שלום חברים,
אחרי אינספור תקלות ומלחמות עם חברת פלאפון בוצע עדכון גרסה במכשיר X10 של אשתי.
אז הסוללה עכשיו מתפקדת מצוין, מערכת ההפעלה מעולם לא נראתה טוב יותר ובאמת נוחה מאוד לשימוש, המכשיר מצוין ומגיב מעולה אבל.... לא לעזאזל הוא נכבה ?
המצב הוא כזה - כאשר אשתי מטעינה את המכשיר בלילה (משך זמן של 6-8 שעות המכשיר נכבה ולוקח למכשיר משך זמן של 15-30 (!!) להידלק... אחרי שהמכשיר מחליט "להתעורר" מחוון הסוללה מראה 80% לערך....
מישהו נתקל בבעיה כזו? הוחלפו סוללות מספר פעמים, הוחלף המטען, המכשיר הוחלף פעמיים למכשיר חדש מהקופסה...
האם מדובר בתקלה שסוני מודעים לה...?
אני כבר אובד עצות ואשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
תודה!
X10 - אחרי עדכון 2.3.3... התייאשתי - אשמח לקבל עזרה
- susuTheFOX
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
15-30 דקות או שניות?blknom1 כתב:שלום חברים,
אז הסוללה עכשיו מתפקדת מצוין, מערכת ההפעלה מעולם לא נראתה טוב יותר ובאמת נוחה מאוד לשימוש, המכשיר מצוין ומגיב מעולה אבל.... לא לעזאזל הוא נכבה ?
המצב הוא כזה - כאשר אשתי מטעינה את המכשיר בלילה (משך זמן של 6-8 שעות המכשיר נכבה ולוקח למכשיר משך זמן של 15-30 (!!) להידלק... אחרי שהמכשיר מחליט "להתעורר" מחוון הסוללה מראה 80% לערך....
מישהו נתקל בבעיה כזו? הוחלפו סוללות מספר פעמים, הוחלף המטען, המכשיר הוחלף פעמיים למכשיר חדש מהקופסה...
תודה!...
הייתי מציע לנסות לעשות למכשיר Wipe ולבדוק אם הדבר חוזר.
שים לב שלאחר ביצוע ה-Wipe הראשוני ייקח למכשיר קצת זמן לעלות, לאחר ההפעלה הראשונית בצע שוב הפעלה מחדש ודווח לנו איך הוא פועל.
עוד דבר חשוב פעולת ה-Wipe תמחק את כל המידע מהמכשיר.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
15-30 דקות....!!susuTheFOX כתב:15-30 דקות או שניות?blknom1 כתב:שלום חברים,
תודה!...
הייתי מציע לנסות לעשות למכשיר Wipe ולבדוק אם הדבר חוזר.
שים לב שלאחר ביצוע ה-Wipe הראשוני ייקח למכשיר קצת זמן לעלות, לאחר ההפעלה הראשונית בצע שוב הפעלה מחדש ודווח לנו איך הוא פועל.
עוד דבר חשוב פעולת ה-Wipe תמחק את כל המידע מהמכשיר....
בינתיים המכשיר נשלח למעבדה שתקבע את מר גורלו...
עדכונים בהמשך...
תודה רבה על הנכונות לעזור!