הלך המסך בהרמוני וואן
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לדעתי אם אין אחריות אז יציעו לך רכישה של חדש בחצי מחיר,DorM כתב:תודה זיו.
כבר העברתי מייל ללוג'יטק עם האנגלית הרעועה שלי.
צירפתי להם גם תמונה של המסך....
היה לי עניין עם 1100 והציעו לי אותו דבר,
אבל לי אין סבלנות אז קניתי חדש (כמובן שלא בארץ)
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
שלי היתה בעיה עם השלט שלי ופניתי אליהם לא זכור לי שהם התעכבו בנושא האחריות, פשוט אמרו לי שהם שולחים אלי חדש הביתה, והישן לא יוכל יותר להתעדכן דרך התוכנה, וכך היה.DorM כתב:אני מקווה.
סך הכל נפל על הגב של המכשיר ולא על הקדימה.
אם יתנו לי לרכוש חדש בחצי מחיר אז מעניין איך זה יתבצע, הרי אנחנו בישראל.
אם יתנו לי את האופציה לרכוש דרכם בחצי מחיר אני אעשה זאת....
שירות של אמריקה.
שי
עד כמה שידוע לי אין מה לחלץ כי כל התכנות נשמר בשרת הראשי של אתר לוג'יטק. אני עברתי מדגם ישן 525 ל ONE ולצערי גיליתי שאין ביניהם כל תאימות ונאלצתי לבזבז שבועיים בתכנות מחדש. לדעתי יהיה אפשר לשלוח ליצרן לתיקון (החלפת מסך) אם במקור בוצע רישום המוצר באתר באופן מסודר. יתכן והם יגבו תשלום דרך האתר שלהם על השירות\משלוח. בכל מקרה זה אומר שתסדר ללא השלט לפחות חודש...JEXY כתב:תחלץ את התכנות, תרכוש שלט חדש ותשפוך את התכנות לשלט......
אגב מאיזה גובה הוא נפל? מוצר שכזה אמור להיות עמיד בחבלות כתוצאה מנפילה סבירה מגובה של עד מטר וחצי (גובה סביר לאדם המתפעל את השלט בעמידה). אם אתה פונה לחברה תציין שהוא נפל לך מגובה נמוך בזמן שישבת על הספה. זה אמור לגרום להם להרגיש לא נעים ולשלוח לך חדש..
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
בנושא התכנות הכל נשמר בשרתים של לוג'יטק כך שכל מה שצריך לעשות זה להכנס לתוכנה ולבצע החלפת שלט.
נושא השבר מסך מוכר לי ולמיטב ידיעתי לא ניתן לתיקון כלל. אבקש לציין ששבר לא נכלל באחריות יצרן.
אין הרבה מה לעשות מלבד לרכוש שלט חדש במחיר מופחת, אם יוצע לך לך על זה.
ובפעם הבאה ממליץ להזהר יותר 1.5 מטר נפילה זה לא מעט, רוב השלטים ישרדו נפילות של 30 סנטימר עד 50 סנטימטר תלוי מאוד גם באיזה זוית השלט יפול ועל איזה משטח.
נושא השבר מסך מוכר לי ולמיטב ידיעתי לא ניתן לתיקון כלל. אבקש לציין ששבר לא נכלל באחריות יצרן.
אין הרבה מה לעשות מלבד לרכוש שלט חדש במחיר מופחת, אם יוצע לך לך על זה.
ובפעם הבאה ממליץ להזהר יותר 1.5 מטר נפילה זה לא מעט, רוב השלטים ישרדו נפילות של 30 סנטימר עד 50 סנטימטר תלוי מאוד גם באיזה זוית השלט יפול ועל איזה משטח.