בדרך לקניית מערכת - מה אומרים?
חשבתי לקנות את הסט רמקולים האלה :
http://www.cell-tec.co.il/Product.asp?P ... ap&lang=he
HARMAN KARDON HKTS9
ואת המגבר הזה של DENON AVR1311
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
התקציב שלי הוא 3500 אלף (אין לי מושג איך להתעסק עם הייבוא שראיתי שמלא מדברים עליו פה - ואלי קצת אני נמנע מטעמי אחריות)
השימושים הם בעיקר סרטים בסלון אני אחבר אליו את ה HTPC שלי
למישהו יש הצעה אחרת ? שיפור?
HARMAN KARDON HKTS9
התקציב שלי הוא 3500 אלף (אין לי מושג איך להתעסק עם הייבוא שראיתי שמלא מדברים עליו פה - ואלי קצת אני נמנע מטעמי אחריות)
למישהו יש הצעה אחרת ? שיפור?
- vivasultan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
את הדנון אתה יכול להביא מהדיוטי פרי ב200$...
- vivasultan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
http://dutyfree.bug.co.il/?c=4
כתוב שם אחריות מבית ניופאן...
אולי כדאי שתשאל מישהו שכבר קנה משם, אני יודע שיש כמה כאלה
כתוב שם אחריות מבית ניופאן...
אולי כדאי שתשאל מישהו שכבר קנה משם, אני יודע שיש כמה כאלה
חבל שאתה שולל יבוא אישי בגלל אחריות כשהסיכוי שתאלץ להשתמש בה הוא קטן מאוד.Lellouche כתב:חשבתי לקנות את הסט רמקולים האלה :
HARMAN KARDON HKTS9
למישהו יש הצעה אחרת ? שיפור?...
בתקציב של 3,500 שח אתה יכול לקנות את המערכת HT-S7400 Home Theater System
מערכת קולנוע ביתי מבית אונקיו שכוללת רסיבר + 5 רמקולים + סאב.
כאמור מחיר עד הבית כולל ממיר מתח איכותי 3500 ש"ח
אם תיהיה מעוניין אני הוסיף את הפירוט המלא של המתמחור.
ציון
האחריות של הרסיבר דנון 1311 בדיוטי פרי מבית ניופאן (אספתי רסיבר שבור, תוך 3 ימים הגיע עם שליח לביתי אחד חדש), ל-3 שנים כמדומני.
אם אתה לא טס לחו"ל (כלומר לא תקנה דרך הדיוטי פרי), אתה יכול לקנות בזול (ביחס למחירים בשאר החנויות בארץ) ב-1000 ש"ח את הרסיבר מאחת מחנויות העודפים של ניופאן.
לגבי הרמקולים שהוצעו, אין לי שמץ :\
אם אתה לא טס לחו"ל (כלומר לא תקנה דרך הדיוטי פרי), אתה יכול לקנות בזול (ביחס למחירים בשאר החנויות בארץ) ב-1000 ש"ח את הרסיבר מאחת מחנויות העודפים של ניופאן.
לגבי הרמקולים שהוצעו, אין לי שמץ :\
איפה להתחיל.... אתה נשמע מאוד מודאג ומפוחד כאילו מדובר באיזשהו תהליך מסובך... אבל התהליך מאוד פשוט !!Lellouche כתב:תודה ציון תגיד מה הכוונה הפירוט המלא? מאיפה להתחיל אם אני חושב על ייבוא?...
דבר ראשון, תירגע כי התהליך הוא מאוד פשוט ובטוח !
דבר שני, תכנס לאתר של USHOPS תקרא את ההוראות ותפתח חשבון (בחינם) ותקבל כתובת אישית בארה"ב.
דבר שילשי, תבחר מוצר שאתה רוצה לקנות, ותבדוק את העלויות עד הבית ע"י שימוש במחשבון המחירים שמופיע באתר של USHOPS. המחירים שמופיעים באתר מדוייקים עד רמת בסנט !
דבר רביעי, כאשר בחרת מוצר והחלטת איפה לקנות, ויש מספר מקומות מומלצים כגון B&H, NewEgg, אמזון, eBay ויש כמובן את GOOGLE שמאוד עוזר למצוא עסקאות מעולות, תבצע הזמנה (ע"י שימוש בכרטיס אשראי בינלאומי או ע"י חשבון PayPal שמאוד עוזר) ותשלח לכתובת שלך בארה"ב.
כאשר החבילה תגיע לכתובת ב USHOPS, הם ישלחו לך אמייל שהגיעה חבילה על שימך, עכשיו אתה צריך להיכנס לאתר של USHOPS ולהסדיר את התשלום של המיסים ושילוח.
