הלך המסך בהרמוני וואן
אז לוג'יטק הציעו לי לרכוש שלט ב50% הנחה, שאלתי אותם אם הם שולחים לישראל בקניה מהחנות והם אמרו שלא.
שאלתי אותם מה עוד אפשר לעשות?
הם ביקשו תמונות, אמרו שהתמונות באיכות נמוכה מדי ואם אני יכול להביא להם תמונות איכותיות יותר.
צילמתי שוב ושאלתי אותם אם הם רוצים תמונות באיכות הגבוהה ביותר.
אז לאחר ההצעה שלי הם אישרו את זה וביקשו תמונות באיכות הגבוהה ביותר שאני יכול לספק להם.
שוב פעם צילמתי תמונות, הפעם במקום שכל תמונה תיהיה 140KB הם קיבלו תמונות של 5MB.
צילמתי את המסך ואת כל השלט כאשר המסך לא דלוק וכאשר הוא דלוק, נתתי להם לראות כל פרט בשלט, לראות שחוץ מהמסך כשהוא דלוק הכל תקין לחלוטין.
לוג'יטק רשמו לי שהם החליטו להחליף לי את השלט וביקשו ממני את הפרטים המזהים למשלוח.
אני פשוט המום מהשירות לקוחות של לוג'יטק
שימו לב שכאשר אתם נרשמים לאתר ומכניסים את הפרטים שלכם, הם בכלל לא מסתכלים על פרטי המגורים שלכם.
הכנסתי שאני גר בישראל ואת כל הכתובת המדויק, אם לא הייתי שואל אותם אם הם שולחים לישראל הם לא היו שמים לב.
התמונה של המסך לאחר הסייף מוד, יום לאחר התמונה הראשונה
שאלתי אותם מה עוד אפשר לעשות?
הם ביקשו תמונות, אמרו שהתמונות באיכות נמוכה מדי ואם אני יכול להביא להם תמונות איכותיות יותר.
צילמתי שוב ושאלתי אותם אם הם רוצים תמונות באיכות הגבוהה ביותר.
אז לאחר ההצעה שלי הם אישרו את זה וביקשו תמונות באיכות הגבוהה ביותר שאני יכול לספק להם.
שוב פעם צילמתי תמונות, הפעם במקום שכל תמונה תיהיה 140KB הם קיבלו תמונות של 5MB.
צילמתי את המסך ואת כל השלט כאשר המסך לא דלוק וכאשר הוא דלוק, נתתי להם לראות כל פרט בשלט, לראות שחוץ מהמסך כשהוא דלוק הכל תקין לחלוטין.
לוג'יטק רשמו לי שהם החליטו להחליף לי את השלט וביקשו ממני את הפרטים המזהים למשלוח.
אני פשוט המום מהשירות לקוחות של לוג'יטק
שימו לב שכאשר אתם נרשמים לאתר ומכניסים את הפרטים שלכם, הם בכלל לא מסתכלים על פרטי המגורים שלכם.
הכנסתי שאני גר בישראל ואת כל הכתובת המדויק, אם לא הייתי שואל אותם אם הם שולחים לישראל הם לא היו שמים לב.
התמונה של המסך לאחר הסייף מוד, יום לאחר התמונה הראשונה
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
DorM כתב:צילמתי את המסך ואת כל השלט כאשר המסך לא דלוק וכאשר הוא דלוק, נתתי להם לראות כל פרט בשלט, לראות שחוץ מהמסך כשהוא דלוק הכל תקין לחלוטין.
לוג'יטק רשמו לי שהם החליטו להחליף לי את השלט וביקשו ממני את הפרטים המזהים למשלוח....
i told you so !!!
congrats
enjoy ! come Back to report
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
מעניין, היתה לי בעיה בשלט של חדר השינה מדגם הרמוני 650 כמה ימים אחריך, פתחתי קריאה ולפני 3 ימים שלט חדש כבר הגיע אלי ב UPS.
שירות מעולה וזריז, מעניין למה במקרה שלך לקח להם קצת יותר זמן, כנראה שהם היה זקוקים לסדר את הניירת בהחלפת שלט שהמשתמש שבר ולא החלפת מכשיר תקול, בכל מקרה
ללוג'יטק.
שירות מעולה וזריז, מעניין למה במקרה שלך לקח להם קצת יותר זמן, כנראה שהם היה זקוקים לסדר את הניירת בהחלפת שלט שהמשתמש שבר ולא החלפת מכשיר תקול, בכל מקרה
שי
מאיפה הוא נשלח אליך?
אצלי ההזמנה נקלטה בהולנד, יצאה מאוטרכט שבהולנד והגיעה לפנות בוקר לקלן שבגרמניה, היום בשמונה בבוקר ביקרה באיסטנבול טורקיה.
בטח תעבור בידוק ביטחוני שיכלול הפשטה ומיליון שאלות כמו שעברו הישראלים שבאו מטורקיה.
מאמין שביום ראשון ימסרו לי את החבילה.
אני מתלבט אם להשתמש בו כבר עכשיו או בנתיים להישאר עם השלט הישן.
כל עוד אני לא צריך לעדכן את השלט במכשירים חדשים או אקטיבי חדש אני לא רואה סיבה למה להשתמש בשלט חדש.
אצלי ההזמנה נקלטה בהולנד, יצאה מאוטרכט שבהולנד והגיעה לפנות בוקר לקלן שבגרמניה, היום בשמונה בבוקר ביקרה באיסטנבול טורקיה.
בטח תעבור בידוק ביטחוני שיכלול הפשטה ומיליון שאלות כמו שעברו הישראלים שבאו מטורקיה.
מאמין שביום ראשון ימסרו לי את החבילה.
אני מתלבט אם להשתמש בו כבר עכשיו או בנתיים להישאר עם השלט הישן.
כל עוד אני לא צריך לעדכן את השלט במכשירים חדשים או אקטיבי חדש אני לא רואה סיבה למה להשתמש בשלט חדש.