הaudioengine שמפורסמים פה (p4&n22)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Somebody פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אתמול נכנסתי לשרשור של andrey אבל לא רציתי להפוך את השרשור שלו לשאלות שלי, אז אני אפתח ברשותכם אחד כאן. הרמקולים והמגבר של אודיואנג׳ין נראים לי טובים על פניו, אבל לא יזיקו לי חוות דעת נוספות. חוץ מזה, אין שמץ של מושג מה המחיר שלהם, או מאיפה להשיג אותם, כך שאוכל להיעזר במישהו (שהרגע קנה אותם, למשל :). האם יש מקום שאפשר להקשיב בו לרמקולים האלה? זה די חשוב לי לשמוע אותם קודם, מן הסתם. לשאלות על הרמקולים עצמם כבר קיבלתי תשובה, אבל שוב, אני רוצה כמה שיותר חוות דעת. האם הבסים של המערכת טובים? אני מקשיב למוזיקת רוק עד מטאל כבד יחסית, זה עלול להיות טווח בסים די רחב, אני צריך מערכת עם בסים טובים. עוד דבר, האם יש תורך מיידי בDAC או שאוכל לרכוש את המערכת ומאוחר יותר לשדרג אותה?

סליחה על הנאום, ותודה מראש (:

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #2 

תכנס לאתר היבואן http://audioengine.co.il/ צור קשר עם ירון צור היבואן ואני בטוח שתקבל את כל התשובות לשאלות שלך.

Somebody פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

LiorDrZ כתב:תכנס לאתר היבואן http://audioengine.co.il/ צור קשר עם ירון צור היבואן ואני בטוח שתקבל את כל התשובות לשאלות שלך.
...
טוב קודם כל ענית לי על שאלה תודה. דבר שני, לא שאני אומר שירמו אותי, אבל מן הסתם מוכרים הם לא אובייקטיבים לגבי הסחורה שלהם, וכל מגבר שתחפש באתר שלו יהיה כתוב שהוא מתאים, גם אם הוא לא.

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #4 

לי יש ניסיון חיובי מאד עם היבואן. רכשתי ממנו את ה A2 שהם רמקולים קטנים למחשב אבל מה... הם גדולים :lol: אני ממליץ לך בחום צור קשר עם ירון, הוא אדם טוב ותלך לשמוע את הרמקולים אצלו. יותר טוב מזה לא יכול להיות.

Somebody פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

LiorDrZ כתב:לי יש ניסיון חיובי מאד עם היבואן. רכשתי ממנו את ה A2 שהם רמקולים קטנים למחשב אבל מה... הם גדולים :lol: אני ממליץ לך בחום צור קשר עם ירון, הוא אדם טוב ותלך לשמוע את הרמקולים אצלו. יותר טוב מזה לא יכול להיות.
...
ושוב תודה רבה, no further qeustions

z999
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0

שליחה #6 

חיפשתי באתר איפה אפשר להקשיב לרמקולים ולא מצאתי אף חנות, איפה ממוקם הבחור?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

z999,
ניסית לדבר איתו, כמו שהוצע כאן?

Andrey13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 718
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #8 

z999 כתב:חיפשתי באתר איפה אפשר להקשיב לרמקולים ולא מצאתי אף חנות, איפה ממוקם הבחור?
...
תשלח מייל עם הטלפון שלך דרך האתר, ירון יחזור אליך ויתאם איתך.
אפשר להאזין אצלו בבית לכל הדגמים מהסדרה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”