דבר אחרון, להמתין הסבלנות בבית עד שהחבילה תגיע אליך עד הבית !!!
עכשיו לגבי המערכת של אונקיו שהצעתי....
היא נמכרת ב B&H במחיר של 499$ (מצורף לינק) תלחץ על הכפתור ADD TO CART ע"מ לראות את המחיר הסופי.
מיסים 186.5$
שילוח מוזל(ימי בין 5-8 שבועות המתנה) בערך 200$
סה"כ 886.5 שזה 3150 ש"ח
עכשיו יש להוסיף ממיר מתח (מצורף לינק) בעלות של 50$ + 50$ שילוח מוזל (אין מיסים כי פחות מ 50$) סה"כ עד הבית 350 ש"ח
שורה תחתונה 3500 ש"ח+/- וקבלת מערכת 5.1 שלמה עד הבית שבכסף הזה לא הייתה מתקרב אליה במחיר הזה בארץ.
ציון
zionc כתב:איפה להתחיל.... אתה נשמע מאוד מודאג ומפוחד כאילו מדובר באיזשהו תהליך מסובך... אבל התהליך מאוד פשוט !!Lellouche כתב:תודה ציון תגיד מה הכוונה הפירוט המלא? מאיפה להתחיל אם אני חושב על ייבוא?...
דבר שני, תכנס לאתר של USHOPS תקרא את ההוראות ותפתח חשבון (בחינם) ותקבל כתובת אישית בארה"ב.
דבר שילשי, תבחר מוצר שאתה רוצה לקנות, ותבדוק את העלויות עד הבית ע"י שימוש במחשבון המחירים שמופיע באתר של USHOPS. המחירים שמופיעים באתר מדוייקים עד רמת בסנט !
דבר רביעי, כאשר בחרת מוצר והחלטת איפה לקנות, ויש מספר מקומות מומלצים כגון B&H, NewEgg, אמזון, eBay ויש כמובן את GOOGLE שמאוד עוזר למצוא עסקאות מעולות, תבצע הזמנה (ע"י שימוש בכרטיס אשראי בינלאומי או ע"י חשבון PayPal שמאוד עוזר) ותשלח לכתובת שלך בארה"ב.
כאשר החבילה תגיע לכתובת ב USHOPS, הם ישלחו לך אמייל שהגיעה חבילה על שימך, עכשיו אתה צריך להיכנס לאתר של USHOPS ולהסדיר את התשלום של המיסים ושילוח.
היא נמכרת ב B&H במחיר של 499$ (מצורף לינק) תלחץ על הכפתור ADD TO CART ע"מ לראות את המחיר הסופי.
מיסים 186.5$
סה"כ 886.5 שזה 3150 ש"ח
עכשיו יש להוסיף ממיר מתח (מצורף לינק) בעלות של 50$ + 50$ שילוח מוזל (אין מיסים כי פחות מ 50$) סה"כ עד הבית 350 ש"ח
שורה תחתונה 3500 ש"ח+/- וקבלת מערכת 5.1 שלמה עד הבית שבכסף הזה לא הייתה מתקרב אליה במחיר הזה בארץ.
ציון...
כל הכבוד
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- lagolaspen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
ציון אתה מלך!!! יחי הייבוא מח"ול!!!zionc כתב:איפה להתחיל.... אתה נשמע מאוד מודאג ומפוחד כאילו מדובר באיזשהו תהליך מסובך... אבל התהליך מאוד פשוט !!Lellouche כתב:תודה ציון תגיד מה הכוונה הפירוט המלא? מאיפה להתחיל אם אני חושב על ייבוא?...
מיסים 186.5$
סה"כ 886.5 שזה 3150 ש"ח
ציון...
עדכון:
קודם כל ציון תודה רבה על ההסבר והכל אבל מפאת המצב וויתרתי על הייבוא :
חבר שלי נוסע לחול היום בערב והוא חייב לי 100$ כאלה שלא תכננתי לראות ממילא...
ביקשתי ממנו את המגבר של DENON מבאג - ככה שלי זה יעלה רק 100$
עכשיו רק נשאר לי רמקולים וסאב יש איזה תעדוף למשהו שמישהו ממליץ?
אולי ה HARMAN שבחרתי לא מספיק טובים או לא מתאימים למגבר הזה?
חבר שלי נוסע לחול היום בערב והוא חייב לי 100$ כאלה שלא תכננתי לראות ממילא...
ביקשתי ממנו את המגבר של DENON מבאג - ככה שלי זה יעלה רק 100$
עכשיו רק נשאר לי רמקולים וסאב יש איזה תעדוף למשהו שמישהו ממליץ?
אולי ה HARMAN שבחרתי לא מספיק טובים או לא מתאימים למגבר הזה?