סליחה על הנאום, ותודה מראש (:
הaudioengine שמפורסמים פה (p4&n22)
אתמול נכנסתי לשרשור של andrey אבל לא רציתי להפוך את השרשור שלו לשאלות שלי, אז אני אפתח ברשותכם אחד כאן. הרמקולים והמגבר של אודיואנג׳ין נראים לי טובים על פניו, אבל לא יזיקו לי חוות דעת נוספות. חוץ מזה, אין שמץ של מושג מה המחיר שלהם, או מאיפה להשיג אותם, כך שאוכל להיעזר במישהו (שהרגע קנה אותם, למשל
. האם יש מקום שאפשר להקשיב בו לרמקולים האלה? זה די חשוב לי לשמוע אותם קודם, מן הסתם. לשאלות על הרמקולים עצמם כבר קיבלתי תשובה, אבל שוב, אני רוצה כמה שיותר חוות דעת. האם הבסים של המערכת טובים? אני מקשיב למוזיקת רוק עד מטאל כבד יחסית, זה עלול להיות טווח בסים די רחב, אני צריך מערכת עם בסים טובים. עוד דבר, האם יש תורך מיידי בDAC או שאוכל לרכוש את המערכת ומאוחר יותר לשדרג אותה?
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
תכנס לאתר היבואן http://audioengine.co.il/ צור קשר עם ירון צור היבואן ואני בטוח שתקבל את כל התשובות לשאלות שלך.
טוב קודם כל ענית לי על שאלה תודה. דבר שני, לא שאני אומר שירמו אותי, אבל מן הסתם מוכרים הם לא אובייקטיבים לגבי הסחורה שלהם, וכל מגבר שתחפש באתר שלו יהיה כתוב שהוא מתאים, גם אם הוא לא.LiorDrZ כתב:תכנס לאתר היבואן http://audioengine.co.il/ צור קשר עם ירון צור היבואן ואני בטוח שתקבל את כל התשובות לשאלות שלך....
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
לי יש ניסיון חיובי מאד עם היבואן. רכשתי ממנו את ה A2 שהם רמקולים קטנים למחשב אבל מה... הם גדולים
אני ממליץ לך בחום צור קשר עם ירון, הוא אדם טוב ותלך לשמוע את הרמקולים אצלו. יותר טוב מזה לא יכול להיות.
ושוב תודה רבה, no further qeustionsLiorDrZ כתב:לי יש ניסיון חיובי מאד עם היבואן. רכשתי ממנו את ה A2 שהם רמקולים קטנים למחשב אבל מה... הם גדוליםאני ממליץ לך בחום צור קשר עם ירון, הוא אדם טוב ותלך לשמוע את הרמקולים אצלו. יותר טוב מזה לא יכול להיות.
...
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
תשלח מייל עם הטלפון שלך דרך האתר, ירון יחזור אליך ויתאם איתך.z999 כתב:חיפשתי באתר איפה אפשר להקשיב לרמקולים ולא מצאתי אף חנות, איפה ממוקם הבחור?...
אפשר להאזין אצלו בבית לכל הדגמים מהסדרה.