Dune HD Base 3.0 - האם בעל אותן פונקציות כמו של ה-HD MAX ?
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
התקלקל ה-HTPC ועד שאני אחליט מה אני עושה איתו חשבתי לנסות לעבור זמנית (מי יודע, אולי גם קבוע אם התוצאות יהיו לרוחי) לסטרימר.
ה-Dune HD Base 3.0 נראה שמתאים לי שכן כל מה שאני מעוניין לנגן בו אלו חומרים מה-NAS.
האם ה-Base 3.0 וה-MAX הם בעלי אותה תוכנת הפעלה, פונקציות ותמיכה בפורמטים בכל הקשור לניגון תכנים מהרשת או של-MAX יש עליונות כלשהיא גם בהקשר הזה ?
תודה מראש.
ה-Dune HD Base 3.0 נראה שמתאים לי שכן כל מה שאני מעוניין לנגן בו אלו חומרים מה-NAS.
האם ה-Base 3.0 וה-MAX הם בעלי אותה תוכנת הפעלה, פונקציות ותמיכה בפורמטים בכל הקשור לניגון תכנים מהרשת או של-MAX יש עליונות כלשהיא גם בהקשר הזה ?
תודה מראש.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
נגן הBASE3.0 כבר לא מיוצר למעלה משנה, הקושחה והמעבד זהה כמעט לחלוטין במכשירי ה BASE3.0 וה MAX
ההבדל הגדול הוא באיכות הבנייה וההרכבה ששופרה רבות עם המעבר ממפעל סיני לטיאווני.
כמו כן במכשיר ה MAX מותקן כונן בלו רי המאפשר ניגון דיסקים של בלו רי DVD ו CD ובנוסף מקום לדיסק קשיח.
ההבדל הגדול הוא באיכות הבנייה וההרכבה ששופרה רבות עם המעבר ממפעל סיני לטיאווני.
כמו כן במכשיר ה MAX מותקן כונן בלו רי המאפשר ניגון דיסקים של בלו רי DVD ו CD ובנוסף מקום לדיסק קשיח.
עדיין מקבל עדכונים שוטפים כמובן - אחרי הכל החומרה זהה לדגמים החדשים.
למה שלא תרכוש את ה-Dune Smart HD D1?
Batnun
.
למה שלא תרכוש את ה-Dune Smart HD D1?
Batnun
.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השאלה היא קודם כל מה הדרישות שלך
אין ספק שהם שינו את איכות הבנייה כמו שאריה הסביר.
אם אתה לא צריך כונן בלוריי - יש גם את הDUO שמגיע עם מקום לשני כוננים. בנוסף יש גם את היחידות הקטנות השונות.
לדעתי מעל לכל - יש חשיבות לעובדה שבדגמים החדשים DUNE טוענת שבעתיד יהיה אפשר לרכוש לוח אם חלופי (או כרטיס אחר חלופי) וכך לקבל מזרימדיה משודרג במחיר נמוך (יחסית).
אין ספק שהם שינו את איכות הבנייה כמו שאריה הסביר.
אם אתה לא צריך כונן בלוריי - יש גם את הDUO שמגיע עם מקום לשני כוננים. בנוסף יש גם את היחידות הקטנות השונות.
לדעתי מעל לכל - יש חשיבות לעובדה שבדגמים החדשים DUNE טוענת שבעתיד יהיה אפשר לרכוש לוח אם חלופי (או כרטיס אחר חלופי) וכך לקבל מזרימדיה משודרג במחיר נמוך (יחסית).
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

הדרישות זה מכשיר שינגן הכל כולל קבצי TS מוזרים במיוחד מבחינת וידאו\אודיו וכמובן תמיכה ב-BD מהרשת.
הבנתי שאת זה ה-Base עושה היטב. לגבי אופציות שדרוג - לא רואה בזה חשיבות. עד שהשדרוגים יהיו זמינים כבר ה-HTPC שלי יחזור לשימוש או שאקנה סטרימר חדש.
הבנתי שאת זה ה-Base עושה היטב. לגבי אופציות שדרוג - לא רואה בזה חשיבות. עד שהשדרוגים יהיו זמינים כבר ה-HTPC שלי יחזור לשימוש או שאקנה סטרימר חדש.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
חברת DUNE דואגת לעידכוני קושחה חדשים לכל הנגנים שלה מכל השנים בו זמנית.
http://dune-hd.com/firmware/
יש מכשירים כמו ה LITE שבשלב זה לא מנגנים תפריטי בלו רי מלאים או תומכים בדפדפן אינטנרט.
