המצב הוא כזה - כאשר אשתי מטעינה את המכשיר בלילה (משך זמן של 6-8 שעות המכשיר נכבה ולוקח למכשיר משך זמן של 15-30 (!!) להידלק... אחרי שהמכשיר מחליט "להתעורר" מחוון הסוללה מראה 80% לערך....

מישהו נתקל בבעיה כזו? הוחלפו סוללות מספר פעמים, הוחלף המטען, המכשיר הוחלף פעמיים למכשיר חדש מהקופסה...
האם מדובר בתקלה שסוני מודעים לה...?

אני כבר אובד עצות ואשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

תודה!

susuTheFOX
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

blknom1 כתב:שלום חברים,

אז הסוללה עכשיו מתפקדת מצוין, מערכת ההפעלה מעולם לא נראתה טוב יותר ובאמת נוחה מאוד לשימוש, המכשיר מצוין ומגיב מעולה אבל.... לא לעזאזל הוא נכבה ?
המצב הוא כזה - כאשר אשתי מטעינה את המכשיר בלילה (משך זמן של 6-8 שעות המכשיר נכבה ולוקח למכשיר משך זמן של 15-30 (!!) להידלק... אחרי שהמכשיר מחליט "להתעורר" מחוון הסוללה מראה 80% לערך....

מישהו נתקל בבעיה כזו? הוחלפו סוללות מספר פעמים, הוחלף המטען, המכשיר הוחלף פעמיים למכשיר חדש מהקופסה...

תודה!
...
15-30 דקות או שניות?
הייתי מציע לנסות לעשות למכשיר Wipe ולבדוק אם הדבר חוזר.
שים לב שלאחר ביצוע ה-Wipe הראשוני ייקח למכשיר קצת זמן לעלות, לאחר ההפעלה הראשונית בצע שוב הפעלה מחדש ודווח לנו איך הוא פועל.
עוד דבר חשוב פעולת ה-Wipe תמחק את כל המידע מהמכשיר.

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

susuTheFOX כתב:
blknom1 כתב:שלום חברים,

תודה!
...
15-30 דקות או שניות?
הייתי מציע לנסות לעשות למכשיר Wipe ולבדוק אם הדבר חוזר.
שים לב שלאחר ביצוע ה-Wipe הראשוני ייקח למכשיר קצת זמן לעלות, לאחר ההפעלה הראשונית בצע שוב הפעלה מחדש ודווח לנו איך הוא פועל.
עוד דבר חשוב פעולת ה-Wipe תמחק את כל המידע מהמכשיר.
...
15-30 דקות....!!

בינתיים המכשיר נשלח למעבדה שתקבע את מר גורלו...

עדכונים בהמשך...

תודה רבה על הנכונות לעזור!

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”