מעבר לכך כל הסידרה החדשה DUO B1 D1 H1 וה MAX זהים כמעט לחלוטין מבחינת הקושחה והתכונות
אם החלטת לרכוש את אחד מנגני ה DUNE אני ממליץ לך לרכוש את את המכשירים מהסדרות החדשות בלבד
עם אחריות מלאה של SG, אין שום סיבה לרכוש היום מכשיר BASE שיוצר לפני שנה או יותר ועם אחריות שעלולה להיות בעייתית למימוש במקרה של תקלה, אלא אם כן העיסקה משתלמת מאוד או שאתה רוכש מכשיר יד שניה ואז רמת הסיכון מול מחיר מחושבת מראש, ההחלטה שלך.
הגישה שלי למזרימדיות ו HTPC שהם משלימים אחד את השני ולא מתחרים אחד בשני ב HTPC אתה יכול לעשות ממש הכל, במזרימדיה אתה מקבל נוחות הפעלה,אי התעסקות כמעט וההפעלה מאוד פשוטה גם לשאר בני הבית שלעיתים עלולים להסתבך עם תפעול של HTPC.
http://dune-hd.com/firmware/
יש מכשירים כמו ה LITE שבשלב זה לא מנגנים תפריטי בלו רי מלאים או תומכים בדפדפן אינטנרט.
מעבר לכך כל הסידרה החדשה DUO B1 D1 H1 וה MAX זהים כמעט לחלוטין מבחינת הקושחה והתכונות
אם החלטת לרכוש את אחד מנגני ה DUNE אני ממליץ לך לרכוש את את המכשירים מהסדרות החדשות בלבד
עם אחריות מלאה של SG, אין שום סיבה לרכוש היום מכשיר BASE שיוצר לפני שנה או יותר ועם אחריות שעלולה להיות בעייתית למימוש במקרה של תקלה, אלא אם כן העיסקה משתלמת מאוד או שאתה רוכש מכשיר יד שניה ואז רמת הסיכון מול מחיר מחושבת מראש, ההחלטה שלך.
הגישה שלי למזרימדיות ו HTPC שהם משלימים אחד את השני ולא מתחרים אחד בשני ב HTPC אתה יכול לעשות ממש הכל, במזרימדיה אתה מקבל נוחות הפעלה,אי התעסקות כמעט וההפעלה מאוד פשוטה גם לשאר בני הבית שלעיתים עלולים להסתבך עם תפעול של HTPC.
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

OK אני כנראה שבסופו של דבר כן ארכוש את אחד הנגנים שלהם מהדור האחרון (מי אמר שלחץ חברתי זו שיטה לא יעילה
) - שאלה אחרונה בעניינם - האם מצב 24Hz עובד בהם תקין והאם למעשה ניתן לכפות אותו גם על התקני תצוגה שאינם מצהירים על תמיכה ב-24Hz על גבי ה-EDID (זה למשל משהו שיש לי ב-HTPC ועובד היטב וקריטי לי מאוד כיוון שהמקרן שלי מקבל סיגנל 24Hz רק עם כופים עליו) ?
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
הלו חבר, אף אחד לא כופה עליך דברMarioMan כתב:OK אני כנראה שבסופו של דבר כן ארכוש את אחד הנגנים שלהם מהדור האחרון (מי אמר שלחץ חברתי זו שיטה לא יעילה) - שאלה אחרונה בעניינם - האם מצב 24Hz עובד בהם תקין והאם למעשה ניתן לכפות אותו גם על התקני תצוגה שאינם מצהירים על תמיכה ב-24Hz על גבי ה-EDID (זה למשל משהו שיש לי ב-HTPC ועובד היטב וקריטי לי מאוד כיוון שהמקרן שלי מקבל סיגנל 24Hz רק עם כופים עליו) ?
...
לגבי נושא ה 24HZ , כן ניתן לכפות יציאה כזאת 1080P24HZ באופן קבוע למרות שבד"כ אני ממליץ לעבוד ב מצב של מיתוג אוטומטי 50/60/24HZ בתפריט הגדרות ווידאו.